Τελευταία ενημέρωση 05:58, 19 Απρ 2024

Δοκάρια και ατυχία σταμάτησαν την ΠΟΑΛ (1-1)

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Τα δοκάρια και η τύχη που της γύρισε την πλάτη σταμάτησαν την ΠΟΑΛ στο ματς με τον Κεραυνό.

Σε ένα ματς που η κατοχή της μπάλας ήταν 80-20% υπέρ της ΠΟΑΛ, με τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, η ΠΟΑΛ ισοφαρίστηκε στο 86’ στο μοναδικό σουτ που έκαναν οι παίκτες του Κεραυνού έξω από την περιοχή! Η μπάλα πέρασε μάλιστα μέσα από πολλά πόδια και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκιουζέλη.

Ακόμη κι έτσι όμως η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου θέλει τη νίκη ή την ισοπαλία στο επόμενο ματς με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου για να κλειδώσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στα μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση με συγκάτοικο τον Ποσειδώνα που έχει από την πλευρά του και αυτός μεγάλο ενδιαφέρον. Η ισοπαλία απλά εξυπηρετεί την ΠΟΑΛ γιατί έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο ενώ σε περίπτωση νίκης άμεσα επωφελούμενος θα είναι ο Κεραυνός.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι η ΠΟΑΛ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και έκλεισε την περιοχή του τον Κεραυνό που ευνοήθηκε όμως από το μικρό γήπεδο Τσαλαβούτα κλείνοντας γρήγορα τους χώρους.. Η ΠΟΑΛ είχε ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Αναγνωστόπουλο. Με την έναρξη της επανάληψης προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Λαμπρόπουλου που κέρδισε ο Τσιλιβαράκος. Η πίεση συνεχίστηκε από την ΠΟΑΛ που ήρθε να κλειδώσει τη νίκη αλλά δύο φορά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κεραυνού από σουτ του Αντωνόπουλου και του Συκινιώτη. Κι επειδή η μπάλα όπως είχε πει ο Όσιμ είναι…πόρνη ισοφάρισε τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα (τελικό σκορ 1-1)

Πολύ καλός ο Τσιλιβαράκος σε ένα ακόμη παιχνίδι, εξίσου καλοί οι Κόκκαλης, Πουλόπουλος, Μήτσης, Κότσαλος, Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΑΛ:Γκιουζέλης, Τσομπανούδης, Μήτσης, Κότσαλος, Δημητρακόπουλος, Κόκκαλης, Αντωνόπουλκος, Τισλιβαράκος, Αναγνωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κέβιν, Συκινιώτης, Πουλόπουλος, Γόντικας, Ρονάλντο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τριάρα χωρίς να πιεστεί! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας