Τελευταία ενημέρωση 01:37, 25 Απρ 2024

Μειωμένη συνδρομή για κορίτσια 8 ως 13 ετών στο Water Polo!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την δυνατότητα σε κορίτσια 8 ως 13 ετών να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο συναρπαστικό άθλημα του Water Polo με μειωμένη συνδρομή (25 ευρώ) μέχρι το τέλος του Ιουλίου δίνει ο ΓΣ Περιστερίου ενισχύοντας παράλληλα τις Ακαδημίες του Γυναικείου Τμήματος Υδατοσφαίρισης.

 

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος, Τάσος Παπαναστασίου τόνισε τα εξής:«Η βάση των ομάδων είναι οι ακαδημίες. Από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή υποδομών γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος και ιδιαίτερα της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Στο Περιστέρι, αν και το γυναικείο τμήμα είναι πολύ καινούριο, αριθμεί μόλις τρία έτη, γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια με πολύ μεράκι από όλους.

Αθλητές, γονείς, εφόρους και διοίκηση. Η ομάδα μας στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά της παιδιά και αυτό ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί με την ενίσχυση των ακαδημιών μας».

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις 9:00 το βράδυ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάρουν "μια γεύση " από το άθλημα παρακολουθώντας είτε από τις κερκίδες πριν αποφασίσουν να το δοκιμάσουν ή φέρνοντας το μαγιό τους μιας και υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής για μια εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : Κολυμβητήριο Χωράφας 2105055125.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πόλο κοντά στο τμήμα μπάσκετ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας