Τελευταία ενημέρωση 09:25, 20 Απρ 2024

Παιδιά μπράβο!. Αυτό το πάρτι θα το θυμόμαστε χρόνια!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Οι λέξεις είναι δύσκολο για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα συγκίνησης, χαράς, αγαλλίασης, υπερηφάνειας που προκάλεσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στο καλύτερο οπαδικό πάρτι που έχουμε δει και το οποίο στήθηκε σήμερα στις κερκίδες του κλειστού της Τζον Κέννεντι για τον εορτασμό των 45 χρόνων από την ίδρυση του ΓΣΠ.

Με μια εκπληκτική χορογραφία στα χρώματα της ομάδας έγινε η σέντρα του αγώνα και το σύνθημα «45 χρόνια θα σε αγαπώ αιώνια» να δονεί την ατμόσφαιρα. Συνθήματα για τον ΓΣΠ, για τον Ατρόμητο, για τον σύνδεσμο που έχει 36 χρόνια ζωής και έντονος παλμός από τους φιλάθλους των οργανωμένων που φορούσαν ντυμένοι ομοιόμορφα το συλλεκτικό μπλουζάκι.

Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς έγινε στο τέλος του αγώνα, όταν έκλεισαν τα φώτα του γηπέδου και άναψαν εκατοντάδες αναπτήρες στην κερκίδα των οργανωμένων που κυριολεκτικά μας έκαναν να συγκινηθούμε, να ανατριχιάσουμε.  Αυτό το πάρτι πραγματικά θα μείνει αξέχαστο και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια. Θα έχουμε να το θυμόμαστε και να το μνημονεύουμε πολλά χρόνια!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 20:26
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας