Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παλικάρι στη Λυκόβρυση (1-1)

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παλικάρι η Ανθούπολη απέσπασε έναν ολόχρυσο βαθμό από την πρωτοπόρο Λυκόβρυση με σκορ 1-1 και παίρνει μεγάλη δύναμη για την συνέχεια προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής στη Β’ Κατηγορία.

 

Η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου τακτικά άριστη μέσα στον αγωνιστικό χώρο επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα καθώς αγωνιζόταν από το 20’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Στεργίου που δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης κι επιπλέον η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ του αντίπαλου επιθετικού.

Με κτύπημα πέναλτι έγινε λοιπόν το 1-0 από τη Λυκόβρυση που νόμιζε ότι με παίκτη παραπάνω θα κρατούσε τη νίκη αλλά στο 90’ ήρθε γι’ αυτήν η ψυχρολουσία καθώς η Ανθούπολη ισοφάρισε και αυτή από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση του Καμπαστανάκη.

Η Ανθούπολη ξεκίνησε με τους: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Κων. Τζεβελέκος, Στανόγεβιτς, Τσάγκης, Καμπαστανάκης, Τίτα, Μαντινιώτης, Στρείδης Νίκος. Μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Στεργίου αποχώρησε με αλλαγή ο Τσάγκης και πέρασε ο Φιλιππαίος. Στο 46’ πέρασε ο Μιχαλακέλης αντί του Μαντινιώτη και στο 75’ ο Μπάρδης αντί του Στανόγεβιτς.