Τελευταία ενημέρωση 04:50, 18 Ιουλ 2024

Avαβλήθηκε τελικά η Σκακιστική επίδειξη Σιμουλτανέ που θα γινόταν στο Μπουρνάζι και θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή, όπως ανακοινώθηκε.

 

Η ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα σκακιστική επίδειξη (8ο ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ) ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29 Μαΐου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να κάνουν ανανέωση της συμμετοχής τους εφόσον το επιθυμούν για την επόμενη Κυριακή 29 Μαΐου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ) στη παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη).

Η Σκακιστική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί από τον(GM) Ιωάννη Νικολαΐδη ο οποίος θα αντιμετωπίσει συνολικά (30) αντιπάλους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξης τους σε σύλλογο, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 5 μ.μ το αργότερο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους τρεις πρώτους ή καλύτερους εάν δεν υπάρξουν νικητές .

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του Α.Σ. Περιστερίου, Σταυρούλα Κοντού με την Εθνική μας ομάδα στην Ελβετία.

 Την πέμπτη θέση νικώντας σε ένα τρομερό ματς το νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των -57 κιλών Eva Calvo Gomez, κατέκτησε η Σταυρούλα Κοντού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Ελβετία.

Η ελληνίδα αθλήτρια πέρασε νικηφόρα από τον πρώτο γύρο νικώντας άνετα την Darya Zubovich από τη Λευκορωσία με 7 – 1.

Στο δεύτερο γύρο η Σταυρούλα κέρδισε την Gomez αλλά έχασε στον επόμενο αγώνα από τη βελγίδα, Raheleh Asemani.

O Πολιτιστικός σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου, διοργανώνουν την Σκακιστική επίδειξη Σιμουλτανέ στη μνήμη του Παναγιώτη Τράνταλη.

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαϊου στις 17:30 στην Πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη), με τον GM, Ιωάννη Νικολαϊδη να αντιμετωπίζει συνολικά 30 αντιπάλους. Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία και για όσους δεν ξέρουν Σκάκι, να μάθουν την μαγεία του αθλήματος.

Οικοδεσπότης στους αγώνες  «Final 4 πρωταθλήματος Παγκορασίδων Α' ΕΣΠΕΔΑ» είναι το Peristeri Volley, μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του αθηναϊκού βόλεϊ προσβλέποντας σε οργανωτική κυρίως και αγωνιστική επιτυχία. Στο Final 4 μετέχουν το  Peristeri Volley, ο ΟΦΑ Απολλώνιος, ο ΑΟΦ Πορφύρας, ο ΓΣ Ηλιούπολης.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η περιστεριώτικη ομάδα αναφέρει τα εξής:

Ας απολαύσουμε αυτούς τους αγώνες

Από αυτούς τους αγώνες δεν θα βγουν νικητές ή ηττημένοι. Από αυτούς τους αγώνες θα γεννηθούν φιλίες, θα γεννηθούν μελλοντικοί επιστήμονες που θα αγγίζουν ή θα ξεπερνούν τα όριά τους, θα γεννηθούν πολίτες που δεν θα κάμπτονται στο πρώτο εμπόδιο ή στις μικρές αδικίες που θ’ αντικρίζουν. Πάνω από όλα θα δημιουργηθούν αναμνήσεις ζωής, αυτές που θα συντροφεύουν τα παιδιά μας εις το διηνεκές. Αυτοί αλλά και οι μελλοντικοί αγώνες είναι ανεκτίμητες προσλαμβάνουσες εμπειριών αλλά και  διαχείρισης καταστάσεων  Όλα αυτά τα σημαντικά μέσω του παιχνιδιού.

 Ας θυμόμαστε

Όλο αυτό το έργο γίνεται όλο και πιο όμορφο αν όλοι οι ηλικιακά μεγαλύτεροι αντιληφθούμε γρήγορα τη μεγαλειότητα των στιγμών. Αν αντί για γκρίνιες και ύβρεις λούζουμε με φως και χειροκροτήματα τον ιερό χώρο που ιδρώνουν τα παιδιά μας. Ανταποδοτικά και ευεργετικά,  γρήγορα αυτή η μεγαλοσύνη, η φωτεινότητα και η καλή διάθεση θα φωλιάσει στις παιδικές καρδιές βοηθώντας τες να χτυπήσουν σε δημιουργικούς ρυθμούς

 Σίγουρα θα υπάρχει πρώτος

Όμως για τον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο είναι μια μελλοντική πρόκληση να αλλάξει η σειρά κατάταξης. Πάντα υπάρχουν νέες ευκαιρίες και πιθανότητες αρκεί να τις κυνηγάμε με πάθος και μεθοδικότητα. Η δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση δεν είναι το τέλος της ζωής! Είναι μόλις η αρχή και είναι το απόλυτο κίνητρο προόδου!

 Ο διαιτητής είναι μαζί με τις ομάδες δεν είναι αντίπαλος!

Η απόδοσή του απογειώνεται όταν αντιληφθεί κλίμα κατανόησης, ενθουσιασμού και χαράς. Γνωρίζει καλύτερα κανονισμούς από εμάς και το λάθος του το αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή. Δεν βοηθάει να είμαστε δηκτικοί, είρωνες ή υβριστές στην άτυχη στιγμή μαζί του.  Η αρνητική ενέργεια έχει γρήγορα  νέους αποδέκτες, τα ίδια μας τα παιδιά. 

Τα μάτια

Περιμένουμε πολύ κόσμο. Εκατοντάδες  ζευγάρια μάτια κοιτάζουν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως και πολλά ζευγάρια μάτια παιδιών κοιτάζουν αντίστροφα, από τον αγωνιστικό χώρο προς τη κερκίδα. Ας φροντίσουμε να είναι όμορφα, να είναι θετικά όσα βλέπουν αυτά τα παιδικά μάτια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5/2016                                                                   ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5/2016

18:00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

18:30 ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ                               18:00  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

20:30 ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                              20:00  ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

                                                                                                      21:30  ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ

 

Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΦΑΝΕΛΑ   ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ                                                ΕΤΟΣ

19                 ΤΣΑΤΟΥΜΑ ΟΛΓΑ                                                      2001        

12                 ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                            2002        

 5                  ΣΚΕΜΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ                                                    2002        

 4                  ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ                                               2003        

16                 ΓΛΥΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΑ                                        2003        

 6                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                                2002        

 1                   ΜΙΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ                                     2002        

 7                  ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΛΕΜΟΝΙΑ                               2003        

 3                  ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΣΟΦΙΑ                                                  2002        

10                ΚΡΕΤΖΑ ΤΡΙΣΑ                                                         2003        

 2                  ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΜΑΛΙΑ                                    2003        

17                 ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ                                  2003        

20                ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ                                              2002        

13                ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ                                        2003        

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:               ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ- ΑΛΕΞ. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ

 

 

Το υψηλότερό της μέχρι τώρα σκαλί ανεβαίνει η ελληνική επαγγελματική πυγμαχία, (πρόεδρος της οποίας είναι ο Περιστεριώτης Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος) στις 4 Ιουνίου στο Βέλγιο, μέσα από τη διεκδίκηση της παγκόσμιας ζώνης της WBC. Η Χριστίνα Λιναρδάτου, πυγμάχος που εδώ και δύο μήνες ανήκει στο  ΣΕΠ,  θα αντιμετωπίσει σε 10γυρο αγώνα  την πολύ έμπειρη και σχεδόν  αήττητη  Βελγίδα πυγμάχο με το κορυφαίο σκορ ( σε 36 αγώνες, 35 νίκες -1 ήττα)  Delfine Persoon (φωτο0.

 

 

Η αναμέτρηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί υπό την εποπτεία (supervisor) του προέδρου της EBU Κ. Bob Logist, ο οποίος εκπροσωπεί και την WBC καθώς είναι αντιπρόεδρός της. Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς,  ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποτελεί ένα κορυφαίο βήμα τόσο για την ίδια την Ελλληνίδα  αθλήτρια όσο και για την ελληνική επαγγελματική πυγμαχία, η οποία σταδιακά και σταθερά διανύει  όλο και μεγαλύτερους διεθνείς δρόμους και δίνει το παρόν με Ελληνόπουλα σε όλο και σημαντικότερους διεθνείς τίτλους.  Η ζώνη της WBC ανήκει, ως γνωστόν, στις κορυφαίες ζώνες του κόσμου και  αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς κορυφαίους  παγκοσμίως πυγμάχους. Η Χριστίνα σε αυτή την κορυφαία διεθνώς αναμέτρηση θα έχει στο πλευρό της τον προπονητή της Μανώλη Λαβδάκη ( Perseas boxing) και το συναθλητή της και παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη .

 Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου συγχαίρει την αθλήτρια του Κατσούλη Δανάη για την κατάληψη της 3ης θέσης στο δρόμο των 800μ. στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Μία πολύ σημαντική διάκριση που πρόσφερε απλόχερα την ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΚΑ που περιμένει να δει και άλλες διακρίσεις  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ που ακολουθούν.

Η Δανάη στους 59ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες κλασσικού αθλητισμού μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου που διεξήχθησαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ κατά πέντε δευτερόλεπτα και ξεπερνώντας κοπέλες που είχαν καλύτερη επίδοση από εκείνη πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Έδειξε πρώτα από όλα χαρακτήρα και ήθος με την παρουσία της και την αγωνιστικότητά της  σημειώνοντας χρόνο 2:22,85! .

Να σημειώσουμε ότι στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα συμμετείχε επίσης Αντωνία Δουλή η οποία έκανε την κούρσα της στα 1500μ. και κατέλαβε την 10η θέση!

Ομάδα φτιαγμένη από σκληρό αθλητικό μέταλλο οι Παγκορασίδες Α’ του Peristeri Volley ανέτρεψαν  όλα τα προγνωστικά και με δυο νίκες 3-0 μέσα, έξω επί του Πανιωνίου, πανηγύρισαν  για τρίτη συνεχόμενη φορά στην ιστορία τους, την είσοδό  στο f4 της ΕΣΠΕΔΑ! Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο τέλος του αγώνα όταν Παγκορασίδες 1,2,3 αλλά και κορασίδες έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου! Μια νέα μεγάλη δύναμη στο βόλεϊ έχει ήδη γεννηθεί!

Τσάτουμα, Κασουρίδη, Παναγιωτοπούλου, Σκέμπη, Γλυνού, Ατέσογλου, Κωτσαδάμ, Μίλη, Σταμούλου, Τρίσα, Γκριφισιά με πανάξια πρόκριση γράφουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Προπονητής ο δάσκαλος των Χρήστος Κουγιουμτζόγλου!!!
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
1ο σετ 25-19
2ο σετ 25-23
3ο σετ 25-19

Μια πρωτόγνωρη εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο (Σάββατο) το πρωί ώρα 11.00 στο νέο κλειστό Κορυδαλλού.

Η Φιλία Ομάδων, ένας σύνδεσμος λειτουργικής, συναισθηματικής και ηθικής αυτοοργάνωσης ομάδων για την ανάπτυξη καλών πρακτικών συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι θα αποτελέσει γεγονός. Σε αυτό το πλαίσιο, Peristeri Volley και Άρτεμις Κορυδαλλού ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας καλούν να τιμήσετε με τη παρουσία σας την ιδιαίτερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα εμπρός σε εκατοντάδες παιδιά και γονείς των δυο συλλόγων.

ΦΙΛΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (ΦΟ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μνημόνιο συναντίληψης ομάδων του βόλεϊ για την ανάπτυξη καλών πρακτικών συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι.

Για ποιο λόγο: Για την απόλαυση της πραγματικής διάστασης του αθλητισμού, για την ανάδειξη των παιδαγωγικών αρχών και αξιών της Αθλητικής Παιδείας, για τη αρίστευση του κλίματος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και για την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές. Για την πολύπλευρη ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και των ανθρώπων που το υπηρετούν.

Σύσταση-Υλοποίηση Φιλίας ομάδων: (Αθλητικοί σύλλογοι και την υλοποιούν τα μέλη αυτών: αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς, θεατές).

Οι αθλητικοί σύλλογοι που συγκροτούν τη φιλία ομάδων (ΦΟ) καλούνται, πράττουν και υλοποιούν ως εξής:

1.Κάθε αγώνας μεταξύ μελών της Φιλίας Ομάδων (ΦΟ) λογίζεται σαν συμμετοχή μιας ομάδας. Αντίπαλος υπάρχει αλλά τον ευγνωμονούμε που υφίσταται γιατί πολύ απλά χωρίς αυτόν δεν υφίσταται αγώνας. Οι θεατές της ΦΟ ενδιαφέρονται να δημιουργούν θερμό κλίμα για όλους τους αθλητές ή αθλήτριες ως μια μεγάλη οικογένεια. Μεμονωμένες περιπτώσεις αποκλίνουσας συμπεριφοράς δέχονται συστάσεις από φίλα προσκείμενους θεατές ή αν υπερβούν τα όρια αποβάλλονται από τον αγωνιστικό χώρο. Κανένας δε μπορεί να χαλάσει το κλίμα ενός αγώνα παιδιών κάθε ηλικίας

2. Τα μέλη της ΦΟ δεν ασχολούνται με διαιτητικές αποφάσεις. Υπάρχει άλλος φορέας να τις κρίνει. Αντίθετα, χειροκροτούν και τους διαιτητές στην αρχή και στο τέλος ενός αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

3. Στελέχη της ΦΟ εκπαιδεύουν με τακτικό ρυθμό (ομιλίες, έντυπα, social media) τα μέλη τους για τη σπουδαιότητα των καλών πρακτικών και του ευ αγωνίζεσθαι.

4. Τα μέλη της ΦΟ πραγματοποιούν κοινές εκδηλώσεις σύσφιξης σχέσεων (εκπαιδευτικές ή αθλητικές εκδρομές, φιλικούς αγώνες, συνεστιάσεις μελών, σεμινάρια ενημερωτικής ύλης για παιδιά και γονείς)

5. Το γηπεδούχο σωματείο βρίσκει συχνά λόγους να βραβεύει μέλη της ΦΟ του ανταγωνιστικού-φιλοξενούμενου σωματείου πριν την έναρξη των αγώνων τους

6. Τα μέλη της ΦΟ αποφεύγουν δηκτικά σχόλια προς κάθε άλλο σύλλογο ακόμα και αν προκληθούν

7. Τα μέλη της ΦΟ δεν χάνουν ευκαιρία ώστε να τείνουν χέρι φιλίας και σε άλλα αθλητικά σωματεία που θα εισχωρήσουν στον άτυπο φορέα ΦΟ με σκοπό οι καλές συμπεριφορές και οι συνεργασίες να κατακλύσουν τους αγωνιστικούς χώρους

8. Σε θέματα μετεγγραφών αθλητών μεταξύ ομάδων της ΦΟ προηγείται η συνεννόηση μεταξύ των σωματείων πριν γίνει επαφή με τον αθλητή ή αθλήτρια.

Φιλία ομάδων, γεννήθηκε γιατί το έχουμε ανάγκη

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε την επόμενη συμμετοχή φιλίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας