Τελευταία ενημέρωση 01:39, 18 Απρ 2024

Την Κυριακή η γιορτή της Ακαδημίας!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την ερχόμενη Κυριακή  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή κολύμβησης όλων των τμημάτων της Ακαδημίας και της Μικρής Πισίνας του Γλαύκου.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη, καθώς θα τους δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για την πρόοδο τους κατά την τρέχουσα περίοδο από τις προπονήτριές τους.

Διευκρινίζονται τα εξής για τους αθλητές της Μικρής Πισίνας:  Οι αθλητές θα έρθουν στο κολυμβητήριο με τα μπλουζάκια, που θα έχουν παραλάβει τις προηγούμενες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας.  Την ημέρα της γιορτής, δεν θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις. Θα τους γίνει η απονομή διπλώματος και μεταλλίου και στη συνέχεια ΟΛΑ τα παιδιά, εφόσον το επιθυμούν,  θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με τις προπονήτριές τους και θα παρακολουθήσουν τις επιδείξεις των τμημάτων της Ακαδημίας και των αγωνιστικών – προαγωνιστικών κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης.

 Ώρα προσέλευσης:  10.00

Ώρα έναρξης: 10.30

Διευκρινίζονται τα εξής για τους αθλητές των Ακαδημιών:  Οι αθλητές θα έρθουν στο κολυμβητήριο και πριν την έναρξη της γιορτής, θα παρακολουθήσουν μαζί με τους προπονητές τους τις επιδείξεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν το πρόγραμμά τους και τελειώνοντας, θα ντυθούν με τα μπλουζάκια, που θα έχουν παραλάβει τις προηγούμενες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας, θα τους απονεμηθεί  δίπλωμα και μετάλλιο.

Ώρα προσέλευσης:  10.30

Ώρα έναρξης: 11.00

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 7ος Πανελλαδικά - 4ος στις Γυναίκες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας