Τελευταία ενημέρωση 06:34, 20 Ιουν 2024

Την πρώτη νίκη της φετινής περιόδου πέτυχαν οι Κορασίδες Α του ΓΣ Πετρούπολης η οποία θα τις βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μετά από πολύ καλή απόδοση επικράτησαν εκτός έδρας της Αργυρούπολης με 3-1 σετ.

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΓΣ Πετρούπολης.

Εκλέχθηκαν με σειρά ως εξής :
 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ :
 1. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του Γεωργίου
 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ :
 1. ΖΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικολάου
 2. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου
 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ :
 1. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του Γεωργίου
 2. ΖΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικολάου
 3. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του Νικολάου
 4. ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Βασιλείου
 5. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου
 6. ΤΖΑΝΚΕΒΡΕΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
 7. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου
 8. ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου
 9. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου
Αναπληρωματικοί :
 1. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του Παναγιώτη
 2. ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Νικολάου
 3. ΣΚΟΥΡΤΙ ΒΑΝΓΚΕΛ του Κόστακ
 4. ΣΑΠΡΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Απόστολου

 

 Ένας νέος σύλλογος βόλεϊ ανοίγει τα φτερά του στην πόλη μας. Είναι ο ΓΣ Αρίων Περιστερίου, πλαισιωμένος με έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές που σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν σε ένα μαγικό κόσμο!

 

 

Η ΑΠΕ Γιτάνη ανακοίνωσε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τη νέα περίοδο ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου  αναφέρει τα εξής: Σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για την νέα περίοδο θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.
Όσοι δεν έχετε κάνει τη δήλωση, παρακαλούμε να την ολοκληρώσετε το συντομότερο καθώς στα περισσότερα τμήματα οι θέσεις λόγω των μέτρων είναι περιορισμένες. Σύνδεσμος για τις δηλώσεις: http://yitanee.com/on-line-registration/
Από 2/9 ξεκινάει η διαδικασία της οριστικής εγγραφής με την προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται.
Η προσέλευση στη γραμματεία θα είναι κατά προτεραιότητα με ραντεβού. Κλείστε το ραντεβού σας από την αντίστοιχη φόρμα
Όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζουμε μια νέα δράση με την ονομασία "OPEN DAYS 2020" με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας !!! Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!
Θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Κάντε κράτηση άμεσα...»

Πατήστε εδώ στην σελίδα κρατήσεων:http://yitanee.com/2020/07/14/kratiseis-gia-diadikasies/?fbclid=IwAR0WvReTR-dp7luSnmbf7DkQ8q1ANK-L8yrAx9QIosBSfdWH2x257agcog0

 

Πετυχημένη παρουσία στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 είχε ο Παλάσκας. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Με τη φόρα από το προηγούμενο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή για την κατηγορία Κ16, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Ο. Περιστερίου Γιάννης Παλάσκας συνέχισαν την καλή εμφάνιση στο  διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18, που έγινε στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή 05 /07 /2020, με μετάλλια, ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα  Κ18, που θα γίνει στη Λάρισα 25-26 / 07/ 2020
  Αναλυτικά:
Η Σκυταλοδρομία 4χ400 των κοριτσιών με τις
Ζαβερδά-Κουράση-Ασπρολούπου-Καρβουνά 1η 4'28"51.
Η Αναστασία Καρβουνά 1η, στα 400 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 61"82.
Η Ασπρολούπου Κωνσταντίνα 6η, στα 400 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 69"88.
Η Αργυρίου Δήμητρα 4η στα 1500 μέτρα όπως και στα 3000 μέτρα με 5'44"81
και 12'17"16 αντίστοιχα.
Η Ζαφείρη Σταματία 8η στα 1500 μέτρα με 5'57"21.
Η Ζαβερδά Βασιλική 7η στα 200 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 28"48.
Η Κουράση Ελένη 12η, στα 200 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 28"86.
Η Σερεμέτη Χριστίνα-Μαρία 13η, στα 200 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 29"01.
Η Φραγκισκάτου Αδαμαντία  36η στα 100 μέτρα με 14"90.
Η Σκυταλοδρομία 4χ400 των αγοριών με τους
Λιότσος-Χρηστίδης-Μοσχονάς-Τζιώτης 2η με 4,02,71.
Ο Χρηστίδης Παναγιώτης 7ος στα 200 Μέτρα με ατομικό ρεκόρ 24"10, και 2ος στην ηλικιακή κατηγορία του.
Ο Τζιώτης Δημήτριος 18ος στα 200 Μέτρα με ατομικό ρεκόρ 24"10.
Ο Μοσχονάς Κωνσταντίνος 26ος στα 200 Μέτρα με ατομικό ρεκόρ 26"31.
Ο Σερεμέτης Βασίλειος 29ος στα 200 Μέτρα με ατομικό ρεκόρ 24"88 και 3ος στην ηλικιακή κατηγορία του.
Να υπενθυμίσουμε ότι στους διασυλλογικούς αγώνες Κ16 που έγιναν την
προηγούμενη Κυριακή στον Άγιο Κοσμά, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας που πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Κ16, ήταν οι εξής:
Ο Παναγιώτης Χρηστίδης 1ος με ατομικό ρεκόρ στα 200 Μέτρα με εμπόδια με 28"86.
Η Ζαφείρη Σταματία 1η με ατομικό ρεκόρ στα 2000 Μέτρα με Φυσικά Εμπόδια  με 9'10"50.
Η Ζαβερδά Βασιλική 5η με ατομικό ρεκόρ στα 150 μέτρα  με 21"38.
Η Μπουλούκου Ελπίδα 5η, με ατομικό ρεκόρ στα 80 μέτρα με 11"30.
Η Σκυταλοδρομία 4χ80 μέτρα κοριτσιών 2η με 43"15.
Η Σκυταλοδρομία 4χ200 μέτρα μεικτή 6η με 1"48"46».

Την σύνθεση του Τεχνικού Επιτελείου ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης ο οποίος θια εκπροσωπηθεί στην Α2 κατηγορία τόσο από τους Άνδρες όσο και από τις Γυναίκες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας έχει ως εξής:«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με την έναρξη συνεργασίας προπονητών που αναλαμβάνουν τις ομάδες Α2 Γυναικών (Μανώλης Αποστολογιωργάκης, Αρετή Τέζα) & Α2 Ανδρών (Τάκης Ηλιόπουλος), ο Γ.Σ. Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσης το Προπονητικό / Τεχνικό Επιτελείο των Αγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών του Συλλόγου :

Την γενική εποπτεία θα έχει ο Head Coach της Γυναικείας ομάδας Μανώλης Αποστολογιωργάκης, ο οποίος θα βρίσκεται σε διαρκή και άμεση συνεργασία με όλο το προπονητικό team των υποδομών αλλά και με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Βαγγέλη Τσούλια, ο οποίος αναλαμβάνει εκτός από την Γυναικεία ομάδα και όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, με σκοπό την βελτίωση / εκγύμναση άρτιας σωματοδομής των αθλητριών.
Ευχόμαστε σε όλη την προπονητική ομάδα βόλεϊ Γιώργο Νήτσιο, Ελένη Βεντούρα, Εβίτα Αθανασοπούλου, Αρετή Τέζα, Πέγκυ Σκλιβανίτη Κοσμά Φράγκο και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βαγγέλη Τσούλια, να έχουν μια επιτυχημένη πορεία, δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες / αθλητές του Συλλόγου, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα, αλλά και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο !
 
Παρουσίαση προπονητικού / τεχνικού επιτελείου
(βλ. φωτογραφία από πάνω αριστερά προς δεξιά )
Γιώργος Νίτσιος
Ο Γιώργος είναι Απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξεκίνησε της αθλητική του καριέρα στο χώρο του βόλεϊ ως Επαγγελματίας αθλητής πετοσφαίρησης, με την ομάδα του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου όπου και αγωνίσθηκε για μια δεκαετία και με παράλληλη συμμετοχή στην Εθνική Εφήβων και είχε διακρίσεις ως :
Αθλητής με την ομάδα Πανελλήνιο ΓΣ, 1η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, 1η και 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων σε διαφορετικές χρονιές, συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Εφήβων, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, συμμετοχή στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.
Αθλητής με την ομάδα ανδρών Αγ. Παρασκευής, Αθλητής με την Ομάδα ανδρών ΑΟΝΣ Μίλων 1η θέση στη Β’ Εθνική, 1η θέση στην Α2, συμμετοχή στην Α1 και τέλος ως Αθλητής της Νέας Περάμου.
Η προπονητική του καριέρα χαρακτηρίζεται ως πολύπειρη, ξεκίνησε παράλληλα με την αγωνιστική του δράση ως αθλητής στο βόλεϊ, καθώς ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (επί διετία), σε μεταγενέστερη περίοδο βοηθός προπονητή Α1 Ανδρών, στο Παιδικό με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ.
Συνεργάστηκε και με διαφορετικές ομάδες όπως ήταν ο ΓΣ Κυψέλης στις Γυναίκες και Κορασίδες, στην Αγ. Παρασκευή στο Παιδικό με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ, στον ΑΟΝΣ Μίλων στο Παιδικό, ΓΣ Δραπετσώνας Α2 Γυναίκες και Κορασίδες με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ στον Έσπερο Καλλιθέας Β’ εθνική Άνδρες και Γυναίκες, στην Ίρις Ν. Σμύρνης Α’ ΕΣΠΑΑ, ΑΟΝ Δήλεσι Α’ ΕΣΠΑΑ και τέλος με την ομάδες του Συλλόγου μας ΓΣ Πετρούπολης Γ’ Εθνική Ανδρών, Α’ ΕΣΠΕΔΑ, Παγκορασίδες,
 
Ελένη Βεντούρα
Η Ελένη είναι απόφοιτος της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.
Αθλήτρια στον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης για δώδεκα συνεχή χρόνια στη Γυναικεία Ομάδα όπου κατέκτησε τα Πρωταθλήματα της Α’ Κατηγορίας Αθηνών το 1996,το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ελλάδος χωρίς ήττα το 1998 και άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών Ελλάδος.
Η προπονητικής καριέρα ξεκίνησε το 1989 στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης όπου και παρέμεινε σε όλο το φάσμα των ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων μέχρι το 2003 με τις ακόλουθες διακρίσεις:
1998-1999 2η θέση στο πρωτάθλημα των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων
1998-1999 4η θέση στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ
1999-2000 3η θέση στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ
2000-2001 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων και 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ
2001-2002 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων και 1η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ
 
Εβίτα Αθανασοπούλου
Η Εβίτα είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού́ του Εθνικού́ και Καποδιστριακού́ Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην πετοσφαίριση και κάτοχος Μεταπτυχιακού́ Διπλώματος στη “Μεγιστοποίησης της Αθλητικής Απόδοσης” του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού́ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ως αθλήτρια η Εβίτα Αθανασοπούλου είχε διακρίσεις και πλούσιες συμμετοχές στην Α1 και την Α2 Εθνική́ κατηγορία. Η Εβίτα έχει συνδέσει το όνομα της (μεταξύ́ άλλων σταθμών στην αγωνιστική́ της καριέρα) με την άνοδο της ομάδας του Πανιωνίου στην Α1 Εθνική́ κατηγορία τη σεζόν 2006-2007, καθώς και το 2012-2013 όπου αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου.
Ασχολείται με την προπονητική́ από́ το 2008, όταν ανέλαβε το Γυναίκειο Τμήμα Πετοσφαίρισης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Στρατιωτικών Σχολών με διάκριση 1ης Θέσης για τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 & 2014-2015 και 2ης θέσης για την αγωνιστική́ περίοδο 2015-2016).
Το 2013 ανέλαβε για την ομάδα του Α.Π.Σ. Αλίμου τις Παγκορασίδες και τις Κορασίδες. Η ομάδα των Παγκορασίδων την ίδια χρονιά ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (2013-2014) και η ομάδα των Κορασίδων ανεβαίνει στην Κατηγορία Α’ (2014-2015).
Ανέλαβε τη γυναίκειά ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου το 2016 έως και το Νοέμβριο του 2017.
Το 2018-2019, 2019-2020 υπήρξε υπεύθυνη ακαδημιών του Πανιωνίου ΓΣ καθώς και προπονήτρια των Νεανίδων και κορασίδων Ά, με σημαντικότερη διάκριση την 3η θέση στο Final 4 Νεανίδων.
 
Αρετή Τέζα
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που αφορούσε την ενσωμάτωσή της Αρετής στην προπονητική ομάδα της ομάδας των γυναικών, να υπενθυμίσουμε πως κατέχει με πλούσια παρουσία στο χώρο του βόλεϊ με σπουδαία καριέρα. Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα από την οποία έκανε τα πρώτα της βήματα για να μεταδώσει τις εμπειρίες της μέσα από την θέση του προπονητή και στις ομάδες Υποδομών. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου έπαιξε στη Γυναικεία Ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης και στη συνέχεια στο Φ.Ο. Βριλησσίων, Πανελλήνιο , Κερατέα, Τράχωνες , Ολυμπιακό, Άρτεμις Κορυδαλλού και ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα Ελλάδας και ασημένιο μετάλλιο Challenge Cup.
 
(βλ. φωτογραφία από κάτω αριστερά προς δεξιά )
Πέγκυ Σκλιβανίτη
Είναι απόφοιτος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, με παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων με ειδικότητα την πετοσφαίριση.
Αθλήτρια στο Γ.Σ. Πετρούπολης από 1998 έως σήμερα στα τμήματα ακαδημιών Παγκορασίδων, Κορασίδων Νεανίδων και Γυναικών με Πανελλήνιες διακρίσεις, διακρίσεις ανόδου, κύπελο ΕΣΠΕΔΑ και αρχηγός της γυναικείας ομάδας
Είναι προπονήτρια αναπτυξιακών τμημάτων από 2012 έως σήμερα
 
Κοσμάς Φράγκος
Ο Κοσμάς πέρα της μεγάλης του εμπειρίας και τις πολλές διακρίσεις ως αθλητής καθώς έχει περάσει από ομάδες οι οποίες έχουν διακριθεί στα πρωταθλήματα τους (αγωνίστηκε στο παρελθόν για την Ανδρική ομάδα του Σύλλογό μας αλλά και την ερχόμενη αγωνιστική θα είναι και πάλι μέλος της ως αθλητής), έχει εξίσου αρκετή προπονητική εμπειρία με διαδρομή 11 χρόνων σε διάφορες ομάδες υποδομών :
2009- 2010 προπονητής σε ακαδημίες στον σύλλογο ένωση Ιλίου.
2010-2012 προπονητής σε ακαδημίες και ομάδα κορασίδων στον σύλλογο ΑΣ Περιστέρι.
2013-2014 προπονητής σε ομάδα κορασίδων στον σύλλογο Αστέρας Νίκαιας
2014-2020 προπονητής σε ομάδες παγκορασίδων ,κορασίδων, νεανίδων και γυναικείου στον σύλλογο ΑΠΣ Άμιλλα.
2018-2020 Περιφερειακός Ομοσπονδιακούς Προπονητής αγοριών ΕΣΠΕΔΑ.
 
Βαγγέλης Τσουλιάς
Ο Βαγγέλης είναι Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με παρακολούθηση πολυάριθμων σεμιναρίων που αφορούν την προπονητική σε πολλά αθλήματα.
Έχει πλούσιο βιογραφικό στην αθλητική του καριέρα, όπου ξεκίνησε ως αθλητής στίβου στον Γ.Σ. Καρδίτσας και στην συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακό ΣΦΠ, αθλητής της Εθνικής ομάδας Στίβου στο άθλημα Άλμα εις Μήκος, Αθλητής/ Προπονητής του ΑΣ Πετρούπολης στο άθλημα του Tae Kwon Do (κάτοχος 2 DAN).
Προπονητής Στίβου σε επίσης πολυάριθμες ομάδες, Συνεργάτης Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ομάδα όπου συνεργάστηκε με αθλητές Ολυμπιονίκες που είχαν αξιόλογες διακρίσεις, Προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε ομάδες Καλαθοσφαίρισης τμήματα αγοριών, ανδρών (Άρη Νίκαιας, Άρη Πετρούπολης κλπ) και τέλος σε ομάδες Πετοσφαίρισης όπως στην ομάδα γυναικών της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και με την γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας».

 

Τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών ξεκίνησε η ΑΠΕ Γιτάνη.

Η κεντρική Ευαγγελία Πάτα αποτελεί το νέο απόκτημα του ΓΣ Πετρούπολης εν όψει της νέας περιόδου.

Μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια, η Όλγα Ασλανίδη εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης για να ενισχύσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Ασλανίδη (ημ/νία γεν. 14/07/2000)

Η Όλγα (ύψος 187cm), αγωνίζεται από την θέση της Κεντρικού, ξεκίνησε το 2014 στην Ομάδα του Α.Σ.Π. Σάλαμμον, επί 5 συναπτά έτη αγωνίστηκε με την ομάδα ΑΣΠ Ίωνες και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων. Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον Γ.Σ. Πετρούπολης με την μορφή του δανεισμού / υποσχετική ενός έτους.
Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !
Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Σ.Π. Σάλαμμον, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους!».

 

Την άνοδο της στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ανδρική ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης.

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τέλος ο Λάππας

Τέλος ο Λάππας

19 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

19 Ιουν 2024 Άγιος Ιερόθεος

Σταθερά στο Basketball Champions League

Σταθερά στο Basketball Champions Le…

19 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας