Τελευταία ενημέρωση 03:38, 14 Απρ 2024

Tην Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 5μ.μ. θα γίνουν οι Γυμναστικές Επιδείξεις της Ειρήνης Περιστερίου στο κλειστό γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" (Βορείου Ηπείρου 20-28).

Στη δράση του Δήμου Περιστερίου για την ενίσχυση των προσφύγων συμμετείχε ο ΑΠΕ Γιτάνη ο οποίος καλεί όλα τα μέλη του να βοηθήσουν προσφέροντας ότι μπορούν από τα παρακάτω είδη:

Τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, απίστευτο κέφι, ίσως το μεγαλύτερο πάρτι που έχει  γίνει ποτέ. 

Ο σύλλογος ΑΠΕ Γιτάνη σε συνέχεια των εκδηλώσεων του προς τα παιδιά, πραγματοποιεί την  Πέμπτη 3 Μαρτίου το καθιερωμένο  Αποκριάτικο Πάρτι στο χώρο του γυμναστηρίου. Τα παιδιά θα έρθουν ντυμένα με αποκριάτικες στολές και θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν.

Θα γίνουν 2 ξεχωριστά πάρτι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα 17:00-18:30 τα τμήματα
Baby - ΠΡΟ 1 – ΕΝΟ 1– ΡΥΘ 1 – ΕΝΟ 2 – ΕΝΟ 2α –
ΡΥΘ 2 – ΡΥΘ 2α – ΦΥΤ - ΡΑΓ

Ώρα 19:00-20:30 τα τμήματα
ΕΝΟ3 – ΕΝΟ 3α – ΕΝΟ 4 – ΡΥΘ3 – ΡΥΘ 3α – ΡΥΘ 4 – ΜΟΝΧ 1 – ΕΕ – ΕΡ - ΟΡ – ΟΕ – ΑΓ

Δεν επιτρέπεται η χρήση χαρτοπόλεμου, διαφόρων σπρέι, αιχμηρών αντικειμένων κτλ.

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ λάμψη πραγματοποιήθηκε στα «Δίδυμα» η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΑΠΕ Γιτάνη. Ο πρόεδρος Συμεών Σκουτέρης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς.
Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσά για να παρακολουθήσει τις βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά και να δει τις χορογραφίες που ετοίμασαν μερικά από τα τμήματά μας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Έυα Χριστοδούλου η οποία και βράβευσε την χρυσή ομάδα του συλλόγου μας στο περσινό Cosmogym 2015.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο του συλλόγου όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά και στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.
Από πλευράς του ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου παρευρέθηκε η πρόεδρος Ξένια Κορόγιαννη η οποία και παρέλαβε δωροεπιταγές, προσφορά του συλλόγου μας, για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας καθώς και ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού του ΟΠΑΑΠ Χιώτης Δημήτριος.
Παρευρέθηκαν επίσης οι: Λώλος Βασίλειος (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Θεοδωράκος Αναστάσιος (αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής μέριμνας), Μπέτσης Βασίλειος (αντιδήμαρχος Πόλης-Αναπληρωτής Δημάρχου) Λύκος Παναγιώτης (αντιδήμαρχος οικιστικής ανάπτυξης και τεχνικών υπηρεσιών), Καλλιάφας Αναστάσιος (πρόδρος της Δημ Επιχ Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου), Τσερούλα Αικατερίνη (Δημ Σύμβουλος) Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης (Δημ Σύμβουλος), Ζούτσος Νικόλαος (Δημ Σύμβουλος "Ενεργών Πολιτών"), Βανικιώτης Γεώργιος (διαμ σύμβουλος) Μιχαλόπουλος Γρηγόρης (διαμ σύμβουλος) Κώττης Γεώργιος (πρόεδρος της Β3 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ).

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου ΑΠΕ Γιτάνη στο χώρο του γυμναστηρίου στον Άγιο Ιερόθεο.

Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο τέλος του κάθε μαθήματος θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά τα κομμάτια της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και θα υπάρχει ένα φλουρί ανά τμήμα.

Κατά την διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης την Κυριακή θα γίνουν επιδείξεις από τμήματα ενόργανης, ρυθμικής, αισθητικής και χορού καθώς και βραβεύσεις αθλητών και τμημάτων που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε.

Επίσης θα δοθούν τα δώρα στους τυχερούς του κάθε τμήματος που βρήκαν το φλουρί.

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στόλισε φέτος ο ΑΠΕ Γιτάνη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της όμορφης ιδέας.


Ένα δένδρο που αποτελείται από 42 κούτες με πάνω από 600 κιλά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα "Παιδικά Χωριά SOS".

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για τις προσφορές τους που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των παιδιών του χωριού στη Βάρη.

 

Ολοκληρώθηκαν τα "Ανοιχτά Μαθήματα" του συλλόγου ΑΠΕ Γιτάνη  που έγιναν από 7-11 Δεκεμβρίου. Σε αυτά τα μαθήματα γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα "τυπικό" μάθημα.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές στους αλλά και τους γονείς που τα παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον.

 

Με κέφι από τους δασκάλους και όρεξη από τα παιδιά ξεκίνησαν φέτος τα μαθήματος στον ΑΠΕ Γιτάνη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί.
Οι προπονήτριες με διάθεση και επαγγελματισμό δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά κι εκείνα ανταποκρίνονται στις εντολές τους δίνοντας το μάξιμουμ στις προπονήσεις για ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος.

Ξεκίνησαν από χθες τα μαθήματα των τμημάτων του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Όλοι οι χώροι στα «Δίδυμα» γέμισαν  με τις χαρούμενες φωνές, τα πολύχρωμα κορμάκια, τα χαμόγελα των παιδιών της ΑΠΕ "Γιτάνη".
Οι προπονήτριες έτοιμες και αυτές υποδέχθηκαν και καλοσώρισαν τα νέα, αλλά και τα παλαιά μέλη.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους !

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ξέμπλεξε!

Ξέμπλεξε!

13 Απρ 2024 Ήφαιστος

Το ξεχάσαμε κιόλας!

Το ξεχάσαμε κιόλας!

13 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

ΓΣΠάρα non stop!

ΓΣΠάρα non stop!

12 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Η αποστολή για τον αγώνα στον Βόλο
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας