Τελευταία ενημέρωση 04:15, 19 Απρ 2024

Γιορτή της κολύμβησης τα ««Τσετσέλεια 2016»

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για 17η συνεχή χρονιά ο Γλαύκος Περιστερίου,  διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 08, 09  και 10 Απριλίου 2016  το «17ο Τρόπαιο Γλαύκος - Τσετσέλεια 2016», τους καθιερωμένους πλέον κολυμβητικούς αγώνες στο Περιστέρι.  Μία διοργάνωση που τα τελευταία πέντε χρόνια φέρει στον τίτλο τη λέξη «Τσετσέλεια», τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πρόωρα χαμένη κολυμβήτρια του συλλόγου, Ευδοκία Τσετσέλη και τον πατέρα της Άγγελο, μέλος του Δ.Σ. του Γλαύκου. Τους παλαιότερους και πιο επιτυχημένους κολυμβητικούς αγώνες του Περιστερίου, τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή τους 1.350 κολυμβητές και κολυμβήτριες (600 άτομα αγωνιστικά – 750 προαγωνιστικά) όλων των ηλικιών από 9 ετών και πάνω προερχόμενοι από 55 σωματεία της Αττικής και της Περιφέρειας,  γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές.

Το δελτίο τύπου εξέδωσε ο Γλαύκος αναφέρει τα εξής:

«Μέσα από το πλήθος των αθλητών ξεχώρισαν δεκάδες σημαντικοί κολυμβητές και κολυμβήτριες που ανήκουν στην εθνική ομάδα της ελληνικής κολύμβηση.

 Τους αγώνες μας τίμησαν με την παρουσία τους ολόκληρη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περιστερίου, με πρώτο τον άρχοντα της πόλης το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.  Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο   Δήμαρχος.   Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων του Δήμου Περιστερίου, οι οποίοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούμε και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ώστε να έχουμε τα παιδιά σε χώρους υγιείς. 

 Πριν την έναρξη των αγώνων ο Δήμαρχος εκ μέρους της οικογένειας του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ βράβευσε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της κολύμβησης Ανδρέα Βαζαίο.  Επίσης βραβεύθηκαν και δύο αθλητές του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ   από  την τεχνική κολύμβηση, για τις επιτυχίες τους εντός και εκτός Ελλάδος, Τον αθλητή Θοδωρή Νικολέτο ο οποίος έχει κατακτήσει το 2010  2 ασημένια μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα 1.500μ. και 800μ. επιφάνειας και το 2011 το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. επιφάνειας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Τη βράβευση έκανε ο έφορος τεχνικής της ομάδας κ. Γιώργος Τζαμουράνης.  Ο δεύτερος αθλητής ήταν ο Βαγγέλης Σταυρίδης, ο οποίος το 2013 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 4 Χ 3000μ. OPEN WATER με την εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και το 2014 χρυσό μετάλλιο στα 4 Χ 2000μ. OPEN WATER  και ασημένιο μετάλλιο στα 4 Χ 100μ. επιφανείας, πάλι με την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

Εκ μέρους του ΓΛΑΥΚΟΥ την βράβευση έκανε ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Βασίλης Μπέτσης.  Τέλος ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ τίμησε τον κ. Νίκο Σεβαστό που από τον Οκτώβριο του 2005 μέσα από την ηλεκτρονική  του σελίδα το swimnews ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τον κολυμβητικό κόσμο για τα δρώμενα στις πισίνες εντός και εκτός Ελλάδος.   Την πλακέτα του παρέδωσε η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κα Στέλλα Πετράκη

 Κοντά στους μεγάλους, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γλαύκου Περιστερίου κατέκτησαν συνολικά 56  μετάλλια, γεγονός που σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης.   Οι  εκπρόσωποι των σωματείων που μας  τίμησαν με την παρουσία τους έσπευσαν να συγχαρούν την έμπειρη πλέον οργανωτική επιτροπή, για την ωραία και άρτια διεξαγωγή των αγώνων.  Τα χαμόγελα που ήταν διάσπαρτα στα παιδιά αλλά και η ικανοποίηση που ζωγραφίζονταν στα πρόσωπα των γονιών τους, μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Τέλος, μετά το πέρας των αγώνων, βραβεύθηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές αυτών, στην προαγωνιστική κατηγορία οι: Λάζαρη Χριστίνα για την επίδοσή της στα 50 μ. πρόσθιο κορίτσια 12 ετών και Λαζαρένκο Ιον για την επίδοσή του στα 50μ. ύπτιο αγόρια 12 ετών με μία δωροεπιταγή και από την Αγωνιστική οι :  Γιαρένη Αφροδίτη για την επίδοσή της στα 100 μ. ύπτιο γυναικών και ο Γιάννης Καρπουζλής για την επίδοσή του στα 50 μ. πρόσθιο  ανδρών με χρηματικό έπαθλο.

 Με την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  στο Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, που μετά τις απαραίτητες βελτιώσεις, φιλοξένησε με επιτυχία τη διοργάνωση και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη και τον Αντιπρόεδρο κο Δημήτρη Χιώτη, οι οποίοι και έδωσαν το «παρών».   Είναι σημαντικό οι Δήμοι – ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο - να προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να διοργανώνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες φιλοξενούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέους πολίτες της 

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις 55 ομάδες και τους 1.350 κολυμβητές, -τριες που ήρθαν στους αγώνες μας,  κάνοντας  ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που ήρθαν από την επαρχία αψηφώντας το οικονομικό κόστος.

 Επίσης, την Κ.Ο.Ε. που χωρίς τη συνδρομή τους θα ήταν αδύνατο να τελεσθούν οι αγώνες.   

 Τέλος, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων, τους γονείς - φίλους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα και φυσικά  τους χορηγούς μας για τη μεγάλη και τόσο αναγκαία στις μέρες μας στήριξη που μας παρείχαν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολα για όλους μας οικονομικά εποχές.

  Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη συνέχιση αυτών των αγώνων, με στόχο να προσφέρουν τα αγαθά του υγιούς αθλητισμού στα νέα παιδιά  και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «18ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια» το 2017!

  Μετά τιμής, ο πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος, Πεθεριώτης Κώστας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περήφανος ο Γλαύκος για Μπενεχούτσο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας