Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν μπορούσαν (τη μπάλα) να την...σηκώσουν!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όσο απολαυστικοί είναι όταν παίζουν μπάλα άλλο τόσο απολαυστικοί είναι όταν κάνουν την κριτική τους για τον αγώνα. Οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης συνεχίζουν να αυτοσαρκάζονται αυτή τη φορά σχολιάζοντας την ήττα τους με σκορ 4-2 από το Νέο Ηράκλειο. Ο τίτλος τους «Μετά τα πενήντα δεν σηκώνεται… προκαλεί εύλογους συνειρμούς αλλά διαβάζοντας το κείμενο διαβάζεις ότι τελικά εκείνο που δεν σηκώνεται είναι η μπάλα.

Αναλυτικά το κείμενο τους στην επίσημη σελίδα τους:

«Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της τσαλαβούτας χθες βράδυ, μεταξύ της ομάδας μας και μίας από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, της ομάδας του Ν. Ηρακλείου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μονόλογο της ομάδας μας και απώλεια πολλών ευκαιριών από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Πέτρο Δημάκη. Αδικαιολόγητα για το επίπεδο του, έχασε τέσσερις τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα πολύ όμορφο γκολ. Με την ψυχολογία με το μέρος τους επιβλήθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να επιτύχουν άλλο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας με τον Δημάκη μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπακλαβά. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Ν. Ηρακλείου ήταν καταιγιστική και σημείωσε τρία γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Κι εκεί που φάνηκε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε για συντριβή η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-4 με μία σέντρα-σουτ του Σταυρόπουλου από δεξιά. 

Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο αλλά σε μία φάση που βγήκαν οι Μπακλαβάς και Σταυρόπουλος μόνοι τους με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Μπακλαβάς δεν πάσαρε στον Σταυρόπουλο αλλά προτίμησε να δοκιμάσει να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να του δώσει την μπάλα στα χέρια. Σε ερώτηση μάλιστα του Σταυρόπουλου γιατί δεν του έδωσε πάσα η απάντηση ήταν ότι ήθελε να τον κρεμάσει, αλλά δεν του "σηκώθηκε".  

"Συμπερασματικά, δύσκολο να σου σηκωθεί όταν έχεις περάσει τα πενήντα...η μπάλα!

Στα αξιοσημείωτα του ματς ,η ανικανότητα του διαιτητή να πάρει έστω και μία σωστή απόφαση εκνευρίζοντας τις δύο ομάδες με τις εκατέρωθεν λάθος αποφάσεις του. Ευτυχώς που οι δύο ομάδες σταμάταγαν από μόνες τους στις προφανείς φάσεις γιατί το παιχνίδι με άλλες ομάδες θα μπορούσε να τιναχτεί στον αέρα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μπάκας, Καρίτζης, Κολοκάθης, Ηλιόπουλος, Καζέρος, Σταυρόπουλος, Δημάκης, Μπακλαβάς Β., Μπακλαβάς Β., Δημάκης, Καραγιάννης, Βράχος, Χολόγκιτας

Υ.Γ.) Για μια ακόμα φορά κάποιοι με πολύ κόπο κατάφεραν να μας βάλουν να παίξουμε στις 21:45. Τους ευχαριστούμε που μας κάνουν να νιώθουμε ότι παίζουμε στο Champions Legue και ζητούμε συγνώμη από τους φιλοξενούμενους για το ακατάλληλο της ώρας».