Τελευταία ενημέρωση 02:46, 24 Απρ 2024

Ξεκίνημα με το... αριστερό οι παλαίμαχοι

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα της Ανθούπολης στο τουρνουά Παλαιμάχων τις υποχρεώσεις της, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από το Καματερό. 

Πιο συγκεκριμένα και πριν ακόμη ζεσταθεί  δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Σε μία μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ένας παίκτης των γηπεδούχων κινήθηκε ανενόχλητος και πλάσαρε με χαρακτηριστική ευκολία αφού κανείς δεν πρόλαβε να τον εμποδίσει. Η ευθύνη για το συγκεκριμένο γκολ μετά από πολύ... συζήτηση μετά τον αγώνα αποφασίστηκε ότι βαρύνει κατά 45 % τον Δελλή, 35% τον Κολοκάθη και 20% τα δύο παιδιά στο κέντρο που δεν μάρκαραν (Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος).

Στη συνέχεια η ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα, τα οποία και κατείχε μέχρι τέλους αλλά αν και κυρίαρχη «η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα». Χαρακτηριστικό της αστοχίας και της ατυχίας της ομάδας είναι οι τεράστιες ευκαιρίες που έχασε με τους Μπακλαβά (3),Σταυρόπουλο (2) και Καρίτζη (2) αλλά και τα τέσσερα δοκάρια με τους Καζέρο, Παπαγιανόπουλο, Χολόγκιτα και Καρίτζη.

Κι ενώ η ομάδα έχανε σωρεία ευκαιριών, ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν μία ομάδα χάνει ευκαιρίες κάποια στιγμή τρώει γκολ πραγματοποιήθηκε και σε μία αντεπίθεση η ομάδα του Καματερού σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Με την ψυχολογία της ομάδας στο ναδίρ, το να δεχτεί κι ένα τρίτο γκολ ήταν αναμενόμενο κι έτσι λίγο πριν λήξει το ματς σε άλλη μία αντεπίθεση δέχτηκε και ένα τρίτο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-0.

Με λίγα λόγια ένα ματς που θα έπρεπε να τελειώσει με εύκολη νίκη της ομάδας κατέληξε σε μία βαριά ήττα.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Ζαμπέτας, Δελλής, Κολοκάθης, Καρίτζης, Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος, Χολόγκιτας, Δέλγας, Σχίζας, Μπακλαβάς, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης, Φαφούτης, Δημητρόπουλος, Βράχος.

Επόμενος Αγώνας: Ανθούπολη - Κηφισιά, στο γήπεδο Τσαλαβούτα στις 17/10 - 21:30

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 10:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με προβλήματα αλλά και αισιοδοξία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας