Τελευταία ενημέρωση 11:20, 20 Απρ 2024

Γιαννουλάτος«Οι συναθλητές μου παράδειγμα προς μίμηση»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ο Ηλίας Γιαννουλάτος είναι ένας από τους δύο «μικρούς» που πήρε μαζί του ο Αρσένης Μαρούλης στην Κρήτη, με στόχο να δουν τα παιδιά από κοντά πως είναι μία τελική φάση!

Ο αθλητής των παίδων και αρχηγός τους για την φετινή χρονιά , άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε μαζί μας  τις δικές του σκέψεις για την χρονιά που πέρασε:

«Η χρόνια που πέρασε με βρήκε να συμμετέχω στα περισσότερα ηλικιακά πρωταθλήματα γεμίζοντας με έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα με αποκορύφωση  τη συμμετοχή μου στους αγώνες της αντρικής ομάδας μας. 

Νιώθω ευλογημένος που ανήκω στην τεράστια οικογένεια του ΓΣΠ,  που αποτελείται από ανθρώπους με ήθος και  αξιοπρέπεια, που καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους για την ομάδα και την πόλη μας! Έχοντας αυτό το υλικό πιστεύω πως η παραμονή μας στην Α2 ήταν σίγουρη ,όπως είναι σίγουρο πως στο κοντινό μέλλον θα αγωνιζόμαστε στα ίσα με ομάδες της Α1.  

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της αθλητικής μου οικογένειας  μαζί και τον καθένα ξεχωριστά ξεκινώντας από τον προπονητή της κατηγορίας μου κο Βασίλη Καμάρη που με την υπομονή και επιμονή του με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Τον κο Αρσένη Μαρούλη που πίστεψε σε εμένα δίνοντας μου την ευκαιρία να είμαι και εγώ ένας από τους 16 αθλητές του στην Κρήτη, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα του και δίπλα στους παίκτες και συμπαίκτες μου της αντρικής ομάδας.

Συναθλητές μου  που με το πάθος τους και τις συμβουλές τους έγιναν για εμένα παράδειγμα προς μίμηση!

Τους γονείς μας  που ήταν πάντα και παντού μαζί μας και αφήνω για το τέλος τους τρεις υπέρ ήρωες εφόρους μας , κο Φέγγο, κο Παπασπηλίου και κο Λόη που με τον ζήλο τους και την αγάπη τους για όλα τα παιδιά,  φροντίζουν τα πάντα για εμάς πριν από εμάς!!!

Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς γιατί το σκουφάκι και το μαγιό μας γράφει «Περιστέρι»!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 23:19
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας