Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΓΣΠ φέρνει την Εθνική Ελλάδας Πόλο στο Περιστέρι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη μεγάλη αναγνώριση που απολαμβάνει η Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ ως τμήμα « μοντέλο οργάνωσης» και «υγείας» στο χώρο αποδεικνύει ο ερχομός των κορυφαίων αθλητών στο Περιστέρι.

 

 Την περασμένη εβδομάδα είχαμε γράψει για τη μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Γ.Σ.Π. μέσα στον Οκτώβριο και η οποία έγινε πραγματικότητα συνιστώντας μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία.

Ο «Πρεσβευτής του Περιστερίου» κάλεσε λοιπόν για τις 19 Οκτωβρίου την Εθνική Ανδρών σε μία βραδιά αφιερωμένη σε αυτούς τους αθλητές και προπονητές που μας έχουν κάνει περήφανους πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

 Η Εθνική μας ομάδα αποδέχθηκε την πρόταση του Γ.Σ.Π. , στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει το Περιστέρι για μια μεγάλη και υγιή δεξαμενή  νέων και ταλαντούχων υδατοσφαιριστών. Πραγματικά είναι μία κίνηση που τιμά την προσπάθεια , τιμά τον Σύλλογο , τιμά το  Περιστέρι μας !

 Όλοι οι Περιστεριώτες θα έχουν την ευκαιρία  να δουν από κοντά , να μιλήσουν και να χαιρετήσουν τους Έλληνες αθλητές μας , τα παλληκάρια που μας εκπροσώπησαν στην φετινή Ολυμπιάδα του Rio μέσα από το μοναδικό ομαδικό άθλημα που συμμετείχε από την χώρα μας. 

Για ακόμα μία φορά , οι άνθρωποι του Γ.Σ.Π. δείχνουν ότι τα όνειρα τους για τον αθλητισμό  την παιδεία και τον πολιτισμό έχουν τελικά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και απλώνονται πάνω από όλο το Περιστέρι. Και δεν πως σταματούν εδώ…

Σε ένα μοναδικό για τα περιστεριώτικα χρονικά γεγονός, η Εθνική Ελλάδας Πόλο θα είναι στην πόλη μας στις 19 Οκτωβρίου.

 Περισσότερες λεπτομέρειες για τη λαμπρή βραδιά  μέσα στις επόμενες ημέρες!