Τελευταία ενημέρωση 22:00, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 

 

 

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έκαναν οι Παλαίμαχοι Ανθούπολης απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Παλαιμάχων Κορωνίδας.

Η νέα φουρνιά δείχνει πλέον ότι θα πρωταγωνιστεί στο τουρνουά Παλαιμάχων της νέας χρονιάς και αυτό δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια οι Παλαίμαχοι Ανθούπολης, από την ημέρα δηλαδή που έγινε η ανανέωση, μετρά 4 νίκες και 1 ήττα.

Μετά το ευρύ 11-3, απέναντι στους Παλαίμαχους του Α.Ο. Περιστερίου την περασμένη εβδομάδα, σειρά είχε η αξιόμαχη ομάδα των Παλαιμάχων Κορωνίδας όπου και κέρδισε σχετικά εύκολα με 4-2 παρά τις λίγες απουσίες λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων.

Για τους Παλαιμάχους Ανθούπολης σκόραραν οι Δημάκης Πέτρος, Σταυρόπουλος Παύλος και Μπακλαβάς Βαγγέλης.

Την επόμενη εβδομάδα και στα πλαίσια του τουρνουά Παλαμαίχων Αθήνας η ομάδα της Ανθούπολης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Π. Φαλήρου, στο γήπεδο Σωτήρης Αγγελόπουλος, για την τελευταία αγωνιστική.

Μετά το τέλος του τουρνουά οι Παλαίμαχοι Ανθούπολης θα δώσουν μια σειρά από φιλικούς αγώνες με τους Παλαιμάχους του Αφιδναϊκού και τους Παλαιμάχους Ισθμίων.

Αγωνίστηκαν οι: Γυάλινος, Μπάκας, Σπίνος, Μπακλαβάς Τ., Σχίζας, Γεωργόπουλος, Δημάκης, Σταυρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Κολοκάθης, Δημητρόπουλος, Χολόγκιτας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μάιος 2016 15:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Δευτέρα με Αφιδναϊκό οι παλαίμαχοι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας