Τελευταία ενημέρωση 02:55, 18 Απρ 2024

Πρώτη συνάντηση για τους Παλαίμαχους

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη τους συνάντηση έκαναν οι  παλαίμαχοι της Κηπούπολης, όπου αποφάσισαν διάφορα σημαντικά θέματα.

Η ανακοίνωση:

"Σήμερα ημέρα Δευτέρα 12-9-2016 πραγματοποήθηκε η πρώτη συνάντηση των Παλαιμάχων Κηπούπολης στο mundialista sport cafe με συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων και σκοπό την υλοποιήση τους για το ξεκίνημα της νέας σεζόν 2016-2017.Η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία καθώς ήταν παρόντες οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και όπως πάντα δεν ελλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.Συγκεκριμένα συζητήθηκαν διάφορα θέματα και το θετικό ήταν η συμμετοχή όλων με διαφορετικές απόψεις αλλά στο τέλος καταλήξαμε σε συγκεκριμένες αποφάσεις.


Εκπρόσωπος ομάδας στις κληρώσεις στην ομοσπονδία θα είναι ο Παναγιώτης Πανάκιας.


Διαχείριση έμψυχου υλικού και επιλογή εντεκάδας θα είναι οι Δημήτρης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Φιλίπου και ο Παναγιώτης Πανάκιας.Τοποθετήθηκαν τρία άτομα για την περίπτωση απουσίας λογω ανωτέρας βίας.


Ταμίας ο Δημήτρης Δελημπέης (μουστάκιας).


Διαχειριστές σελίδας στο Facebook ο Δημήτρης Τσουκνάκης και ο Νίκος Αργυρόπουλος.


Κάλεσμα παλαιών ποδοσφαιριστών που εχουν αγωνισθεί στην ομάδα της Κηπούπολης να ερθουν κοντά μας και να πλαισιώσουν την ομάδα των Παλαιμάχων.


Εγκριση οικονομικής υποχρέωσης ποδοσφαιριστών, με μια τελική απόφαση που θα πάρουμε όταν συγκετρωθούμε όλοι μαζί λόγω των απουσιών.
Αγορά νέας εμφάνισης και ποδοσφαιρικού υλικού όπως κάλτσες και μπάλλες.


Απόφαση για αλλαγή της σελίδας στο facebook απο ανοιχτή σε κλειστή ομάδα.Πλέον θα έχει πρόσβαση μόνο ο διαχειριστής της πρώτης ομάδος της Κηπούπολης και οτιδήποτε άλλο θα δημοσιεύεται αυτό θα πραγματοποιείται μόνο απο τους Διαχειριστές Δημήτρη Τσουκνάκη και Νίκο Αργυρόπουλο.
Οι δημοσιέυσεις που θα αναρτώνται θα έχουν περιοχόμενο και θέμα σχετικά με το ποδόσφαιρο.


Οι ποδοσφαιριστές και όσοι απο αυτούς διατηρούν λογαριασμό στο facebook θα αναρτούν τις δημοσιεύσεις της ομάδας μας στα προφίλ τους και θα προτείνουν την σελίδα μας ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ στους φίλους τους.


Οι ποδοσφαιριστές που έχουν παλαιότερες εμφανίσεις της ομάδας παρακαλούνται να τις επιστρέψουν στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο κάθε απόγευμα και θα τις παραδίδουν στον Κώστα Μπούρη.


Στα σχέδια της ομάδας μας είναι η διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και την ενίσχυση αδύναμων συμπολιτών μας.


Τέλος για την επόμενη Δευτέρα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εάν θα παίξουμε καποιο παιχνίδι. Κλείνοντας να ευχηθώ προσωπικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με πολλές επιτυχίες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο!!!
Νίκος Αργυρόπουλος.



Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 07:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύσκολη αποστολή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας