Τελευταία ενημέρωση 02:35, 20 Απρ 2024

Σύσσωμο στη μεγάλη γιορτή για τα 45 χρόνια!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η ανδρική Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. θα παραβρεθεί σύσσωμη στον αυριανό αγώνα μπάσκετ που θα δώσει ο Γ.Σ.Π. με τον Πρωτέα Βούλας στο «Ανδρέας Παπανδρέου». 

Ο πρώτος προπονητής της περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης  Αρσένης Μαρούλης  , οι συνεργάτες του, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας της Α2 καθώς και αθλητές και γονείς από όλα τα ηλικιακά τμήματα θα δώσουν το δυναμικό παρόν στην γνωστή «γωνία» του Ανδρέας Παπανδρέου. Παρά το φορτωμένο πραγματικά πρόγραμμα τους αφού: Α) Έχουν τα παιχνίδια στην κατηγορία των Παίδων που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο  από τον Γ.Σ.Π. στην Χωράφα. Β) Έχουν το φιλικό των Εφήβων  με την Ηλιούπολη. Γ) Έχουν το φιλικό των Μίνι Παίδων με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Δ)  Έχουν το φιλικό του ανδρικού με τον Ηλυσιακό.

Επίσης, οικογένειες και από την κολύμβηση του Γ.Σ.Π. θα βρεθούν μαζί με την Υδατοσφαίριση δείχνοντας  την κοινή πορεία που ακολουθεί στον υγρό στίβο ο «Πρεσβευτής»!

 Ωραίες εικόνες , με έναν Γ.Σ.Π. ενωμένο να γιορτάζει με φιλάθλους, παράγοντες , προπονητές , αθλητές, αθλήτριες και γονείς τα 45 χρόνια του ... Αναβιώνοντας μνήμες δόξας για τους παλιούς και δείχνοντας στους νεότερους ότι ο «γίγαντας» του Περιστερίου κάνει μία δυναμική επιστροφή στις επιτυχίες!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2016 13:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 1η μέρα του Τουρνουά Παίδων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας