Τελευταία ενημέρωση 05:52, 20 Απρ 2024

Άδικη ήττα για τους παλαίμαχους

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tην ήττα με 4-3 γνώρισαν οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης από το αντίστοιχο κλιμάκιο του Άγιου Θωμά για το τουρνουά Βετεράνων, όπου συμμετέχουν.

Το δελτίο Τύπου των παλαίμαχων της Κηπούπολης για το παιχνίδι: "Οικογενειακή υπόθεση Δρακόπουλοι ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος των Παλαιμάχων που παίξαμε με την ομάδα του Αγ.Θωμά στο Γουδί.Τα αδέρφια Κώστας και Ηλίας Δρακόπουλος σκόραραν και συγκεκριμένα δύο τέρματα πέτυχε ο Κώστας και ένα ο Ηλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αγ.Θωμά είχε την κατοχή και η Κηπούπολη με αντεπιθέσεις και λίγο φλύαρη στην τελική προσπάθεια έμεινε μακρια απο τα δοκάρια του Αγ.Θωμά.

Στο ημίχρονο χάναμε 2-0 αλλά στην επανάληψη με την είσοδο του Παπαδημητρίου που έκανε το παιχνίδι απο αριστερά δημιούργησε πολλές φάσεις μαζι με τον Δρακόπουλο Κώστα και Ηλία που και αυτός βοήθησε σαν αλλαγή μέχρι που ηρθε το πρώτο γκόλ.

Η ομάδα μας πήρε την ψυχολογία με το μέρος της και δεν άργησε να έρθει και το Δεύτερο γκόλ απο τον Ηλία Δρακόπουλο.
Με το σκόρ 2-2 η ομάδα μας ανέβηκε και είχε περισσότερο κατοχή και κατάφερε να πετύχει ένα γκόλ αυτη τη φορά με τον Κώστα Δρακόπουλο και βρεθήκαμε μπροστά 2-3.

Οι αντίπαλοι αντέδρασαν κάπως βίαια και άρχισαν την πίεση με δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να μας ισοφαρίσουν και με την κούραση πολλών παιχτών μας κατάφεραν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα να περάσουν μπροστά στο σκόρ 4-3.

Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί η νίκη μας άξιζε αλλά η κούραση έπαιξε το ρόλο της. Η έλειψη 4-5 βασικών ποδοσφαιριστών μας αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευελπιστούμε να επιστρέψουν σύντομα οι συμπαίχτες μας για να διεκδικήσουμε με την αξία μας νικηφόρα αποτελέσματα!!!"

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 09:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Πλάτωνα και μόνο για νίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας