Τελευταία ενημέρωση 06:58, 18 Απρ 2024

Eπιτυχία στο 8ο Τραντάλειο Σιμουλτανέ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι σιμουλτανέ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη Περιστερίου την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:30.


Ο αγώνας επίδειξης ( 8ο ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ) που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη (ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου και συνείσφερε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας), συνδιοργανώθηκε από το Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου και το Πολιτιστικό σύλλογο για το Μπουρνάζι με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.


Τον αγώνα επίδειξης έδωσε ο γκραν μετρ Ιωάννης Νικολαΐδης ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 35 σκακιστές και σκακίστριες διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας. Το σύνολο των παικτών επέδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστική διάθεση και αντιμετώπισαν επάξια με αποτέλεσμα 34-1 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή .


Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν σε όλους τους παίχτες αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και μετάλλια για τις τέσσερις καλύτερες παρτίδες. Συγκεκριμένα, το μετάλλιο για την πρώτη καλύτερη παρτίδα(Νίκη) απενεμήθη στον κ Βασίλειο Χαλδαιάκη, το μετάλλιο για τη δεύτερη καλύτερη παρτίδα στον Ιωάννη Ταγκλή το τρίτο μετάλλιο στο Ροδόλφο Σταματίου και το τέταρτο στον Δημήτρη Σαββίδη.


Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 35 σκακιστές και σκακίστριες, οι οποίοι αφιέρωσαν το κυριακάτικο απόγευμά τους σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για αρκετούς από αυτούς.


Eπίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά, είτε σε χρήμα είτε σε είδος, βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης..


Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που μας βοήθησαν οι :
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ‘ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ της Κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ’
ΟΠΤΙΚΑ ‘ INTEROPTICA’ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ της Κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ.
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΕΤΕΡΙΝΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ‘ΧΑΡΙΤΟΣ’ .
‘MILLE COLORI’ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ. ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΟ ‘ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ’
ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟ ‘ΦΑΝΑΡΙ’
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ -ΟΦΣΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΜΒΑΚΟΣ.


Οι τελευταίες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στον απλό κόσμο, ο οποίος υπομονετικά, πλέον των τεσσάρων ωρών , παρακολούθησαν το θέαμα που προσέφερε ο γκραν μετρ και οι αντίπαλοί του και ταυτόχρονα τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αυλαία για το 18ο open Σ.Ο.Περιστερίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας