Τελευταία ενημέρωση 04:38, 20 Απρ 2024

Τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές του 2015!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, όλοι οι προπονητές καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του συγχάρηκε τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟ, γιατί εκτός του ότι είναι μια μεγάλη ομάδα - οικογένεια, με πολλές επιτυχίες, είναι και ο πρώτος αθλητικός Σύλλογος που ευχαριστεί δημόσια το Δήμο για τις προσπάθειες που κάνει και στηρίζει τον αθλητισμό. Επίσης, ο Αναπλ. Δήμαρχος κ. Βασίλης Μπέτσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ., Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Ευάγ. Τάτσης, Τάσος Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κ. Δημ. Χιώτης, οι εκπρόσωποι της παράταξης ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κ.κ. Αλεξ. Πλέστης και από την παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ οι κ.κ.Φώτης Κουγιουμτζής και Στεφ. Παπαδόπουλος, οι οποίοι απεύθυναν και ένα σύντομο χαιρετισμό   και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές .και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος, Ανασ. Καλλιάφας, Γιώργος Αυγουστίδης καθώς επίσης και διαμερισματικοί σύμβουλοι. Τέλος,  χορηγοί που βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ο κος Καλαντώνης Γιάννης ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΠΡΩΤΗ.

 Πριν τις βραβεύσεις των αθλητών της, η οικογένεια του Γλαύκου βράβευσε για την προσφορά του σ το άθλημα της κολύμβησης, τον αθλητή Παναγιώτη Σαμιλίδη, ο οποίος μάλιστα θα εκπροσωπήσει και τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία. Την βράβευση εκ μέρους του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκανε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι αθλητές, -τριες της ομάδας, στους οποίους δόθηκε και ένα αναμνηστικό ως καλωσόρισμα. Βραβεύθηκαν οι παγκόσμιοι αθλητές Νησιώτη Αλεξάνδρα για την 4η θέση στα 4 Χ 2000 μ. OPEN WATER στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙKΩΝ Τεχνικής 2015 από τη Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου και ο Βαγ. Μαρίνος για την 8η θέση στα 4 Χ 100 μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙKΩΝ Τεχνικής 2015 από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Βασίλη Μπέτση.   Οι υπόλοιποι αθλητές που βραβεύθηκαν από τους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους παρατάξεων και χορηγών, καθώς επίσης και από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν: οι αθλήτριες Βενετσάνου Αφροδίτη, Ελμαλή Μαριανώτα και Ράπτη Χριστίνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατηγορίας ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015, καθώς επίσης και οι αθλητές, -τριες: Γερμανάκου Κλειώ, Ντάλλα Όλγα, Αϊβαλιώτης Ευάγ., Φιλιππάκος Λάζαρος, Ασπράγκαθου Ανασ., Γιαννόπουλος Νίκος, Αγαπητού Βασ., Αρκούδη Ελευθ., Χατζηλία Γεωρ., Βλάχου Ουρ., Δημόπουλος Γιώρ., Σπηλώτη Έλενα, Ματσώτα Μαριλένα, Παπαφράγκος Γιάν., Τσιρώνης Μιχ., Δανέλης Χρισ., Μούρτζης Διον., Μήτρου Ευαγ., Μπικύρη Νικ., Δανέλης Γιάν., Καπετανέλης Γιώρ., Βλάχου Ανασ., Ηλιάκης Ευάρ., Μήτρου Ξανθή, Λαζαρίδης Αθην., Φραγκούλη Ευρ., Χριστοδούλου Μάρ., Μαντζάκος Γιώρ., Μπασλή Γεωρ., Αδαμάκης Βασ., Αλάμαρας Παν., Γιαρίκης 'Αρης, Χριστοδούλου Άγ., Ευσταθιάδης Θαν. και Ηλιάκης Ευστρ.

 Τέλος οι έφοροι αγωνιστικής. κολύμβησης κ.κ. Ματσώτας Δημήτρης και Γερμανάκου Άννα, βράβευσαν τους προπονητές κ.κ. Βέζο Νίκο και Γέρου Νώντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Νεάνιδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2015.

 Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας. και το μοίρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.   Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα   φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι:   Γκάζγκα Μαρία, Ευσταθιάδη Ιωάννα, Ευσταθιάδης Αθανάσιος, Μπελαούρη Λυδία και Σπηλιώτη Έλενα. Το Δ.Σ. τους εύχεται να είναι πάντα τυχεροί σε ότι και αν κάνουν με Υγεία.

 Τέλος, το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

 Το προηγούμενο βράδυ, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη ταβέρνα με το ζεστό περιβάλλον "ΑΓΓΕΛΟΣ" η ετήσια γιορτή του Συλλόγου, παρουσία αθλητών και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των προπονητών .

 Η Διοίκηση είχε φροντίσει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία τελείωσε με πολύ κέφι και χορό . Πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με

3 δώρα, τα οποία ήταν προσφορά της ομάδας, 1 τηλεόραση, 1 κινητό και 1 tablet μερικά ακόμα δώρα, προσφορά γονέων - χορηγών της ομάδας.

 Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 09:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μεγάλες επιτυχίες στο Χειμερινό Πρωτάθλημα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας