Τελευταία ενημέρωση 23:58, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Τώρα πια κι ενώ οι αγωνιστικές λιγοστεύουν χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει ο ιστορικός Άγιος Ιερόθεος τον υποβιβασμό στη Β' Αθηνών. Χθες έχασε στον Ταύρο από τον ανώτερο Άγιαξ με 3-0. Ήταν το 10ο ματς χωρίς νίκη για την οιμάδα του Τρανού.

Πηγη Soccerlive.gr

Στο 3' ο Δρίκος έκανε το 1-0, με τον Κωνσταντινίδη στο 36' να σημειώνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Φαναρατζής στο 73'.

Διαιτητής ήταν ο Κασίδης με βοηθούς τους Αργυριάδη και Γεωργιτσόπουλο

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Ρεντζέπης, Καλαμάτας (25' λ.τρ. Αθανασίου), Κορφιάτης (80' Χριστοδουλίδης), Μαρούσης, Γαβαλάς, Παπευθυμίου, Κωνσταντινιδης, Μαυροβουνιώτης (80' Περακούδης), Βλασσερός, Δρίκος (64' Κολιός), Φιλιππάτος (64' Φαναρτζής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Μονεμβασίτης, Φράγκος (46 Τσιάνος), Σουλοβάρι, Καλιακούδας, Φειδαίος, Τουρτούλι, Κωνσταντουλάκης (53 Τίγκας), Νησαριώτης, Τσαγκαρης (69' Στοινα), Θηβαίος.

Ετικέτες

Αν θυμάστε καλά αγαπημένοι μου φίλοι από τούτο εδώ το βήμα και με αφορμή την πορεία του Ατρόμητου και του ΓΣΠ έγραψα τον προηγούμενο μήνα ότι πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να εκτιμούμε αυτά που έχουμε. «Έχετε αναρωτηθεί άραγε πως και που θα ήταν ο Ατρόμητος χωρίς τον Γιώργο Σπανό; Έχετε αναρωτηθεί πως και που θα ήταν ο ΓΣΠ χωρίς τον Φίλιππο Κότση και τον Ανδρέα Πολέμη; Ας μην το συζητήσουμε» έλεγα τον Δεκέμβριο με αφορμή την γκρίνια μέχρι εκνευρισμού μερίδας φιλάθλων επειδή οι ομάδες μας δεν τα πήγαιναν τόσο καλά. Ο Θεός όμως αγαπάει και τον νοικοκύρη….. Όταν τα δεδομένα αντιστράφηκαν και οι ομάδες μας άρχισαν τις επιτυχίες, οι «εραστές του πληκτρολογίου» κατάπιαν τη γλώσσα τους. Σταμάτησαν να κάνουν το…κομμάτι τους γράφοντας κακίες, σχόλια που φαίνονται ότι είναι κακοπροαίρετα υπηρετώντας μερικές φορές και άλλους σκοπούς. Κρύφθηκαν στο καβούκι τους και θα περιμένουν τις επόμενες…αποτυχίες για να ξαναβγούν. Λες και είμαστε μαθημένοι στις επιτυχίες και στα πρωταθλήματα. Όποιος υποστηρίζει τον Ατρόμητο και τον ΓΣΠ εκ των πραγμάτων ξέρει ότι δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Γνωρίζει ότι λίγες είναι οι χαρές και περισσότερες οι πίκρες. Αν θέλει πρωταθλήματα ας πάει με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αν όμως θέλει να είναι αγνός και να υποστηρίζει τον Ατρόμητο και τον ΓΣΠ πρέπει να μάθει να σέβεται και να στηρίζει μια «δράκα ανθρώπων και αθλητών» που υπηρετούν αυτούς τους συλλόγους και όχι να περιμένουν την πρώτη γκέλα για να γράψουν την κακία τους. Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα να ξεκινήσω έτσι το πρώτο εισαγωγικό μου σημείωμα για το 2024 αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Μακάρι να το βελτιώσουμε και αυτό το πράγμα. Γιατί τον καλοπροαίρετο με τον κακοπροαίρετο μπορώ να τον ξεχωρίσω από μακριά κι εσείς μπορείτε. Κατά τα άλλα, το 2024 μια χαρά μας μπήκε και σε αθλητικό επίπεδο, η υγεία είναι το ζητούμενο και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας, τον ερχόμενο Μάιο κλείνει τα 5 χρόνια ζωής, ούτε εγώ κατάλαβα πότε πέρασαν, εύχομαι να σας κρατάει μια ευχάριστη συντροφιά. Κάθε της σελίδα να σας προκαλεί όμορφα συναισθήματα και να βλέπετε πράγματα που δεν μπορείτε να τα δείτε αλλού. Αν πιστεύετε τώρα που με διαβάζετε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα πάει να πει ότι έχω πετύχει τον στόχο μου και αυτό αποτελεί μια μεγάλη ικανοποίηση. Να είστε όλοι και όλες καλά!.

Με εκτίμηση Παύλος Κατώνης

Ετικέτες

Μια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε και υλοποίησε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες υποδέχθηκαν με αγάπη και φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους δυο νεαρούς φιλάθλους τους από την Πάτρα, τον Ανδρέα και τον Γιάννη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:  «Το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί δύο από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Ατρόμητου.

Το όνειρο δύο παιδιών έκανε πραγματικότητα ο Ατρόμητος, καθώς η ομάδα μας άνοιξε την πόρτα του προπονητικού της κέντρου στο Μαζαράκη, για να υποδεχθεί την αγνή αγάπη του Ανδρέα και Γιάννη.

Ο Ανδρέας και ο Γιάννης είναι δίδυμα αδέρφια από την Πάτρα και παρ’ όλα αυτά δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Ατρόμητου, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν σε έναν εντός έδρας αγώνα του “Αστεριού».

Ετικέτες

Τεράστιας βαθμολογικής σημασία νίκη πήρε ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε με 1-0 επί των Τραχώνων και έκανε ένα πού σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Πηγή stoplekto.gr

Εφτασε έτσι τους 30 βαθμούς, ενώ οι Τράχωνες έμειναν στους 40.

Στο 70′ οι Τράχωνες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ξυδιάς απέκρουσε την εκτέλεση του Πρόι. Στο 80′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Γεωργακόπουλο να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ( Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης (90′ Θεοδωρόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης (85′ Κεφαλάς), Ριζβάνι (75′ Μιράκας), Γεωργακόπουλος.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Κούτρας, Γιατράς, Νέστορας, Πρόι (75 Καραμπάτσης), Παπανδρέου, Στεφανής, Μουσάι (85′ Κλείτσικας), Τσιουρής, Τριαντόπουλος (85′ Λιοπύρης).

Ετικέτες

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Ανθούπολη συνέτριψε εκτός έδρας τον Αστέρα Γλυφάδας με 4-0 και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας