Τελευταία ενημέρωση 12:01, 19 Απρ 2024

Βόγλης:«Ντροπή και αηδία όσα έγιναν με Νέα Ζωή»

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αναβρασμός επικρατεί ακόμη στο στρατόπεδο του Γαλαξία για την εχθρική διαιτησία του Τζαβέλλα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Ο ταλαντούχος προπονητής της περιστεριώτικης ομάδας Βασίλης Βόγλης μιλώντας στο peristerisports τόνισε τα εξής:« Δυστυχώς αν και είμαι νέος στο χώρο αλλά έχοντας μιλήσει με μεγαλύτερους προπονητές που είχα σαν ποδοσφαιριστής με είχαν ενημερώσει ότι γενικά θα «δω πολλά» σαν προπονητής

Αυτό το διαπίστωσα στο ματς με τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Όσα είδαμε να συμβαίνουν ήταν μια αηδία, ήταν ντροπή. Δεν μπορούν κάποιοι να χαλάνε τη ψυχική ηρεμία κάποιων παιδικών που ουτε επαγγελματικές είναι, κανουν τις προπονήσεις τους, απλά  το χόμπι τουςέχοντας τις δουλειές τους κάνοντας θυσίες για να έρθουν στην ομάδα!. Κριμα για ολους αυτούς που βάζουν παιδάκια να σφυρίζουν εστω και στη Γ’ κατηγορία χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται και καταδικάζουν τις ομάδες που προσπαθούν να πατήσουν στα πόδια τους με διοικήσεις που απλα έχουν την καψούρα του ποδοσφαιρου!.». Και ο Βασίλης Βόγλης συνέχισε:

«Μια τέτοια ομάδα είναι και ο Γαλαξίας που μάλλον «πόνεσε» κάποιους μετά τη νίκη επί του Αίμου και έδειξε πως τους κοιτάει ολους στα μάτια. Το λέω αυτό γιατί και την περασμέη εβδομάδα μας «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες! Δυστυχώς όταν παίζουμε απέναντι σε «14» δεν μπορούμε να νικήσουμε.  Να τους ενημερώσω λοιπόν πως δεν εχουμε καμία διάθεση να "εμποδίσουμε" τις ομάδες που κάποιοι έχουν ανεβάσει από την αρχή της χρονιάς!.

 Εμείς  κάνουμε το χόμπι μας και προσπαθούμε να κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να περνάμε ευχάριστα τις Κυριακές...αλλά δεν μας αφήνουν!

 Με πρωταγωνιστές σαν  τον κ.Τζαβελλα  δυστυχως που το λεω αλλά θα γίνονται  και συρράξεις ανάμεσα σε δυο ομαδες που στον αγωνιστικό χώρο δεν δημιουργήσαν το παραμικρό.

Και ο Βασίλης Βόγλης κατέληξε: «Για όσα έγιναν στο τέλος του ματς νιώθω απογοητευμένος γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν δημιουργεί προβλήματα και συμπεριφερόμαστε άψογα σε όλες τις ομάδες αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση προκληθήκαμε από τον αντίπαλο πάγκο κι έπρεπε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Θέλω τέλος να καταστήσω σαφές ότι δεν έχουμε στόχο την άνοδο. Ας μας σφυρίζουν λοιπόν πιο ήρεμα από εδώ και πέρα και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Το καταλάβαμε μετά το ματς με το Αίμο, ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά δεν πρόκειται να δώσουμε αξία σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σφυρίξουν ούτε σε αγώνες Τζούνιορ».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 17:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έξοδος στον Χαλκηδονικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας