Τελευταία ενημέρωση 13:46, 25 Απρ 2024

3ος στην Ευρώπη ο «ΓΣΠαναθρεμμένος» κολυμβητής Χρήστου!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ανδρώθηκε κολυμβητικά στον ΓΣΠ. Ακόμη και τώρα όταν είναι σε φάση προετοιμασίας συνεχίζει να κάνει τις προπονήσεις του στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

 Μεγάλη επιτυχία για τον κολυμβητή Απόστολο Χρήστου η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λονδίνο, κομμάτι της οποίας για όσους είμαι γνώστες του αθλήματος αντανακλά  και στην εξαιρετική δουλειά που παραδοσιακά  γίνεται στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου.

«ΓΣΠαναθρεμμένος» ο Απόστολος Χρήστου …παραδόθηκε έτοιμος και αποχώρησε πριν από δύο χρόνια για να πάει στον Ολυμπιακό. Απλά άλλαξε ομάδα και προπονητή, τίποτα άλλο.

 Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε λοιπόν στην 3η θέση στο ύπτιο στα 100 μέτρα, με χρόνο 54.19, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν στα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, καθώς είχε τον καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους 16 κολυμβητές με 53.36, αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε. Κατέκτησε όμως το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο είναι το 17ο στην ιστορία της χώρας μας στο σπορ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το 12ο χάλκινο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και δεν πλησίασε τις επιδόσεις που πέτυχε κατά το χθεσινό προκριματικό και ημιτελικό (53.77 και 53.36), που θα του χάριζαν το χρυσό μετάλλιο, κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση πίσω από το Γάλλο Καμιλ Λακούρτ που τερμάτισε σε 53.79 και το Ρώσο Γκριγκόρι Ταράσεβιτς (53.89), ενώ θα ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου μαζί με τον Ιταλό Σιμόνε Σαμπιόνι, με τον πραγματοποίησαν τον ίδιο ακριβώς χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 14:38
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας