Τελευταία ενημέρωση 03:37, 28 Φεβ 2024

Την σύνθεση του Τεχνικού Επιτελείου ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης ο οποίος θια εκπροσωπηθεί στην Α2 κατηγορία τόσο από τους Άνδρες όσο και από τις Γυναίκες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας έχει ως εξής:«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με την έναρξη συνεργασίας προπονητών που αναλαμβάνουν τις ομάδες Α2 Γυναικών (Μανώλης Αποστολογιωργάκης, Αρετή Τέζα) & Α2 Ανδρών (Τάκης Ηλιόπουλος), ο Γ.Σ. Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσης το Προπονητικό / Τεχνικό Επιτελείο των Αγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών του Συλλόγου :

Την γενική εποπτεία θα έχει ο Head Coach της Γυναικείας ομάδας Μανώλης Αποστολογιωργάκης, ο οποίος θα βρίσκεται σε διαρκή και άμεση συνεργασία με όλο το προπονητικό team των υποδομών αλλά και με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Βαγγέλη Τσούλια, ο οποίος αναλαμβάνει εκτός από την Γυναικεία ομάδα και όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, με σκοπό την βελτίωση / εκγύμναση άρτιας σωματοδομής των αθλητριών.
Ευχόμαστε σε όλη την προπονητική ομάδα βόλεϊ Γιώργο Νήτσιο, Ελένη Βεντούρα, Εβίτα Αθανασοπούλου, Αρετή Τέζα, Πέγκυ Σκλιβανίτη Κοσμά Φράγκο και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βαγγέλη Τσούλια, να έχουν μια επιτυχημένη πορεία, δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες / αθλητές του Συλλόγου, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα, αλλά και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο !
 
Παρουσίαση προπονητικού / τεχνικού επιτελείου
(βλ. φωτογραφία από πάνω αριστερά προς δεξιά )
Γιώργος Νίτσιος
Ο Γιώργος είναι Απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξεκίνησε της αθλητική του καριέρα στο χώρο του βόλεϊ ως Επαγγελματίας αθλητής πετοσφαίρησης, με την ομάδα του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου όπου και αγωνίσθηκε για μια δεκαετία και με παράλληλη συμμετοχή στην Εθνική Εφήβων και είχε διακρίσεις ως :
Αθλητής με την ομάδα Πανελλήνιο ΓΣ, 1η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, 1η και 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων σε διαφορετικές χρονιές, συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Εφήβων, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, συμμετοχή στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.
Αθλητής με την ομάδα ανδρών Αγ. Παρασκευής, Αθλητής με την Ομάδα ανδρών ΑΟΝΣ Μίλων 1η θέση στη Β’ Εθνική, 1η θέση στην Α2, συμμετοχή στην Α1 και τέλος ως Αθλητής της Νέας Περάμου.
Η προπονητική του καριέρα χαρακτηρίζεται ως πολύπειρη, ξεκίνησε παράλληλα με την αγωνιστική του δράση ως αθλητής στο βόλεϊ, καθώς ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (επί διετία), σε μεταγενέστερη περίοδο βοηθός προπονητή Α1 Ανδρών, στο Παιδικό με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ.
Συνεργάστηκε και με διαφορετικές ομάδες όπως ήταν ο ΓΣ Κυψέλης στις Γυναίκες και Κορασίδες, στην Αγ. Παρασκευή στο Παιδικό με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ, στον ΑΟΝΣ Μίλων στο Παιδικό, ΓΣ Δραπετσώνας Α2 Γυναίκες και Κορασίδες με συμμετοχή στο final 4 ΕΣΠΑΑ στον Έσπερο Καλλιθέας Β’ εθνική Άνδρες και Γυναίκες, στην Ίρις Ν. Σμύρνης Α’ ΕΣΠΑΑ, ΑΟΝ Δήλεσι Α’ ΕΣΠΑΑ και τέλος με την ομάδες του Συλλόγου μας ΓΣ Πετρούπολης Γ’ Εθνική Ανδρών, Α’ ΕΣΠΕΔΑ, Παγκορασίδες,
 
Ελένη Βεντούρα
Η Ελένη είναι απόφοιτος της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.
Αθλήτρια στον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης για δώδεκα συνεχή χρόνια στη Γυναικεία Ομάδα όπου κατέκτησε τα Πρωταθλήματα της Α’ Κατηγορίας Αθηνών το 1996,το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ελλάδος χωρίς ήττα το 1998 και άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών Ελλάδος.
Η προπονητικής καριέρα ξεκίνησε το 1989 στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης όπου και παρέμεινε σε όλο το φάσμα των ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων μέχρι το 2003 με τις ακόλουθες διακρίσεις:
1998-1999 2η θέση στο πρωτάθλημα των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων
1998-1999 4η θέση στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ
1999-2000 3η θέση στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ
2000-2001 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων και 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ
2001-2002 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων και 1η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ
 
Εβίτα Αθανασοπούλου
Η Εβίτα είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού́ του Εθνικού́ και Καποδιστριακού́ Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην πετοσφαίριση και κάτοχος Μεταπτυχιακού́ Διπλώματος στη “Μεγιστοποίησης της Αθλητικής Απόδοσης” του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού́ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ως αθλήτρια η Εβίτα Αθανασοπούλου είχε διακρίσεις και πλούσιες συμμετοχές στην Α1 και την Α2 Εθνική́ κατηγορία. Η Εβίτα έχει συνδέσει το όνομα της (μεταξύ́ άλλων σταθμών στην αγωνιστική́ της καριέρα) με την άνοδο της ομάδας του Πανιωνίου στην Α1 Εθνική́ κατηγορία τη σεζόν 2006-2007, καθώς και το 2012-2013 όπου αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου.
Ασχολείται με την προπονητική́ από́ το 2008, όταν ανέλαβε το Γυναίκειο Τμήμα Πετοσφαίρισης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Στρατιωτικών Σχολών με διάκριση 1ης Θέσης για τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 & 2014-2015 και 2ης θέσης για την αγωνιστική́ περίοδο 2015-2016).
Το 2013 ανέλαβε για την ομάδα του Α.Π.Σ. Αλίμου τις Παγκορασίδες και τις Κορασίδες. Η ομάδα των Παγκορασίδων την ίδια χρονιά ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (2013-2014) και η ομάδα των Κορασίδων ανεβαίνει στην Κατηγορία Α’ (2014-2015).
Ανέλαβε τη γυναίκειά ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου το 2016 έως και το Νοέμβριο του 2017.
Το 2018-2019, 2019-2020 υπήρξε υπεύθυνη ακαδημιών του Πανιωνίου ΓΣ καθώς και προπονήτρια των Νεανίδων και κορασίδων Ά, με σημαντικότερη διάκριση την 3η θέση στο Final 4 Νεανίδων.
 
Αρετή Τέζα
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που αφορούσε την ενσωμάτωσή της Αρετής στην προπονητική ομάδα της ομάδας των γυναικών, να υπενθυμίσουμε πως κατέχει με πλούσια παρουσία στο χώρο του βόλεϊ με σπουδαία καριέρα. Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα από την οποία έκανε τα πρώτα της βήματα για να μεταδώσει τις εμπειρίες της μέσα από την θέση του προπονητή και στις ομάδες Υποδομών. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου έπαιξε στη Γυναικεία Ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης και στη συνέχεια στο Φ.Ο. Βριλησσίων, Πανελλήνιο , Κερατέα, Τράχωνες , Ολυμπιακό, Άρτεμις Κορυδαλλού και ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα Ελλάδας και ασημένιο μετάλλιο Challenge Cup.
 
(βλ. φωτογραφία από κάτω αριστερά προς δεξιά )
Πέγκυ Σκλιβανίτη
Είναι απόφοιτος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, με παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων με ειδικότητα την πετοσφαίριση.
Αθλήτρια στο Γ.Σ. Πετρούπολης από 1998 έως σήμερα στα τμήματα ακαδημιών Παγκορασίδων, Κορασίδων Νεανίδων και Γυναικών με Πανελλήνιες διακρίσεις, διακρίσεις ανόδου, κύπελο ΕΣΠΕΔΑ και αρχηγός της γυναικείας ομάδας
Είναι προπονήτρια αναπτυξιακών τμημάτων από 2012 έως σήμερα
 
Κοσμάς Φράγκος
Ο Κοσμάς πέρα της μεγάλης του εμπειρίας και τις πολλές διακρίσεις ως αθλητής καθώς έχει περάσει από ομάδες οι οποίες έχουν διακριθεί στα πρωταθλήματα τους (αγωνίστηκε στο παρελθόν για την Ανδρική ομάδα του Σύλλογό μας αλλά και την ερχόμενη αγωνιστική θα είναι και πάλι μέλος της ως αθλητής), έχει εξίσου αρκετή προπονητική εμπειρία με διαδρομή 11 χρόνων σε διάφορες ομάδες υποδομών :
2009- 2010 προπονητής σε ακαδημίες στον σύλλογο ένωση Ιλίου.
2010-2012 προπονητής σε ακαδημίες και ομάδα κορασίδων στον σύλλογο ΑΣ Περιστέρι.
2013-2014 προπονητής σε ομάδα κορασίδων στον σύλλογο Αστέρας Νίκαιας
2014-2020 προπονητής σε ομάδες παγκορασίδων ,κορασίδων, νεανίδων και γυναικείου στον σύλλογο ΑΠΣ Άμιλλα.
2018-2020 Περιφερειακός Ομοσπονδιακούς Προπονητής αγοριών ΕΣΠΕΔΑ.
 
Βαγγέλης Τσουλιάς
Ο Βαγγέλης είναι Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με παρακολούθηση πολυάριθμων σεμιναρίων που αφορούν την προπονητική σε πολλά αθλήματα.
Έχει πλούσιο βιογραφικό στην αθλητική του καριέρα, όπου ξεκίνησε ως αθλητής στίβου στον Γ.Σ. Καρδίτσας και στην συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακό ΣΦΠ, αθλητής της Εθνικής ομάδας Στίβου στο άθλημα Άλμα εις Μήκος, Αθλητής/ Προπονητής του ΑΣ Πετρούπολης στο άθλημα του Tae Kwon Do (κάτοχος 2 DAN).
Προπονητής Στίβου σε επίσης πολυάριθμες ομάδες, Συνεργάτης Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ομάδα όπου συνεργάστηκε με αθλητές Ολυμπιονίκες που είχαν αξιόλογες διακρίσεις, Προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε ομάδες Καλαθοσφαίρισης τμήματα αγοριών, ανδρών (Άρη Νίκαιας, Άρη Πετρούπολης κλπ) και τέλος σε ομάδες Πετοσφαίρισης όπως στην ομάδα γυναικών της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και με την γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας».

 

Τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών ξεκίνησε η ΑΠΕ Γιτάνη.

Η κεντρική Ευαγγελία Πάτα αποτελεί το νέο απόκτημα του ΓΣ Πετρούπολης εν όψει της νέας περιόδου.

Μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια, η Όλγα Ασλανίδη εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης για να ενισχύσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Ασλανίδη (ημ/νία γεν. 14/07/2000)

Η Όλγα (ύψος 187cm), αγωνίζεται από την θέση της Κεντρικού, ξεκίνησε το 2014 στην Ομάδα του Α.Σ.Π. Σάλαμμον, επί 5 συναπτά έτη αγωνίστηκε με την ομάδα ΑΣΠ Ίωνες και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων. Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον Γ.Σ. Πετρούπολης με την μορφή του δανεισμού / υποσχετική ενός έτους.
Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !
Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Σ.Π. Σάλαμμον, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους!».

 

Την άνοδο της στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ανδρική ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης.

Η 20χρονη Ευαγγελία Κρύτσαλη αποτελεί το νέο μέλος της Γυναικείας Ομάδας του ΓΣ Πετρούπολης εν όψει της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευαγγελία Κρύτσαλη (ημ/νία γεν. 25/03/2000).

Η Ευαγγελία (ύψος 160cm), αγωνίζεται από τη θέση του Libero, ξεκίνησε το άθλημα στην ηλικία των 10 ετών στις υποδομές της γειτονικής ομάδας του Α.Ο. Θριάμβου Χαϊδαρίου, αγωνίστηκε στις ομάδες των Κορασίδων και Νεανίδων και από το 2016 έως και την περσινή σεζόν, αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα Γυναικεία ομάδα Β’ Εθνικής, Εθν. Περ. Πρωτάθλημα. Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον Γ.Σ. Πετρούπολης με την μορφή του δανεισμού / υποσχετική ενός έτους.
Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !
Ευχαριστούμε την διοίκηση της Α.Ο. Θριάμβου Χαϊδαρίου, για την συνεργασία τους όσον αφορά την παραχώρηση της αθλήτριας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της ομάδας τους, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας».

 Το δικό τους τουρνουά για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιήσουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι.

«Τα αγαθά κόποις κτώνται»! Την άνοδο της στην Α' κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζει η γυναικεία Κ18 του ΓΣ Πετρούπολης μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ για την τύχη των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν λόγω πανδημίας. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Την «άνοδό» της στην ανώτατη Α' κατηγορία- Κορίτσια Κ18 ως «Δευτεραθλήτρια», πανηγυρίζει η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης, μετά και την απόφαση της ΕΟΠΕ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και καθώς επικυρώνεται η βαθμολογία από την ΕΣΠΕΔΑ, δίνοντας τυπικά τους τίτλους στις αντίστοιχες ομάδες που ήταν πρώτες πριν την αναστολή αγώνων λόγω του «κορωνοϊού».

Μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης βρισκόταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πρωταθλήματος με 54 βαθμούς.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριές μας*, στον Προπονητή τους Σπήλιο Μητρόπουλο, στους Εφόρους Μαρία Παπαναστασίου & Δημήτρη Χρανιώτη, στους Γονείς των αθλητριών και τέλος στην Διοίκηση του Συλλόγου που έθεσαν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης με τέτοιο τρόπο ώστε να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του βόλεϊ Κ18 – Κοριτσιών, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
Τέτοιες συλλογικές προσπάθειες, αποδεικνύουν ότι το όραμα και οι υψηλοί στόχοι, συνδυαζόμενοι από συστηματική προετοιμασία, αποδίδουν πάντα καρπούς».
Τη δεύτερη μεταγραφή εν όψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης με την απόκτηση της Μαρίας Σωτηρίου.
Η ανακοίνωση
«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρία Σωτηρίου.
Η Μαρία είναι γεννημένη στις 24/04/1996, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται από τη θέση της ακραίας. Τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του ΖΑΟΝ στην Pre league, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Κορασίδων και Νεανίδων!
Καλωσορίζουμε την Μαρία στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης και της ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο !
2019-2020 ΖΑΟΝ
2013-2019 Ηλυσιακός
2012-2013 Παναθηναϊκός
2004-2012 Ηλυσιακός
2013-2015 μέλος Εθνικής ομάδας Νεανίδων
2009-2013 μέλος Εθνικής ομάδας Κορασίδων»
 

Έξι ταλαντούχες αθλήτριες που διέπρεψαν πέρσι με την εξαιρετική ομάδα των Νεανίδων προωθήθηκαν στη γυναικεία ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης εν όψει της νέας χρονιάς.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Η αποστολή για το ματς με Λαμία

27 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για το ματς με Λαμία

Τα εισιτήρια για το ματς με Λαμία

26 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Βαριά ήττα από Τριφυλλιακό

Βαριά ήττα από Τριφυλλιακό

25 Φεβ 2024 Κηπούπολη

Βολεύτηκαν με το «Χ»

Βολεύτηκαν με το «Χ»

25 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

'Eνα θαύμα περιμένει ο «Άγιος»

'Eνα θαύμα περιμένει ο «Άγιος»

25 Φεβ 2024 Άγιος Ιερόθεος

«Κόλλησε» με Καλαμάκι!

«Κόλλησε» με Καλαμάκι!

25 Φεβ 2024 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας