Τελευταία ενημέρωση 00:55, 18 Απρ 2024

Κλεωνάκος: "Το θηρίο μόλις ξύπνησε"

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Μπάμπης Κλεωνάκος , ο προπονητής των Μίνι Παίδων του Γ.Σ.Π. μας μίλησε για την φετινή χρονιά του Γ.Σ.Π.

Θα την χαρακτήριζες δύσκολη χρονιά?

Θα την χαρακτήριζα μία χρονιά που αξίζει να την θυμόμαστε. Μία χρονιά σταθμό για τον Γ.Σ.Π.! Οι μίνι παίδες κρατήθηκαν στην 3η φάση , το ίδιο και οι παίδες του Βασίλη Καμάρη ! Φυσικά όλοι περιμέναμε το κερασάκι στην τούρτα που ήταν η παραμονή της ανδρικής στην Α2. Τα κατάφερε ο Αρσένης και οι άντρες του και πλέον νομίζω ότι βάλαμε τις βάσεις για μία ακόμα δυναμική συνέχεια , σύμφωνη με το πλάνο μας και ανάλογη των φιλοδοξιών μας! Θα την χαρακτήριζα λοιπόν «γεμάτη» χρονιά.

Έκλεισες την πρώτη πλήρη σου αγωνιστική σαιζόν στον Γ.Σ.Π. ως προπονητής. Τι έχεις να πεις?

Θα πω ότι είπα και πέρυσι! Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα σε κλίμα και μεράκι ομάδες όπως ο Γ.Σ.Π. Όσο και εάν φαίνεται απίστευτο στους 16 μήνες που είμαι στον σύλλογο δεν είχαμε ένταση ποτέ και με κανέναν από το Team που ασχολείται με την υδατοσφαίριση. Όχι ότι τα πράγματα είναι πάντα απλά και ότι δεν έχουμε προβλήματα , αλλά όλα προσπαθούμε να τα λύσουμε με κατανόηση και με συνεργασία. Αυτό βοηθάει στο να κάνει και ένας προπονητής ακόμα πιο σωστά την δουλειά του. Η σχέση μου με τον Αρσένη είναι πάρα πολύ καλή και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία . Το ίδιο και με τον Βασίλη Καμάρη και με τον Γιώργο Κρασάκη. Είμαστε μία καλοκουρδισμένη ομάδα.

Οι μικροί σου φέτος κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος, όπως και οι περυσινοί μίνι παίδες...

Πιστέψτε με δεν ήταν τόσο εύκολο. Το φετινό τμήμα ήταν λίγο πιο νεανικό από το περυσινό σε εμπειρίες. Είχαν όμως αυτό το ιδιαίτερο που έχει όλο το Περιστέρι . Ψυχή! Και το έδειξαν όπου και όταν χρειάστηκε ! Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους αθλητές μου!

Τι βλέπεις για τις χρονιές που έρχονται?

Φέτος το τμήμα του Γιώργου Κρασάκη γέμισε από παιδιά. Περιμένουμε ότι θα έχουμε κάτι αντίστοιχο και φέτος. Γεμίζει το φυτώριο μας ! Αυτό θα δίνει την ευκαιρία και στα αγωνιστικά τμήματα να ενισχύονται με περισσότερους αθλητές και μέσα από έναν εσωτερικό θεμιτό ανταγωνισμό θα βγαίνουν όλο και καλύτεροι αθλητές. Βλέπω ότι μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει το σύνολο της υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι.

Ήσουνα στους αγώνες παραμονής στην Κρήτη. Εντυπώσεις?

Είχαμε ένα κακό παιχνίδι με την Λάρισα, όμως μετά τα παιδιά ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας και έπαιξαν πολύ καλό πόλο. Δεν το λέω μόνο εγώ ... το έχουν ήδη αναφέρει στις συνεντεύξεις τους άλλοι προπονητές από τις αντίπαλες ομάδες. Αντικειμενικά ο Αρσένης έκανε πολύ καλή δουλειά και στην φετινή ανδρική ομάδα. Γενικά υπήρχε εγρήγορση στα δύο πρώτα παιχνίδια , μετά είχαμε αποκτήσει ρυθμό και ηρεμήσαμε λίγο. Σε αντίθεση με τον Μπάμπη (Παπασπηλίου) και τον Γιάννη (Φέγγο) που νομίζω ότι ακόμα μπορεί να είναι στην τσίτα (χαμογελά).

Η σχέση σου με τους τρεις εφόρους του τμήματος?

Είμαστε τυχεροί που έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν άθλημα , σύλλογο και πόλη. Αυτό τους κάνει να έχουν υψηλό βαθμό υπευθυνότητας. Δεν υπάρχει προπονητής , αθλητής, γονιός που να σας πει ότι αυτοί οι άνθρωποι υποσχέθηκαν κάτι και δεν το έκαναν. Οι υποχρεώσεις του τμήματος καλύφθηκαν έγκαιρα και στο ακέραιο . Θυμάμαι πέρυσι τους έλεγα ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε μία αποστολή στο εξωτερικό. Εγώ το προγραμμάτιζα για ένα χρόνο μετά. Μου είπαν ότι το τμήμα μου θα πήγαινε πρώτο... Και πήγαμε Ιταλία τα Χριστούγεννα και φέραμε το κύπελλο της 3ης θέσης ! Για μία ομάδα που είχε χρόνια να κάνει ταξίδι ακόμα και στην επαρχία και το 2014 πήγε στο τουρνουά του Νηρέα στην Λαμία , το να πηγαίνει την επόμενη χρονιά στην Ιταλία είναι περισσότερο από άλμα. Ήταν όμως στο πλάνο. Και το πλάνο το ακολουθούμε όλοι πιστά!

Ευκαιρίες βλέπεις για άμεση ανάπτυξη?

Όλα είναι έτοιμα ! Αυτό που ζητάμε είναι χώρος. Το ενδιαφέρον της πόλης μεγαλώνει για την Υδατοσφαίριση και πρέπει να βοηθηθούμε στο θέμα του χώρου. Νομίζω ότι πλέον , με την εδραίωση στην Α2 , η πόλη θα μας βοηθήσει λίγο περισσότερο.

Θα δήλωνες ευχαριστημένος που βρίσκεσαι στο Περιστέρι?

Θα πω ότι είναι τιμή μου και τιμή όλων μας να συμμετέχουμε σε μία τόσο καθαρή και ρομαντική προσπάθεια! Είμαι ευχαριστημένος και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου του Γ.Σ.Π. για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα ! Θα έλεγα ότι το θηρίο της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης μόλις ξύπνησε!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 01:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κουκουμάκης: "Αξίζει να δούμε τον ΓΣΠ στην Α1" »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας