Τελευταία ενημέρωση 05:23, 18 Απρ 2024

Άλωσαν το Ρέντη οι Παγκορασίδες Α’

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καμικάζι οι Παγκορασίδες Α' του Χρήστου Κουγιουμτζόγλου νίκησαν και πάλι τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του με 3-2 σετ περνώντας αήττητες και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ!!!
Λίγο πριν πέσει στο καναβάτσο (2-1 σετ υπέρ Ολυμπιακού) η ομάδα σηκώθηκε και μια επική αντεπίθεση αλλά…  Peristeri  Volley, αρχικά ισοφάρισε τον αγώνα (2-2) και στη συνέχεια έδωσε το τελικό χτύπημα (2-3) πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη-παρακαταθήκη για τη συνέχεια! Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον όμορφο αγώνα!

Επόμενη πρόκληση οι προημιτελικοί αγώνες εναντίον του Πανιώνιου με έπαθλο της είσοδο της ομάδας στο Final 4 για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ρεκόρ πολύ σπάνιο που δείχνει τη ποιότητα αλλά και διαχρονικότητα της.

Όπως αναφέρει πάντως η διοίκηση του Peristeri Volley: «Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα παρατηρήθηκε στο φινάλε του, όταν ο έφορος του Ολυμπιακού κινήθηκε προκλητικά φτάνοντας μια ανάσα από ανθρώπους του πάγκου μας, κραδαίνοντας την επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας της ομάδας μας που αφορούσε τις ατυχείς ενέργειες της επιτροπής πρωταθλήματος προς όφελος του Ολυμπιακού και σε βάρος όλων των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Ήταν μια μεμονωμένη ενέργεια, αχαρακτήριστη, μπροστά σε παιδιά που είχαν δώσει έναν μεγάλο αγώνα. Λίγη προσοχή και σύνεση δεν βλάπτει. Μα ωφελημένος, μα προκλητικός. Ας σκέφτεται λίγο πριν πράξει. Ευτυχώς δεν αντιδράσαμε και με την παρέμβαση ψυχραιμότερων πήγε σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

ΥΓ. Η ομάδα μας πιστή στην άποψη ότι γκρίνιες και διαμαρτυρίες (και ειδικά από τα social media) δεν νοούνται σε αγώνες και προσπάθειες μικρών παιδιών δεν έχει δημοσιοποιήσει τη σφοδρή αντίθεσή της με τις αποφάσεις της ΕΣΠΕΔΑ και τους ορισμούς των προημιτελικών σε καθημερινές ημέρες έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο ΟΣΦΠ στις κορασίδες. Αναμένουμε έστω και την ύστατη ώρα αυτό (ορισμοί προημιτελικών σε καθημερινές) να αλλάξει από την επιτροπή πρωταθλήματος ειδάλλως θα κοινοποιήσουμε τις θέσεις μας αφού γονείς και παιδιά ήδη διαμαρτύρονται».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ -PERISTERI VOLLEY 2-3
1ΣΕΤ 17-25
2ΣΕΤ 26-24
3ΣΕΤ 25-18
4ΣΕΤ20-25
5ΣΕΤ 9-15
Η σύνθεση της ομάδας  και το σκοράρισμα:

Γλυνού 20 (1ΜΠΛΟΚ 2ΆΣΣΟΙ )
Παναγιωτοπούλου 9
Ατέσογλου 16 (4ΜΠΛΟΚ 1ΑΣΣΟΣ)
Τσάτουμα 16 (5ΑΣΣΟΙ)
Κωτσαδάμ 3 (2ΑΣΣΟΙ)
Σκέμπη 1
Κασουρίδου (8 (4ΆΣΣΟΥΣ )
Γκριφίσια
Σταμούλου.
Μιλή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για την πρόκριση στο Final-4 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας