Τελευταία ενημέρωση 18:47, 18 Απρ 2024

Οι «μικροί» ήταν Θησέας «όνομα και πράγμα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Φορτωμένοι» με μετάλλια και «γεμάτοι» εμπειρίες επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Θησέα Περιστερίου  από την πόλη Kanjiza της Σερβίας, όπου έλαβαν μέρος στο 8th International Csaba Ferenc Memorial Wrestling Tournament. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές πρώτη φορά  αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδος και πραγματικά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με τις εμφανίσεις τους, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας, όσο και με την εν γένει συμπεριφορά τους! 

Χρυσό μετάλλιο με καταπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε ο Φάνης Καραδήμος στην κατηγορία των 85 κιλών επικρατώντας 8-0 και στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε!!!

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία 38 κιλών αγωνιζόμενος με αθλητές μεγαλύτερους του και ύστερα από εξαιρετικούς αγώνες κερδίζοντας αθλητές από την Σερβία και την Ουγγαρία, ο αθλητής Γιώργος Παπαγεωργίου.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι και 20" πριν λήξη ο τελικός αγώνας με τον αθλητή από την Ουκρανία, ο αθλητής του Θησέα ήταν μπροστά στο σκορ 7-3, όμως μια άτυχη στιγμή του στέρησε το Χρυσό μετάλλιο.

Το Ασημένιο επίσης μετάλλιο κατέκτησε ο μικρότερος αθλητής Βασίλης Παπαγεωργίου αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 30 κιλών. Κέρδισε με εντυπωσιακούς αγώνες τους αθλητές από Κροατία και την Ουκρανία Στον τελικό αγώνα που έδωσε ηττήθηκε από τον Σέρβο αθλητή, ο οποίος όμως είχε την βοήθεια των διαιτητών. 

Ο μικρός αθλητής Μανώλης Στάμος αγωνιζόμενος κατηγορία των 34 κιλών κατέκτησε την 4η θέση, ο Μενέλαος Ζεμπερίδης αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 74 κιλών κατέκτησε την 5η θέση ύστερα από 4 πολύ καλούς αγώνες που έδωσε με δύσκολους αθλητές.

Την 5η θέση επίσης κατέλαβε ο Φώτης Τραμπακούλος αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 56 κιλών.

Τους αθλητές συνόδευσαν στους αγώνες ο Προπονητής του συλλόγου μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ καθώς και η Διεθνής Διαιτητής της Ολυμπιακής Πάλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Δ.Σ του ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί τους αθλητές του για την ΑΠΟΔΟΣΗ τους στους αγώνες και για την ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που επέδειξαν εκεί,  τιμώντας την Χώρα μας, τον Σύλλογό  και την Οικογένεια τους. 

Επίσης ευχαριστεί τους Προπονητές ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο!.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας