Τελευταία ενημέρωση 16:31, 11 Απρ 2021

10+1 λόγοι για να μπείτε στη μαγεία του Polo

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για ακόμα μία φορά, το τμήμα της Ανδρικής Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.  εξέπληξε με την εφευρετικότητα και την φαντασία του!  Το νέο φυλλάδιο των Ακαδημιών βρίσκεται ήδη στην διαδικασία εκτύπωσης και με λίγα λόγια είναι καταπληκτικό.

 Με χρώμα , ζωντάνια και πλήρη ενημέρωση προς τους  υποψήφιους αθλητές και γονείς , ο «Πρεσβευτής της πόλης του Περιστερίου» μπαίνει την ερχόμενη εβδομάδα, μέσω του φυλλαδίου του, σε περισσότερα από 10.000 σπίτια στο Περιστέρι. Στόχος του συλλόγου είναι το ενημερωτικό αυτό έντυπο να μοιραστεί σε περίπου 50 Δημοτικά σχολεία! Όπως φαντάζεστε,  αναμένεται να εκτινάξει το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών στα ύψη για το Water Polo.

 Με την ανδρική ομάδα στην Α2 , με έμπειρους προπονητές και με οικογενειακό κλίμα ο δρόμος για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του ανδρικού Water Polo στην πόλη μας δείχνει να είναι μονόδρομος.

 Όπως λένε και οι υπεύθυνοι του τμήματος, οι «10+1» λόγοι που παρουσιάζονται στο έντυπο απαντούν σε κάθε πιθανό ερώτημα που μπορεί να έχει ένας γονιός αναφορικά με το άθλημα , ενημερώνουν αθλητές και γονείς για τα μοναδικά οφέλη που μπορεί να έχει ένα παιδί μέσα από την ενασχόλησή του με το Water Polo και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε κάθε μικρό Περιστεριώτη για να γίνει «πολίστας»!

 Οι «10+1» λόγοι καταρρίπτουν και τις τελευταίες αντιστάσεις ... διώχνουν και τις τελευταίες επιφυλάξεις και  οδηγούν στο ανακαινισμένο Δημοτικό κολυμβητήριο στην Χωράφα , οδηγούν στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ. Περιστερίου!

Μέσω του Γ.Σ.Π. τα παιδιά του Περιστερίου έχουν πλέον την δυνατότητα να κολυμπούν και να παίζουν! Έχουν την δυνατότητα να μπουν στην κατηγορία των πρωταγωνιστών του αθλήματος!

 «Πάμε Water Polo … Πάμε Γ.Σ.Π.» ....φαίνεται ότι και για την νέα αθλητική χρονιά είναι η πιο δυνατή πρόταση στην πόλη!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 02:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με νίκη και οι Παίδες »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας