Τελευταία ενημέρωση 17:05, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος Λώλος επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου για την υποδοχή  των παιδιών  των Ειδικού Σχολείου της  Νταμπρόοβα Γκόρνιτσα από την Πολωνία στο πλαίσιο του προγράμματος «Erasmus».

Στο καλωσόρισμα του ο κ. Βασίλειος Λώλος απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και δασκάλους είπε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι μπροστά σε αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς που έχουν ταυτίσει  τη ζωή τους με την ανάπτυξη και την ευημερία των παιδιών μας. Θέλω να εκφράσω την απόλυτη υποστήριξη μου για το έργο που επιτελείτε. Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε στα παιδιά την αγάπη, την υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν την δυναμική τους  και να ενσωματωθούν αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Εμείς στην Περιφέρεια Αττικής επιχορηγούμε 292 δομές ανοικτής και κλειστής φροντίδας και συμβάλουμε έμπρακτα στο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας όπως για παράδειγμα δομές Παιδικής Προστασίας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με Ειδικές Ανάγκες, Κέντρα Αποθεραπείας κ.α.

Είμαι βέβαιος ότι με συνεργασία και αφοσίωση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την δημιουργικότητα του κάθε μαθητή.

Σας καλώ  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και της σχολικής κοινότητας που εκπροσωπείτε. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά».

 

Στην υποδοχή των παιδιών από την Πολωνία  που έγινε υπό τους ήχους νησιώτικης μουσικής και ήταν άρτια επιμελημένη  από την Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Σχολείου Περιστερίου Δώρα Βόλτση, παρέστησε η εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος & Πρόεδρος του «Οδοιπορικού» Κατερίνα Τσερούλα.  Παραβρέθηκαν από τα γειτονικά σχολεία οι Διευθυντές του 26ου Δημοτικού Περιστερίου Αλέξανδρος Πάτσης και του 35ου Δημοτικού Περιστερίου Μαρία Ευαγγέλου. 

 

 

Ετικέτες

k

ΤΥην ήττα στη Πετρούποιλη από την Αναγέννηση με 2-1 γνώρισε η Άμιλλα.

Πηγή stoplekto.gr

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά στο 48′ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 53′ όταν ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 65′ ο Νικολάου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Κουμεντάκος, Μπόκτορ, Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Κωνσταντόπουλος (65′ Χηνοπόταμος), Βλασσόπουλος (61′ Βαφειάδης), Βάννας, Νάτσης (80′ Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (80′ Ντίνος).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Καπίρης (85′ Τσοχατζής), Καλόγηρος, Κατσιμπούλας (61′ Νίνης), Πρίντζιος, Κατσιούλας, Δημητριάδης (78′ Σαβουδιάι), Κλάδης (78′ Γκόγκας), Ράλλης, Χότζα, Σαχπαζίδης (46′ Κουτσοκώστας).

Ετικέτες

Με ένα υπέροχο γκολ συνδύασε ο Αλέξανδρος Κατράνης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους «μικρούς» του Ατρόμητου, το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τη νέα του ομάδα την

Real Salt Lake στο MLS. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:
Ετικέτες

Άρθρο του περιστεριώτη βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Βορύλλα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας