Τελευταία ενημέρωση 22:30, 24 Ιουν 2024

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο σκακιστής Κυριάκος Τσουρέκας της Γ’ Δημοτικού στο 28ο πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα μαθητών –μαθητριών που έγινε στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής από 23 έως 25 Απριλίου με τη συμμετοχή 674 μαθητών και μαθητριών στα ατομικά πρωταθλήματα.

Αφιερωμένες στον στόχο της μεγάλης πρόκρισης στο Final – 4 είναι οι Παγκορασίδες Α του Peristeri Volley μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία επί του Ολυμπιακού.

Με την ολοκλήρωση των Προκριματικών Σχολικών Πρωταθλημάτων, Δημοτικών και Περιφερειακών, 31 αθλητές της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου πήραν την πρόκριση για την Τελική φάση των μαθητικών πρωταθλημάτων Αττικής 2016!

Οι Τελικοί θα διεξαχθούν στην Ελληνο-γερμανική Αγωγή το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10:00 π.μ (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ) και οι αθλητές που προκρίθηκαν είναι:

 Νήπια: Λίτινας Κωνσταντίνος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου)

Α Δημοτικού: Μουρελάτος Γιώργος  (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) και Καρτσιδήμα Σταυρούλα (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Β Δημοτικού: Αλεξανδρή Καλλιόπη, Καλλίγερης Γιάννης, Κουράκος Γιάννης και Λούπου Νικόλας (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να επιτυγχάνει το 5/5! Στους Τελικούς πέρασε και ο Σουχλέρης Νικόλας από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής με το εμφατικό 7/7.

Γ Δημοτικού: Γεράγγελος Ευστράτιος, Μοτσάκου Δήμητρα (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου), όπου θα συναντήσουν τις ήδη προκριμένες Καρτσιδήμα Αγγελική (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015) και Τζαβάρα Ελένη (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015)

Δ Δημοτικού: Απέργης Βασίλης, Κανελλοπούλου Ιουστίνη, Κωτσιόπουλος Παναγιώτης και Φράγκος Βασίλης (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να επιτυγχάνει επίσης το 5/5! Στα τελικά πέρασε επίσης η Κάσσα Βασιλεία από το Σχολικό Πρωτάθλημα Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ε Δημοτικού: Μοτσάκου Βαρβάρα και Σταματόπουλος Αλέξανδρος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να είναι ένας ακόμα αθλητής της Στέγης που έκανε το απόλυτο με 5 νίκες σε 5 αγώνες! Στους τελικούς θα συναντήσουν και την Καρτσιδήμα Κατερίνα που έχει την πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015

ΣΤ Δημοτικού: Παπαδόπουλος Αδάμ (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου), Σακκάς Κωνσταντίνος (Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα), Ηλία Αναστασία (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015) και Αμπελακιώτης Σταύρος (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Α Γυμνασίου: Κοντοπανάγος Γιάννης (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) όπου θα συναντήσει τους προκριμένους από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015 Κατωπόδη Δημήτρη και Χρυσογέλου Νάσια

Β Γυμνασίου: Απέργης Ιωσήφ (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) και απευθείας πρόκριση έχουν η Σκιαδοπούλου Αφροδίτη (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015) και Μπαστιάνου Χρυσούλα (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Γ Γυμνασίου: Λαζαρίδης Παύλος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο τουρνουά Open ,που έγινε στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου.
Συμμετείχαν 31 σκακιστές και σκακίστριες.
Το Τουρνουά κέρδισε ο Sienczewski Zbigniew του ΣΣ Πετρούπολης ΑΝΑΞ, με δεύτερο τον Ηλιόπουλο Ρήγα επίσης του ΑΝΑΞ Πετρούπολης, και τρίτο τον Σαββίδη Δημήτρη του ΣΟ Περιστερίου.
Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, ήρθε ο Ντελιγιώργης Ελευθέριος του Φυσιολάτρη Νίκαιας.
Πρώτος στη κατηγορία κάτω των 12 ετών ήρθε ο Παναγιωτόπουλος Φ. Εμμανουήλ του Ζήνωνα Γλυφάδας.
Από τον ΣΟ Περιστερίου έλαβαν μέρος ο Θεοδώρου Μιχάήλ ( 7ος στη γενική κατάταξη) ,Λέκας Εμμανουήλ (8οςγενικής), Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (14ος γενικής) , Γράψας Παναγιώτης (15ος γενικής), Ποντικός Βασίλειος( 26ος γενικής), Πλιάτσικας Ιωαννης (27ος γενικής) Σκληρής Παναγιώτης (2ος στη κατηγορία κάτω των 14) και Λυράκης Εμμανουήλ (2ος στη κατηγορία κάτω των 12 ετών) .
Πολύ καλή επίσης εμφάνιση έκανε και ο 15χρονος Πανταζάρας Θέμης παρά τη συμμετοχή του σε τουρνουά για πρώτη φορά.
Σο τουρνουά Νόρμας Υ.Μ νικητής αναδείχθηκε ο Γιορντός Βασίλειος του ΟΠΑ φιλοθέης
Θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της Σχολής ικάρων για την απρόσκοπτη συμμετοχή των τριών μαθητών της Σχολής στο τουρνουά.

Καμικάζι οι Παγκορασίδες Α' του Χρήστου Κουγιουμτζόγλου νίκησαν και πάλι τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του με 3-2 σετ περνώντας αήττητες και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ!!!
Λίγο πριν πέσει στο καναβάτσο (2-1 σετ υπέρ Ολυμπιακού) η ομάδα σηκώθηκε και μια επική αντεπίθεση αλλά…  Peristeri  Volley, αρχικά ισοφάρισε τον αγώνα (2-2) και στη συνέχεια έδωσε το τελικό χτύπημα (2-3) πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη-παρακαταθήκη για τη συνέχεια! Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον όμορφο αγώνα!

Επόμενη πρόκληση οι προημιτελικοί αγώνες εναντίον του Πανιώνιου με έπαθλο της είσοδο της ομάδας στο Final 4 για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ρεκόρ πολύ σπάνιο που δείχνει τη ποιότητα αλλά και διαχρονικότητα της.

Όπως αναφέρει πάντως η διοίκηση του Peristeri Volley: «Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα παρατηρήθηκε στο φινάλε του, όταν ο έφορος του Ολυμπιακού κινήθηκε προκλητικά φτάνοντας μια ανάσα από ανθρώπους του πάγκου μας, κραδαίνοντας την επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας της ομάδας μας που αφορούσε τις ατυχείς ενέργειες της επιτροπής πρωταθλήματος προς όφελος του Ολυμπιακού και σε βάρος όλων των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Ήταν μια μεμονωμένη ενέργεια, αχαρακτήριστη, μπροστά σε παιδιά που είχαν δώσει έναν μεγάλο αγώνα. Λίγη προσοχή και σύνεση δεν βλάπτει. Μα ωφελημένος, μα προκλητικός. Ας σκέφτεται λίγο πριν πράξει. Ευτυχώς δεν αντιδράσαμε και με την παρέμβαση ψυχραιμότερων πήγε σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

ΥΓ. Η ομάδα μας πιστή στην άποψη ότι γκρίνιες και διαμαρτυρίες (και ειδικά από τα social media) δεν νοούνται σε αγώνες και προσπάθειες μικρών παιδιών δεν έχει δημοσιοποιήσει τη σφοδρή αντίθεσή της με τις αποφάσεις της ΕΣΠΕΔΑ και τους ορισμούς των προημιτελικών σε καθημερινές ημέρες έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο ΟΣΦΠ στις κορασίδες. Αναμένουμε έστω και την ύστατη ώρα αυτό (ορισμοί προημιτελικών σε καθημερινές) να αλλάξει από την επιτροπή πρωταθλήματος ειδάλλως θα κοινοποιήσουμε τις θέσεις μας αφού γονείς και παιδιά ήδη διαμαρτύρονται».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ -PERISTERI VOLLEY 2-3
1ΣΕΤ 17-25
2ΣΕΤ 26-24
3ΣΕΤ 25-18
4ΣΕΤ20-25
5ΣΕΤ 9-15
Η σύνθεση της ομάδας  και το σκοράρισμα:

Γλυνού 20 (1ΜΠΛΟΚ 2ΆΣΣΟΙ )
Παναγιωτοπούλου 9
Ατέσογλου 16 (4ΜΠΛΟΚ 1ΑΣΣΟΣ)
Τσάτουμα 16 (5ΑΣΣΟΙ)
Κωτσαδάμ 3 (2ΑΣΣΟΙ)
Σκέμπη 1
Κασουρίδου (8 (4ΆΣΣΟΥΣ )
Γκριφίσια
Σταμούλου.
Μιλή

Μεγάλη και περήφανη νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες Β' του Peristeri Volley των ανατροπών σε βάρος του Ολυμπιακού και διατήρησαν και διατήρησαν  το αήττητο στη φάση των ομίλων τελικής κατάταξης! Τα κορίτσια  υπερέβησαν και πάλι εαυτούς και ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα αφού αρχικά βρέθηκαν πίσω με 0-2 σετ (22-25, 15-25)!.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος πάθους και αποτελεσματικότητας της ομάδας που έφτασε στη ισοφάριση 2-2 (25-22. 25-13) για να κλείσει θριαμβευτικά ο αγώνας με σκορ 15-13 στο ται μπρεικ και έξαλλους πανηγυρισμούς αθλητριών και θεατών που κατέκλυσαν τα Δίδυμα Χωράφας. Ήταν ένα μαγικό απόγευμα για τις Παγκορασίδες Β που εκτός των άλλων δείχνουν τον δρόμο και στις Παγκορασίδες Α στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης πάλι εναντίον του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η σύνθεση της ομάδας: 1.ΜΙΛΗ ΚΑΤΙΑ , 3.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ , 4.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΔΑΝΑΗ, 7.ΜΠΑΡΤΖΗ ΒΟΥΛΑ , 9.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ , 11.ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ 14 13.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ , 17 ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 20. ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Προπονητές: Κουγιουμτζόγλου, Νικηφορίδης

Με συμμετοχή ρεκόρ (περισσότεροι από 620 αθλητές και αθλήτριες), οι οποίοι εκπροσώπησαν 43 σωματεία της περιφέρειάς μας (Αθήνα - Δυτική Αττική - Πειραιάς και νησιά του Σαρωνικού), έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α', που διεξήχθη το Σάββατο 16/4/16 στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Ο Θέρσιππος χάρις στην αξιέπαινη προσπάθεια των μικρών μας αθλητών, κατέκτησε την 6η θέση αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκομένων φίλων του κλασικού αθλητισμού.
Μπροστά του βρέθηκαν οι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της περιφέρειάς, ομάδες γενικά που έχουν στη διάθεσή τους εγκαταστάσεις που μπορούν (σε αντίθεση με τον Θέρσιππο) και καλλιεργούν όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

Πίσω τερμάτισαν 37 ομάδες κι ανάμεσα τους σωματεία με μεγάλη αναγνωρισιμότητα όπως, Ολυμπιακός ΣΦΠ (17η θέση), ΑΕΚ (22η), και Παναθηναϊκός ΑΟ (28η).

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτή.

Στο συνημμένο πίνακα που ακολουθεί φαίνονται οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών της ομάδας που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και μερικά στιγμιότυπα από τις προσπάθειές τους.

Μετά από πολυήμερες και κοπιώδεις προσπάθειες από επαγγελματίες μουσικούς, τραγουδιστές, εθελοντές, ηχογραφήθηκε σε σύγχρονο στούντιο μουσικής, ο ύμνος της ομάδας! Είναι ο ύμνος του Peristeri Volley! Το όνειρο χρόνων είναι γεγονός!
Πάθος, δύναμη, ταλέντο..υπο τις εμβατηριακές μελωδίες του καταπληκτικού μουσικού Νίκου Ντεκούλη δημιουργούν ένα εξαιρετικό άκουσμα που σίγουρα θα ξεσηκώνει εφεξής όλο τον κόσμο στο γήπεδο και όχι μόνο! Υπομονή μέχρι αύριο (Παρασκευή 22 Απριλίου) όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο χορό του συλλόγου!

 Θρίαμβος για τις Παγκορασίδες Α του Peristeri Volley που κατέκτησαν μια δίκαιη και καθαρή νίκη 3-1 σετ απέναντι στον Ολυμπιακό διατηρώντας  την αήττητη πορεία τους. Παράλληλα, με τη νίκη αυτή έκαναν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της ΕΣΠΕΔΑ!

1ΣΕΤ 25-22
2ΣΈΤ 21-25
3ΣΈΤ 25-8
4ΣΈΤ 25-23

Η σύνθεση της ομάδας:
ΤΣΑΤΟΥΜΑ 20 (7ΑΣΟΙ)
ΓΛΥΝΟΥ 16 (1ΜΠΛΟΚ 4ΑΣΟΙ)
ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ 13 (4 ΑΣΟΙ 1 ΜΠΛΟΚ)
ΣΚΕΜΠΗ 4
ΚΩΤΣΑΔΑΜ 2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 6
ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ 5 (2 ΑΣΟΙ )
ΤΡΙΣΑ
ΜΙΛΗ
ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ
ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ

 Καρέ νικών πέτυχαν τα τμήματα του Peristeri Volley σε ένα ιδανικό και μοναδικό Σαββατοκύριακο.  Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε από τις Παγκορασίδες 3 που πήραν για τα καλά φόρα και πέτυχαν νέα νίκη αυτή τη φορά επί της Άμιλλας Καματερού εκτός έδρας με το επιβλητικό 3-0!!! Τα κορίτσια  ήταν χάρμα ειδέσθαι και στα 3 σετ του παιχνιδιού σκορπώντας και πάλι τον ενθουσιασμό στους θεατές!

Προηγήθηκαν οι εξής αγώνες

*Νέα εκτός έδρας νίκη για το Peristeri Volley απέναντι στον αξιόμαχο Έσπερο Καλλιθέας με 3-1 σετ για τις παγκορασίδες Α. Μετά τις δυο εκτός έδρας νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στην έδρα της  στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου!

*Παρά τις σημαντικές απουσίες των Μιλή και Κωτσαδάμ οι παγκορασίδες Α πέρασαν νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Ένωσης Ιλίου με 3-1 σετ. Τα κορίτσια αφού έχασαν το πρώτο σετ και έφτασαν μια ανάσα από το να χάσουν και το δεύτερο (24-20) αφυπνίστηκαν την τελευταία στιγμή και αφού ισοφάρισαν 25-27 πήραν μεγάλη νίκη αφού στο τρίτο και τέταρτο η απόδοσή  έφτασε σε υψηλά επίπεδα

*Με το δεξί μπήκαν και οι παγκορασίδες Β που νίκησαν με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα του Θρίαμβου Χαιδαρίου! Έπαιξαν οι Μίλη, Γιαννουλάκη, Μπάρτζη, Πετροπούλου, Κιρκιλή,. Στασινοπούλου, Μιχοπούλου.

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Το Παιδικό  του ΓΣΠ 2ο στην Ελλάδα!

Το Παιδικό του ΓΣΠ 2ο στην Ελλάδα!

24 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Νέες ανανεώσεις

Νέες ανανεώσεις

24 Ιουν 2024 Ένωση Περιστερίου

Έπαιξε και στον Ιερόθεο ο άτυχος Χατζηλάμπρος
Διπλή ανανέωση

Διπλή ανανέωση

23 Ιουν 2024 Ένωση Περιστερίου

Συνεχίζει ο Τζαβέλας

Συνεχίζει ο Τζαβέλας

22 Ιουν 2024 Ανθούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας