Τελευταία ενημέρωση 18:02, 25 Απρ 2024

Αυτοσαρκασμός αλλά και παραδοχή!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ωραίο πράγμα ο αυτοσαρκασμός. Οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης ξέροιυν να αυτοσαρκάζονται και το απέδειξαν με την φωτόγραφία των τρύπιων διχτύων για να περιγράψουν την βαρύτατη ήττα με σκορ 10-1 που γνώρισαν από τους παλαίμαχους της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν αυτή την ήττα ως εξευτελιστική. Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής:

«Με μία εξευτελιστική ήττα από την πολύ καλή ομάδα της Ν.Ιωνίας συνέχισε τις εμφανίσεις της η ομάδα μας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο καλύτερο  γήπεδο που έχουμε παίξει φέτος, αυτό της  Ν.Ιωνίας. 

Το σκορ έφτασε στο 10-1, σε ένα ματς που δεν είναι άξιο σχολιασμού αφού μόνο μία ομάδα βγήκε στο γήπεδο. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας επέβαλε από την αρχή το παιχνίδι της και παρά το σκληρό έως και αντιαθλητικό μερικές φορές παιχνίδι της ομάδας μας, σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο του ματς. Η ομάδα μας μοναδική φορά που εμφανίστηκε στο γήπεδο ήταν όταν κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακλαβάς. 

Άλλη μία αξιομνημόνευτη στιγμή για την ομάδα μας ήταν η φάση που σε μία σέντρα σουτ του Καραγιάννη η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του τερματοφύλακα της Ν.Ιωνίας. Το ματς ολοκληρώθηκε με την γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει ακατάπαυστα και να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα και για τρεις ακόμα επιθέσεις της που κόπηκαν λανθασμένα ως οφσάιντ.

Φίλαθλοι της ομάδας έκαναν παράπονα στην διοίκηση γιατί είδαν μέλη της αποστολής της ομάδας που μόλις είχε συντριβεί,  να τρώνε και να πίνουν σε  γνωστό σουβλατζίδικο της περιοχής αμέσως μετά το τέλος του ματς, γελώντας και διασκεδάζοντας χωρίς να συναισθάνονται την ντροπή της αποτυχίας. 

Ο Πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μπακλαβάς μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν είπε ότι θα πέσουν πρόστιμα και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά όποιος συμμετείχε.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Ζαμπέτας, Δελλής, Καρίτζης, Σχίζας, Μπακλαβάς Β., Καζέρος, Μπακλαβάς Β., Δημητρόπουλος, Καραγιάννης, Φαφούτης, Κολοκάθης, Σταυρόπουλος, Χολόγκιτας, Δέλγας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Ίλιον (λόγω τιμωρίας) με Αγ. Δημήτριο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας