Τελευταία ενημέρωση 05:27, 16 Απρ 2024

Αδελφοποίηση με την Άρτεμις Κορυδαλλού!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια πρωτόγνωρη εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο (Σάββατο) το πρωί ώρα 11.00 στο νέο κλειστό Κορυδαλλού.

Η Φιλία Ομάδων, ένας σύνδεσμος λειτουργικής, συναισθηματικής και ηθικής αυτοοργάνωσης ομάδων για την ανάπτυξη καλών πρακτικών συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι θα αποτελέσει γεγονός. Σε αυτό το πλαίσιο, Peristeri Volley και Άρτεμις Κορυδαλλού ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας καλούν να τιμήσετε με τη παρουσία σας την ιδιαίτερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα εμπρός σε εκατοντάδες παιδιά και γονείς των δυο συλλόγων.

ΦΙΛΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (ΦΟ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μνημόνιο συναντίληψης ομάδων του βόλεϊ για την ανάπτυξη καλών πρακτικών συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι.

Για ποιο λόγο: Για την απόλαυση της πραγματικής διάστασης του αθλητισμού, για την ανάδειξη των παιδαγωγικών αρχών και αξιών της Αθλητικής Παιδείας, για τη αρίστευση του κλίματος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και για την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές. Για την πολύπλευρη ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και των ανθρώπων που το υπηρετούν.

Σύσταση-Υλοποίηση Φιλίας ομάδων: (Αθλητικοί σύλλογοι και την υλοποιούν τα μέλη αυτών: αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς, θεατές).

Οι αθλητικοί σύλλογοι που συγκροτούν τη φιλία ομάδων (ΦΟ) καλούνται, πράττουν και υλοποιούν ως εξής:

1.Κάθε αγώνας μεταξύ μελών της Φιλίας Ομάδων (ΦΟ) λογίζεται σαν συμμετοχή μιας ομάδας. Αντίπαλος υπάρχει αλλά τον ευγνωμονούμε που υφίσταται γιατί πολύ απλά χωρίς αυτόν δεν υφίσταται αγώνας. Οι θεατές της ΦΟ ενδιαφέρονται να δημιουργούν θερμό κλίμα για όλους τους αθλητές ή αθλήτριες ως μια μεγάλη οικογένεια. Μεμονωμένες περιπτώσεις αποκλίνουσας συμπεριφοράς δέχονται συστάσεις από φίλα προσκείμενους θεατές ή αν υπερβούν τα όρια αποβάλλονται από τον αγωνιστικό χώρο. Κανένας δε μπορεί να χαλάσει το κλίμα ενός αγώνα παιδιών κάθε ηλικίας

2. Τα μέλη της ΦΟ δεν ασχολούνται με διαιτητικές αποφάσεις. Υπάρχει άλλος φορέας να τις κρίνει. Αντίθετα, χειροκροτούν και τους διαιτητές στην αρχή και στο τέλος ενός αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

3. Στελέχη της ΦΟ εκπαιδεύουν με τακτικό ρυθμό (ομιλίες, έντυπα, social media) τα μέλη τους για τη σπουδαιότητα των καλών πρακτικών και του ευ αγωνίζεσθαι.

4. Τα μέλη της ΦΟ πραγματοποιούν κοινές εκδηλώσεις σύσφιξης σχέσεων (εκπαιδευτικές ή αθλητικές εκδρομές, φιλικούς αγώνες, συνεστιάσεις μελών, σεμινάρια ενημερωτικής ύλης για παιδιά και γονείς)

5. Το γηπεδούχο σωματείο βρίσκει συχνά λόγους να βραβεύει μέλη της ΦΟ του ανταγωνιστικού-φιλοξενούμενου σωματείου πριν την έναρξη των αγώνων τους

6. Τα μέλη της ΦΟ αποφεύγουν δηκτικά σχόλια προς κάθε άλλο σύλλογο ακόμα και αν προκληθούν

7. Τα μέλη της ΦΟ δεν χάνουν ευκαιρία ώστε να τείνουν χέρι φιλίας και σε άλλα αθλητικά σωματεία που θα εισχωρήσουν στον άτυπο φορέα ΦΟ με σκοπό οι καλές συμπεριφορές και οι συνεργασίες να κατακλύσουν τους αγωνιστικούς χώρους

8. Σε θέματα μετεγγραφών αθλητών μεταξύ ομάδων της ΦΟ προηγείται η συνεννόηση μεταξύ των σωματείων πριν γίνει επαφή με τον αθλητή ή αθλήτρια.

Φιλία ομάδων, γεννήθηκε γιατί το έχουμε ανάγκη

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε την επόμενη συμμετοχή φιλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε 3ο Final-4 oι Παγκορασίδες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας