Τελευταία ενημέρωση 22:04, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάθε φορά που έρχονται έτσι τα πράγματα και παίζουν την ίδια ώρα Ατρόμητος και ΓΣΠ πραγματικά ενοχλεί τους φιλάθλους εκείνους που λατρεύουν και τις δύο ομάδες.

Όχι μόνο τους ενοχλεί αλλά και τους διχάζει κιόλας γιατί δεν ξέρουν που και τι να κάνουν. Το Σάββατο για παράδειγμα οι δύο ομάδες παίζουν την ίδια ώρα.

Ο Ατρόμητος στην Κομοτηνή και ο ΓΣΠ μέσα με τον Δούκα. Και καλά να παίζει η μια μέσα και η άλλη έξω. Το πρόβλημα είναι όταν και οι δύο ή παίζουν μέσα ή μια εκ των οποίων είναι στην έδρα που μπορεί να μετακινηθεί μάζα φιλάθλων. Εντάξει στη Κομοτηνή είναι μεγάλη η απόσταση, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα το δουν στη τηλεόραση, οι μπασκετόφιλοι θα πάνε στο Μαζαράκη.

Προσωπικά για να το πάω ακόμη παραπέρα με ενοχλεί αφάνταστα όταν παίζει ο Ατρόμητος και την ίδια ώρα διεξάγονται πέντε-έξι παιχνίδια της ΕΠΣΑ μέσα στην πόλη. Καλά εσύ ρε ΕΠΣΑ δεν ξέρεις ότι το Περιστέρι έχει μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα; Γιατί της στερείς το δικαίωμα να αυξήσει τον αριθμό των φιλάθλων της και τους διασκορπίζεις από εδώ και από εκεί;

Κάποια στιγμή πρέπει να το δουν αυτό το θέμα όλες μαζί οι ομάδες. Είπαμε από αυτό εδώ το βήμα πρέπει να ενωθούμε και να δυναμώσουμε όλες τις ομάδες της πόλης. Σε κάθε περίπτωση ας καθίσουν και σε ένα τραπέζι να συζητήσουν. Καλή διάθεση να υπάρχει και να δείτε ότι με κοινή στρατηγική θα βρεθεί λύση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 22:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Όταν τσακώνονται τα βουβάλια….» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας