Τελευταία ενημέρωση 20:15, 19 Απρ 2024

Ξεκίνησε την υπεράσπιση το 1ο ΓΕΛ Περιστερίου

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

TOY Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Το 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου ήταν το πιο πετυχημένο σχολείο της πόλης μας στο ποδόσφαιρο για τη σεζόν 2013-14. Στο περσινό σχολικό πρωτάθλημα κατέκτησε το Κύπελλο της Γ' Περιφέρειας Αττικής, φτάνοντας τελικά μέχρι τα 16 καλύτερα σχολεία της Ελλάδας.

Φέτος ρίχτηκε ξανά στη μάχη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του και ξεκίνησε με το δεξί. Οι ''νερατζούρι'' επικράτησαν πολύ εύκολα με 2-0 του 1ου ΕΠΑΛ Καματερού στο Μπαρουτάδικο, πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση. 

 
Το σκορ άνοιξε στο 25' με σουτ ο ποδοσφαιριστής σάλας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μούρτζης ενώ λίγο αργότερα ο Καραγιαννάκης σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, το 1ο Γενικό ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έφτασε στο τελικό 2-0 στο 58' με σουτ του Αλέκου Καραγιαννάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα της γυμνάστριας, Ελεονώρας Γιατσίδου, είχε ακόμα τέσσερα δοκάρια (!!!). Δράστες οι Μαχαίρας, Φιλιππάκης, Μούρτζης και Σταμάτης. 
 
Η επόμενη αναμέτρηση για τους Κυπελλούχους της Γ' Περιφέρειας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου. Επίσης, αύριο (2/12) η ομάδα μπάσκετ του σχολείου παίζει τον δεύτερο της αγώνα για φέτος στο αντίστοιχο σχολικό πρωτάθλημα με στόχο την κούπα.
 
Η Σύνθεση του 1ου Γενικού: Πάνος Καραμπάτσος, Μίλτος Κοσκινάς, Αλέκος Καραγιαννάκης, Θανάσης Κουτσογιάννης, Γιάννης Μαχαίρας, Παύλος Κούτρης (C), Παναγιώτης Φιλιππάκης, Γιάννης Κασιμάτης, Αλέξης Σταμάτης, Δημήτρης Μούρτζης, Γιώργος Μόσχος. Στο δεύτερο μέρος πέρασε ως αλλαγή και ο Μανώλης Κρητικός. 
 
Φωτογραφίες: Γρηγόρης Ασπρίδης. 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 15:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με τον Αρσένη μαζί συνέχισαν με νίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας