Τελευταία ενημέρωση 04:30, 18 Ιουλ 2024

Στις 30 Ιανουαρίου ανοίγει η αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος του επαγγελματικού μποξ στην Ελλάδα. 

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου που δέχθηκε πρόσφατα το σοβαρό πλήγμα της απώλειας του προέδου της Αντώνη Μπέλλου έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του 6ου τουρνουά Π.Σ.Π. που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου ΑΠΕ Γιτάνη στο χώρο του γυμναστηρίου στον Άγιο Ιερόθεο.

Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο τέλος του κάθε μαθήματος θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά τα κομμάτια της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και θα υπάρχει ένα φλουρί ανά τμήμα.

Κατά την διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης την Κυριακή θα γίνουν επιδείξεις από τμήματα ενόργανης, ρυθμικής, αισθητικής και χορού καθώς και βραβεύσεις αθλητών και τμημάτων που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε.

Επίσης θα δοθούν τα δώρα στους τυχερούς του κάθε τμήματος που βρήκαν το φλουρί.

Tην πρώτη τους εμφάνιση μέσα στο 2016 πραγματοποίησαν σήμερα οι αθλητές και αθλήτριες του Θέρσιππου που χωρίστηκαν σε δύο αγωνιστικά μέτωπα:
Α) Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος 50χιλ. Βάδην πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένοι ετήσιοι "Χειμερινοί Αγώνες Βάδην" με τα παρακάτω αποτελέσματα:
Στα 20χλμ ο Αντώνης Χαραλαμπόπουλος και ο Κώστας Καλαϊτζίδης (φωτό) έκαναν ένα "πέρασμα" μέχρι τα 15χιλ (προκειμένου να "μετρήσουν" τις δυνάμεις τους) εν όψΕΙ του Πανελληνίου πρωταθλήματος 20χιλ. που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο, σημειώνοντας επίδοση 1h.23':15''
Στην πρώτη της εμφάνιση στα 10χλμ (Κ) η Ιωάννα Μαρτίνη έκοψε το νήμα σε χρόνο 56':09'',
ενώ ατομικές επιδόσεις έκαναν στα 5χλμ (Κ) τόσο η Χριστίνα Μοιράγια με 27':46'' όσο και η Παρασκευή Χαβαλέ με 30΄:20''.
Β). Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε επίσης και η αντιπροσωπευτική ομάδα αθλητών  που έλαβε μέρος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς σε ανώμαλο δρόμο ,που έγινε στο Άλσος Δαφνίου με την επωνυμία "17ος Αγώνας στο Δαφνί" και στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 600 δρομείς. Συγκεκριμένα:
4ος τερμάτισε ο Αχιλλέας Τακίδης με χρόνο 39':23'' και 20ος ο Νίκος Τραχίλης με χρόνο 42΄:36''.

Με αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο open Σ.Ο.Περιστερίου 2015.

Με 45 συμμετοχές σκακιστών, σκακιστριών, με ανατροπές στην κατάτάταξη σχεδόν σε κάθε γύρο, με σασπένς μέχρι την τελευταία παρτίδα του 7ου γύρου το αγωνιστικό επίπεδο κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Η κατάταξη των νικητών ήταν:

1ος νικητής: Γρηγοριάδης Μιχαήλ
2ος νικητής: Σιδέρης Θεόδωρος
3ος νικητής: Πανόπουλος Ιωάννης

Με το πέρας του τουρνουά λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στο open και κυρίως τους φίλους σκακιστές από τη Λέσβο που, παρά την απόσταση και την ιδιαιτερότητα των ημερών, μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε τα αποτελέσματα και την κατάταξη ανά γύρο στην ιστοσελίδα: http://chess-results.com/tnr200704.aspx?lan=19

Δείτε την καθημερινή ανταπόκριση στην ιστοσελίδα: http://www.mathimataskakiou.gr/178-xmas-open-peristeriou-20…

Προσπάθεια μας σαν μέλη του σκακιστικού ομίλου Περιστερίου είναι να διοργανώσουμε πάρομοια ποιοτικά τουρνουά οπότε σας χαιρετίζουμε μέχρι την επόμενη συνάντηση μας!

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στόλισε φέτος ο ΑΠΕ Γιτάνη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της όμορφης ιδέας.


Ένα δένδρο που αποτελείται από 42 κούτες με πάνω από 600 κιλά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα "Παιδικά Χωριά SOS".

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για τις προσφορές τους που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των παιδιών του χωριού στη Βάρη.

 

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Περιστερίου διοργανώνει OPEN τουρνουά με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, με εθνική  αι διεθνή αξιολόγηση. Ισχύουν κανονισμοί FIDE και ΕΣΟ.

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Εντευκτήριο Σ.Ο. Περιστερίου . Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου).

Σταθμός Μετρό Αγίου Αντωνίου και στη συνέχεια λεωφορείο (821) – στάση γήπεδο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξής τους σε σύλλογο.  Ορίζεται παράβολο 15,Έφηβοι–Νεάνιδες έως 18 ετών 10το οποίο είναι καταβλητέο πριν την έναρξη   του 1ου γύρου. Ώρα προσέλευσης πριν από την έναρξη του 1ου γύρου 5:30 μ.μ.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1ος γύρος

Τρίτη       12   Ιανουαρίου      2016    

6:00 μ.μ.

2ος γύρος

Τρίτη       19   Ιανουαρίου       2016          

6:00 μ.μ.

3ος γύρος

Τρίτη       26   Ιανουαρίου      2016        

6:00 μ.μ.

4ος γύρος

Τρίτη       02   Φεβρουαρίου 2106

6:00 μ.μ.

5ος γύρος

Τρίτη       09   Φεβρουαρίου     2016      

6:00 μ.μ.

6ος γύρος

Τρίτη       16   Φεβρουαρίου   2106    

6:00 μ.μ.

7ος γύρος

Τρίτη       23   Φεβρουαρίου   2106    

6:00 μ.μ.

ΑΝΑΒΟΛΕΣ/ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: Αναβολές επιτρέπονται μόνο για σοβαρό λόγο και μετά από συμφωνία με τον αντίπαλο   και ενημέρωση του διαιτητή. Οι αναβολές παίζονται μόνο ενδιάμεσα των γύρων. Αναβολή στον τελευταίο γύρο δε δίνεται.    Οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν οποτεδήποτε εξαίρεση σε οποιονδήποτε γύρο.
. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 90 λεπτά με προσθήκη 30΄΄ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση.                                     Ο σκακιστής που θα υπερβεί τον παραπάνω χρόνο σκέψης θα χάνει τη παρτίδα. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας. Ο σκακιστής που δεν παρουσιάστηκε μία (1) ώρα μετά την έναρξη της παρτίδας θα χάνει τη παρτίδα.
  ΚINHTA THΛΕΦΩΝΑ: Απαγορεύεται η κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιοδήποτε ηλεκτρονικών συσκευών εντός των εγκαταστάσεων των αγώνων κατά τη διάρκεια των παρτίδων. Εάν το κινητό χτυπήσει ή ο σκακιστής κάνει οποιαδήποτε χρήση της συσκευής θα μηδενίζεται αυτόματα. Εάν απλά διαπιστωθεί η ύπαρξη του κινητού στις εγκαταστάσεις των αγώνων ο διαιτητής θα επιβάλει σταδιακά τις παρακάτω ποινές:

1) Επίπληξη

2) Προσθήκη επιπλέον χρόνου στον αντίπαλο

3) Αφαίρεση χρόνου

4) Μηδενισμός

ΕΠΑΘΛΑ

1ος νικητής 30% των παραβόλων

2ος νικητής 20% των παραβόλων

3ος νικητής 10% των παραβόλων
1ος νικητής κάτω των 14 ετών : Χρυσό μετάλλιο
1ος νικητής κάτω των 12 ετών : χρυσό μετάλλιο

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Για την άρση των ισοβαθμιών θα χρησιμοποιηθούν τα εξής κριτήρια: α) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης αυτής , β) Bucholz και γ) Παρτίδες με τα μαύρα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Υποβάλλονται έως και 30’ μετά τη λήξη της τελευταίας παρτίδας του γύρου. Η επιτροπή αποτελείται από 3 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη, τα οποία ορίζονται από τον διαιτητή στον 1ο γύρο. Το παράβολο ορίζεται

στα 30 €. Αν η ένσταση γίνει έστω και μερικώς δεκτή το παράβολο επιστρέφεται αλλιώς εκπίπτει υπέρ της διοργάνωσης

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ / ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Διευθυντής Αγώνων είναι ο  κ. Ι. Λαπατάς. Διαιτητές: Σ.Γκούβας,Δ.Σελιανίτης και Γ.Μάλφας
  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Ιάκωβο Λαπατά (κιν. 6947-156137), στον όμιλο τηλ/fax 210-5753713 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας ονοματεπώνυμο, ELO FIDE & ΕΣΟ και τηλέφωνο. Το τουρνουά   θα καλυφθεί από το διαδικτυακό χώρο www.soperisteriou.gr και στην ιστοσελίδα www.chess-results.com. Ανώτατο όριο συμμετοχής 40 άτομα θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

 

Το «τελευταίο» αντίο στον πρόεδρο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου Αντώνη Μπέλλο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και εκαντοντάδες γονείς και παιδιά του συλλόγου που υπηρέτησε και ανέδειξε Πρωταθλητή Ελλάδας πέντε φορές.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Άγιο Αντώνιο όπου επικράτησε το αδιαχώρητο και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Αντωνίου. Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου, η Ομοσπονδία Σκάκι, ο Πανιώνιος ΓΣΣ.

Αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, η οικογένεια του Αντώνη Μπέλλου, η Πνευματική Στέγη Περιστερίου και το Ελληνικό Σκάκι θα αποχαιρετήσει και θα πει το τελευταίο αντίο σε έναν από τους πιο ρομαντικούς, έντιμους, δοτικούς και χαρισματικούς ανθρώπους που υπηρέτησε με αφοσίωση και μεράκι το αγαπημένο του σπορ.

Επί ημερών του η Πνευματική Στέγη Περιστερίου αναδείχθηκε πέντε φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας δοξάζοντας την πόλη μας. Ο Αντώνης Μπέλλος αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Το peristerisports εκφράζει στην οικογένεια του και στην Πνευματική Στέγη τα πιο θερμά του συλλυπητήρια.

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου συγκλονισμένη πενθεί τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου Προέδρου της, Αντώνη Μπέλλου, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής και πρωτεργάτης της αναγέννησής της από το 2008 που ανέλαβε.
Ένας άνθρωπος οραματιστής, πληθωρικός και δοτικός, ακούραστος και αεικίνητος προσέφερε ανιδιοτελώς σε όλη τη σκακιστική κοινότητα με την ιδιαίτερη αγάπη του για το σκάκι.
Υποστήριξε έμπρακτα τους μικρούς σκακιστές στις Ακαδημίες μας καθώς και τους κορυφαίους διεθνείς. Υλοποίησε το όραμά του και οδήγησε πολλές φορές τις ομάδες του Συλλόγου μας στην κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλλων.
Οι ιδέες και οι απόψεις του σε ό,τι αφορά στα σκακιστικά δεδομένα αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια του στον χρόνο. Ο Αντώνης Μπέλλος λάτρευε κάτι τι που ήταν περιστεριώτικο. Ήταν φανατικός οπαδός του Ατρόμητου με κάρτα διαρκείας επί σειρά ετών στη Θύρα 3,υποστήριζε με πάθος την ομάδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια και στην Πνευματική Στέγη να συνεχίσει το έργο που άφησε πίσω του!
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/12/2015 ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας