Τελευταία ενημέρωση 09:47, 19 Απρ 2024

Με καλή ψυχολογία στην Καισαριανή

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τη ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα μετά τις δύο νίκες στα τοπικά ντέρμπι με την Τόλμη και την ΑΕ Περιστερίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γαλαξία για τον αυριανό αγώνα εκτός έδρας με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Ο προπονητής Βασίλης Βόγλης που κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει τα «θέλω» του στους ποδοσφαιριστές μιλώντας στο peristerisports τόνισε τα εξής:

«Αυτο που τους ζητησα μεσα στη βδομαδα ειναι να βγαλουν ακομα περισσοτερη διαθεση και αγωνιστικοτητα γιατι η ομαδα ειναι στο 60-70% ακομα. Για το ματς στην Καισαριανη με τον Πανιωνιο εχουμε καποιες απουσιες αλλα τα παιδια θα σφυξουν τα δοντια γιατι εχουν καταλαβει την κρισιμοτητα αυτου του αγωνα για την ομαδα. Σίγουρα το φυσικο χορταρι θα μας επηρεάσει στην αρχη αλλα πιστευω να προσαρμοστουμε γρηγορα και θα φερουμε το παιχνιδι στο ρυθμο και στα μετρα που θελουμε εμεις».

Και ο Βασίλης Βόγλης κατέληξε:«Ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνιδι,να παρουσιαστουμε οπως πρεπει και να μεινουμε σε κοντινη αποσταση απο τον πρωτοπορο Αιμο Πετρουπολης που φιλοξενουμε την επομενη εβδομαδα στην εδρα μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 14:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τον αδικεί η έκταση του σκορ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας