Τελευταία ενημέρωση 05:01, 26 Απρ 2024

Φέγγος:«Κάποιοι δεν χαίρονται με την προσπάθειά μας»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Toν προβληματισμό του για μια κατάσταση στα αθλητικά δρώμενα που ποτέ δεν ήταν ρόδινη και ποτέ δεν θα γίνει «έβγαλε» με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Έφορος Water Polo του ΓΣΠ Γιάννης Φέγγος. Ενός τμήματος με χαρακτηριστικό την «υγεία» και που οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν δεν δείχνουν και δεν θέλουν να την «μπολιάσουν» με μικρόβια, όπως συμβαίνει σε πολλούς χώρους.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Γιάννης Φέγγος έγραψε λοιπόν τα εξής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι δεν πάει άλλο. Σε μία τέτοια κατάσταση έχω φτάσει αρκετές φορές τους τελευταίους 12 μήνες.

Γιατί βλέπω ανθρώπους που δεν χαίρονται με την προσπάθεια που γίνεται για την ομάδα... γιατί βλέπω ανθρώπους που ήταν ευχαριστημένοι και βολεμένοι με 20 παιδιά στην υδατοσφαίριση και την ομάδα στην Β’ κατηγορία. Γιατί βλέπω ανθρώπους που ενώ έχουν να ανέβουν στο κολυμβητήριο 5 μήνες τρέχουν για να γίνουν ντελάληδες νέων και συμβάντων κατ' εντολή .

Από την άλλη , έχω δει αθλητές μας να κλαίνε για την άνοδο στην Α2, προπονητές να δακρύζουν και να αγκαλιάζονται με παίκτες που τους έβγαλαν την ψυχή όλη την χρονιά, έχω δει τον πρόεδρο να κρατάει το κεφάλι του στις αποτυχίες, τον κόσμο στο κολυμβητήριο να φωνάζει ένθερμα για την ομάδα, τους οργανωμένους να γιορτάζουν με πάθος τα 45 χρόνια, τα παιδιά μας να φωνάζουν Περιστέρι στην πισίνα και 100 οικογένειες στην Υδατοσφαίριση να είναι ένας τακτικός "στρατός" στην διάθεση Συλλόγου και πόλης.Έχω δει γονείς να βάζουν το χέρι στην τσέπη στα "δύσκολα", προπονητές να δηλώνουν - επειδή εκείνοι πλήρωσαν τα τέρματα από την τσέπη τους - ότι "το αξίζει ο Σύλλογος και η προσπάθεια" . Έχω αισθανθεί μία ολόκληρη πόλη να περιμένει με υπομονή να δει τον Γ.Σ.Π. στην Α1 σε Basket και WaterPolo.

Στα σχεδόν 50 χρόνια μου, έγινα φανατικός μίας προσπάθειας , δήλωνα και δηλώνω πάντα Περιστεριώτης, θεωρώ τιμή μου που είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Δήμαρχο για τον ΓΣΠ και θεωρώ και τιμή μου που έσφιξα το χέρι του Αλέξη - και είναι σειρά μου να πω ξέρει αυτός - και που μιλάω κάθε εβδομάδα με τον Άκη ... και τον συμβουλεύομαι ... και που με ανέχεται στις γκρίνιες μου...και που έχουμε το ίδιο όνειρο. Ακόμα και με τον Μανώλη ...που λέει και λέει ... αλλά κάθε Κυριακή είναι εκεί και φωνάζει για τον Γ.Σ.Π. και για το Περιστέρι.

Άκουσα τον Ανδρέα Παχατουρίδη σε τετ α τετ συζήτηση να μιλά για τον Σύλλογο... Πραγματικά έμεινα άφωνος... Ζούσε την εφηβεία του ! Το ίδιο και ο Φίλιππος Κότσης ... το ίδιο και ο Καραθάνος... και η Τζένη Γαλάνη ....Και οι τρεις "διοικητικοί" έκλαιγαν το καλοκαίρι όταν η ομάδα έμεινε στην Α2 μετά τα play out στην Κρήτη. Είδα και την πίκρα και στεναχώρια τους όταν έπεσε το Basket.

Σε αυτή την πορεία των 2 χρόνων στον Γ.Σ.Π. έχω δει και κόσμο που δεν είπε ποτέ ευχαριστώ, που δεν χειροκρότησε την επιτυχία , που έβγαλε χολή και ξινίλα σε κάθε προσπάθεια, που είπε ψέμματα και που κοίταξε την πάρτη του. Αλλά μαζί με αυτούς είδα και αυτούς που κρεμάνε κάθε Κυριακή πανό όπως και εκείνους που "γράφουν " το παιδί τους στον Γ.Σ.Π. γιατί "Γ.Σ.Π. θα πει Περιστέρι"!

Είδα και εμάς που γίναμε από 20 ... 100 και που από τη Β πήγαμε στην Α2, χωρίς οικονομική ενίσχυση από τον Σύλλογο. Ο Σύλλογος μπορεί και η πόλη θέλει...

Αυτοί ..αυτοί που προσπαθούν να ενώσουν τις ομάδες της πόλης, αυτοί που δίνουν ακόμα μία ευκαιρία μετά από μία ήτα.... αυτοί που ακόμα και εάν η ομάδα της καρδιάς τους χάνει, είναι εκεί ...στα πόστα τους ...στην διοίκηση, στο τερέν, στον πάγκο, στην κερκίδα , στην γραμματεία... στο σπίτι τους περιμένοντας να τους πουν το αποτέλεσμα. Αυτοί για εμένα θα φέρουν την ομάδα στην Α1....

Οι "άλλοι" ... ανήκουν σε ένα μελαγχολικό παρελθόν που θα πρέπει να αποκτήσει κάποια στιγμή όνομα! Και να κατέβουν από το άρμα....

Το να ακουστεί το όνομά μου σε ένα ακόμα διοικητικό ή σε κους - κους στην κερκίδα δεν με απασχολεί καθόλου! Καλό είναι όμως να αναζητήσουμε όλοι αυτούς ... τους λίγους που παίζουν το παιχνίδι χωρίς κανόνες.

Αλλιώς ... ίσως το να φωνάζεις από την κερκίδα ..."Εδώ είναι Περιστέρι " έχει περισσότερο νόημα τελικά!

Ο Σύλλογος και η πόλη μπορεί... εγώ αυτό έχω εισπράξει 2 χρόνια».

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμείς ως peristerisports πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο Water Polo και δεν πρέπει να καμφθεί αλλά ούτε και να επηρεαστεί. Και παρά τα εμπόδια που υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, όποια και αν είναι, όπου και αν προέρχονται΄, πρέπει να συνεχιστεί γιατί είναι προσπάθεια «κατάθεσης ψυχής» μακριά από καιροσκοπισμούς και ιδιοτέλειες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μανώλης για τον ΓΣΠ:« 100% σωστή η επιλογή μου» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας