Τελευταία ενημέρωση 12:10, 29 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Γεια σας αγαπημένοι μου αναγνώστες, αυτή τη φορά τα λέμε λίγο νωρίτερα από το καθιερωμένο ραντεβού μας, τον λόγο τον καταλαβαίνετε έχουμε τις δημοτικές εκλογές μπροστά μας. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι έννοιες αδιαίρετες και δεν γίνεται ως εφημερίδα να μείνουμε απαθείς απέναντι σε ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη μας.

Δεν έχω λόγια φυσικά να σας ευχαριστήσω για τα πολύ καλά σχόλια που κάνετε  όλοι για το «Αθλητικό Περιστέρι» ένα δημιούργημα που το προσέχω σαν να είναι παιδί μου, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μου και κάθε φορά θέλω και προσπαθώ να σας κρατάει ευχάριστη συντροφιά. Με θέματα που δεν τα συναντάτε και δεν θα τα συναντήσετε πουθενά αλλού, παρά μόνο το «Αθλητικό Περιστέρι».

 Στα αμιγώς αθλητικά που είναι και η…ειδικότητα μας, αυτό που θέλω να τονίσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου είναι ότι πρέπει να μάθουμε επιτέλους τη λέξη «υπομονή». Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Ναι, το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλό, πρώτα οι ίδιοι οι παίκτες και οι διοικούντες το ξέρουν, δεν χρειάζεται να τους το πουν άλλοι. Μια νέα ομάδα φίλοι μου με 13 νέους παίκτες εκ των οποίων οι τρεις ήρθαν την τελευταία στιγμή δεν γίνεται να κάνει…παπάδες από τη μια μέρα στην άλλη.

Έρχεται λοιπόν ένα στραβό αποτέλεσμα και τα πληκτρολόγια από τους «προπονητές των κινητών» παίρνουν φωτιά. Το θέμα είναι όμως ότι οι «ίδιοι και οι ίδιοι» είναι αυτοί που περιμένουν στη γωνία. Μπαίνω να δω τα σχόλια και τους «ίδιους και τους ίδιους» βλέπω να κράζουν. Να ήταν διαφορετικοί ή περισσότεροι να συμφωνούσα αλλά «οι ίδιοι και οι ίδιοι;». Στις νίκες ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Στις ήττες κράξιμο. Την ομάδα όμως δεν την βοηθάμε όμως έτσι. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και επηρεάζονται. Κατανοητή η κριτική αλλά η καλόπιστη από την κακόπιστη φαίνεται μίλια μακριά. Εμείς δεν είμαστε μαθημένοι στις τεράστιες χαρές. Μας αρκεί μια νίκη για να μας φτιάξει τη διάθεση μέχρι το επόμενο ματς και μέχρι εκεί. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και στα δύσκολα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και όχι πως θα κοιτάξουμε να αποδώσουμε ευθύνες και να ρίξουμε τους παίκτες ή τον προπονητή στον Καιάδα. Ας το στρίψουμε επιτέλους το τιμόνι λίγο διαφορετικά, ειδικά οι « ίδιοι και οι ίδιοι» που δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Δεν λέω ότι δεν την αγαπούν, λέω ότι δεν κάνουν καλό και το θέμα είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν. Σταματώ εδώ, ελπίζω ότι και αυτό το τεύχος θα σας αρέσει, με μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα στον Γιάννη Καναούτη, τον πατέρα του αδικοχαμένου (για ένα εισιτήριο) Θανάση σε μια υπόθεση που μας είχε συγκλονίσει πριν από δέκα χρόνια ακριβώς.

        Από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Οκτωβρίου.

Ετικέτες

Με «λυτρωτή» τον Αρκάδιο Βαζέχα, τα Βριλήσσια πέρασαν με το 0-1 από τον Ήφαιστο επί του Ηρακλή και πάτησαν στην κορυφή του πολύ ανταγωνιστικού 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 19 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους Περιστεριώτες (7η θέση με τρεις ομάδες, 10 πόντοι).

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Ο αγώνας δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν με στρωτό ποδόσφαιρο και κάθετο παιχνίδι, αλλά και αξιοποίηση των στατικών φάσεων. Το σύνολο του Σταύρου Ηλιόπουλου ήταν πιο δραστήριο στο πρώτο ημίχρονο, με εκείνη του Δημήτρη Λειβαρτζινού να μην απειλεί όπως συνηθίζει. Στο 42’ ο Καλιαμπάκας είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Καλαμάρη, ενώ στο 45’ ο Άρης Σάσσαλος για χιλιοστά δεν έσπρωξε την μπάλα προς το τέρμα σε σέντρα του Πουρίκη. Μελανό σημείο το γεγονός ότι ο Ευτύχης Σάσσαλος αποχώρησε στο 25’ με μυικό πρόβλημα και υπάρχει ανησυχία.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, τα Βριλήσσια έφεραν από τον πάγκο τους Βαζέχα και Δημητρέλο, με τον έμπειρο επιθετικό να καθορίζει το ματς στο 54’. Ο Αραμπατζής εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά της περιοχής, ο Κριστιάνο Πετόκου γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Βαζέχα γύρισε και εκτέλεσε για το τελικό 0-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ, όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν το έκαναν με αξιώσεις, ίσως και λόγω του άγχους του «πρέπει» για το τρίποντο που είχε η σημαντική αναμέτρηση του Περιστερίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Τράντας Ι. - Γεωργίου Χ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Σοροβίγκας (63’ Πάνος), Κρανίτης (63’ Ζαφειράτος), Μήτρος Π., Σάσσαλος Ε. (25’ λ.τρ. Ζαρκαλής), Βασίλειου, Μήτρος Ν., Σάσσαλος Αρ. (88’ Νίκος), Χρυσοχόος (63’ Νίτας), Βαρδαραμάτος, Πουρίκη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Πετόκου Λ., Γεροντάκης (46’ Δημητρέλος), Λύκος, Τσιούμας Μ., Μότσιος, Κόκκινος, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας (79’ Τσιούμας Σ.), Νικόλα (46’ Βαζέχα), Πετόκου Κρ. (81’ Ρούσσης).

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Την ήττα από τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη με 2-0 γνώρισε ο Ήφαιστος.

Μολίς στο 26' ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 1-0, με τον Πετανάι στο 72 με πέναλτι να πετυχαίνει το 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Μπούσι, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Ριζβάνι (65' Νίκα), Πετανάι (86' Χάσκα), Δημητρόπουλος (82' Φούφας)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιώργος Καρατζάς) Μπότος, Σταύρου, Βλάχος (23' Φράρος (82' Κέσκος)), Κλωνάρης, Λιούκας (76' Φούφας), Πάζα, Γονής, Ιατρού, Σιδέρης, Λάγγας, Σαμαράς (46' Σκούμας).

 
Ετικέτες

Keep Walking!

Βρίσκονται στην καλύτερη και πιο ώριμη στιγμή της καριέρας τους. Με γεμάτη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Βέργος και ο επιθετικός Νίκος Βέργος αποτελούν την new entry εκδοχή στον Ατρόμητο των 100 χρόνων. Περπατώντας στην πλατεία της νέας τους πόλης, με φανερή την ικανοποίηση τους  επειδή «βρίσκονται εδώ που βρίσκονται» και υπόσχονται ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να βοηθήσουν το «αστέρι» στην εκπλήρωση των στόχων του.

----- Καταρχάς πως κύλησαν οι πρώτοι σας μήνες στον Ατρόμητο; Λέτε συχνά μέσα σας «καλά έκανα που ήρθα»;

ΒΕΡΓ: «Κύλησαν πάρα πολύ καλά και ιδανικά και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε με ζήλο ώστε να προσαρμοστούμε και να αφομοιώσουμε αυτά που ζητάει η ομάδα ως προς τις επιδιώξεις της αλλά και ο προπονητή στο αγωνιστικό επίπεδο».

ΤΣΙΝΤ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, οι μέρες περνούν όμορφα με πολύ δουλειά από όλη την ομάδα και εκείνο που με ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

----- Το σημείο «κλειδί» που έπαιξε καταλυτικό παράγοντα στην τελική σας απόφαση ποιο ήταν;

ΒΕΡΓ: «Αναμφισβήτητα το πόσο πολύ με ήθελαν και πίστευαν σε εμένα τόσο ο κύριος Κόλμαν όσο και ο κύριος Αγγελόπουλος αλλά και ένα ακόμη σημείο είναι ότι ξέρω πόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος είναι ο Ατρόμητος που διαγράφει μια ιδιαίτερη πορεία επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα».

ΤΣΙΝΤ: «Ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Σούπερ Λίγκας εδώ και πολλά χρόνια, με πολύ καλές εγκαταστάσεις που έχει διακρίσεις παίζοντας σε δύο τελικούς κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μια υγιής ομάδα με διοικητική σταθερότητα αλλά και με ένα προπονητή που είναι 2 χρόνια στον πάγκο του κάτι το οποίο επίσης δείχνει σταθερότητα. Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν εύκολη την απόφαση ενός ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα του».

---- Και το μεγαλύτερο κίνητρο σας από εδώ και στο εξής ποιο είναι;

ΒΕΡΓ: «Να ξεκινήσω να κερδίζω όσα περισσότερα μπορώ σε προσωπικό επίπεδο έτσι ώστε να βοηθήσω αλλά και να βοηθηθώ από την ομάδα. Καθώς και να υλοποιήσουμε τον διαχρονικό στόχο του Ατρόμητου που πάντα είναι η είσοδός του στην πρώτη εξάδα».

ΤΣΙΝΤ: «Να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνίζομαι κάτω από τα δοκάρια μου. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας στο πρωτάθλημα, προσωπικά στο πίσω μέρος του μυαλό μου είναι και το Κύπελλο Ελλάδας, είναι ένας εφικτός στόχος γιατί να μην πάμε ξανά στον τελικό και να τον κατακτήσουμε»,

--- Στο παρελθόν είχατε κάνει συζητήσεις για να έρθετε στον Ατρόμητο;

ΒΕΡΓ: «Αυτό δεν το ξέρω. Ίσως πιο παλιά όταν ήμουν στα 18 μου αλλά ήμουν στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσα να μείνω ελεύθερος. Κάτι επίσημο όμως δεν έφθασε ποτέ στα αφτιά μου».

ΤΣΙΝΤ: «Από τότε που είμαι επαγγελματίας είναι η πρώτη φορά».

---- Εσύ Παναγιώτη είχες έρθεις όμως σε μικρή ηλικία να δοκιμαστείς στον Ατρόμητο. Θυμάσαι πότε και πως έγινε αυτό;

«Ναι είχα έρθει σε ηλικία 15 ετών και ήρθα για προπονήσεις σε ένα γήπεδο που είναι μέσα σε «Νταμάρι». Από εσάς μαθαίνω τώρα ότι το προπονητήριο των ομάδων Υποδομής. Τέλος πάντων, υπήρχε θετική άποψη από την πλευρά του Ατρόμητου αλλά ήμουν σε μια ηλικία που οι γονείς δύσκολα αφήνουν τα παιδιά τους για να φύγουν από το σπίτι κι έτσι δεν ήρθα».

---- Είστε και οι δύο από την Μακεδονία. Από την Κατερίνη ο Παναγιώτης, από το Κιλκίς ο Νίκος που έχετε κάνει μια αξιόλογη διαδρομή. Έχετε εκπληρώσει τα όνειρά σας ή πάντα υπάρχει το πιο μεγάλο;

ΒΕΡΓ: «Πάντα υπάρχει το καλύτερο, πάντα πρέπει να έχεις ένα στόχο είτε είσαι αθλητής είτε κάνεις οτιδήποτε άλλο επάγγελμα. Πρέπει να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης και εγώ γι’ αυτό παλεύω και προσπαθώ καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος».

ΤΣΙΝΤ: «Όνειρα και στόχοι πάντα υπάρχουν για ένα αθλητή σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, ό,τι και αν έχει κάνει στην καριέρα του. Αυτό είναι το κίνητρο για να δουλεύεις πάντα παραπάνω σε κάθε προπόνηση και να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς τον στόχο, κοιτάζεις να είσαι καλά και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο».

Νιώθετε Μακεδόνες;

ΒΕΡΓ: «Πολύ θα έλεγα, αγαπώ πολύ την πόλη μου το Κιλκίς που είναι στο κέντρο του μακεδονικού πολιτισμού, είμαστε κοντά σε δύο χώρες τα Σκόπια και τη Βουλγαρία οπότε έχουμε ένα ανεπτυγμένο αίσθημα περηφάνειας».

ΤΣΙΝΤ: «Αφού έχω γεννηθεί στη καρδιά της Μακεδονίας γίνεται να μην νιώθω;».

---- Η παρουσία του  Μέγα Αλέξανδρου του πάνω στη γη τι σας έχει διδάξει;

ΒΕΡΓ: «Πως όταν θέλεις να πετύχεις κάτι και υπάρχουν οι προϋποθέσεις μπορείς να φθάσεις παντού όπως έφθασε και αυτός».

ΤΣΙΝΤ: «Μας δίδαξε τον όρο «ηγέτης» γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας του άφησε το στίγμα του και κέρδισε τον σεβασμό όπου και αν πέρασε έχοντας σκοπό να ενώσει τον κόσμο και αυτό προσπάθησε να το κάνει μέχρι το πρόωρο τέλος της ζωής του».

---- Σε ποια ηλικία και πως ξεκινήσατε το ποδόσφαιρο; Κι επιπλέον είχατε από μικροί διαλέξατε τις θέσεις σας;

ΒΕΡΓ: «Πολύ μικρός, για πέντε χρόνια μάλιστα έπαιζα ταυτόχρονα ποδόσφαιρο στην πρώτη μου ομάδα τη Δόξα Χέρσου και χάντμπολ στους Πόντιους Κιλκίς. Ο πατέρας μου Δημήτρης έπαιξε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τα Γιαννιτσά οπότε είχα ένα δέλεαρ. Δεύτερη μου ομάδα ήταν ο Αλέξανδρος Κιλκίς από τον οποίο έφυγα για να πάω στον Ολυμπιακό όταν ήμουν στη Β’ γυμνασίου. Ως προς το δεύτερο σκέλος, πάντα με θυμάμαι να παίζω στην επίθεση».

ΤΣΙΝΤ: «Και εγώ ξεκίνησα 6-7 χρόνων γιατί και ο αδελφός μου ο Χρήστος που είναι μεγαλύτερος έπαιζε ποδόσφαιρο. Πρώτη μου ομάδα ήταν η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και μετά ο Ατρόμητος Κατερίνης. Υπήρχε μια διακοπή δύο ετών λόγω σχολείο και στα 14 μου δέχθηκα ένα τηλεφώνημα να πάω να παίξω στην 25η Μαρτίου Κατερίνης. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Έπαιξα δύο χρόνια στην 25η Μαρτίου και μετέπειτα πήγα στον Πιερικό όπου υπέγραψα  το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Μέχρι τα 11-12 χρόνια μου έπαιζα μέσα, έγινα τερματοφύλακας γιατί είχα ερεθίσματα από τον παππού μου και τον θείο μου».

--- Έχετε αλλάξει ομάδες αλλά για πρώτη φορά συμπαίκτες εδώ στο Περιστέρι.

ΒΕΡΓ: «Φυσικά και τον ήξερα τον Παναγιώτη, έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα και χαίρεται κανείς να τον έχει συμπαίκτη. Πέρσι τον στεναχώρησα (γελάει)του έβαλα δύο γκολ με τη Λαμία αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Χτίζετε μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και υπάρχει αλληλοσεβασμός».

ΤΣΙΝΤ: «Ναι έχουμε παίξει αντίπαλοι, με πιο πρόσφατο το περσινό ματς των πλέι άουτ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο μου έβαλε τα δύο γκολ. Πάντα υπήρχε μια καλή σχέση μεταξύ μας ως αντίπαλοι και σεβασμός, τώρα που είμαστε και οι δύο στον Ατρόμητο αυτή η καλή σχέση δημιουργείται σε ακόμη καλύτερη βάση».

----Εκτός γηπέδου ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας;

ΒΕΡΓ: «Κάνω μια ήρεμη ζωή, βλέπω ταινίες, διαβάζω βιβλία, χαλαρώνω στο σπίτι μου. Αυτό τον καιρό διαβάζω το βιβλίο «Νέμεσις».

ΤΣΙΝΤ: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, αγαπημένος μου προορισμός είναι σαφώς η Κατερίνη γιατί τα τελευταία χρόνια απουσιάζω. Από τις χώρες της Ευρώπης θα σας πω την Ιταλία είναι καταπληκτική και μου αρέσει να την επισκέπτομαι».

----- Στην προσωπική σας ζωή πως είστε;

ΒΕΡΓ: «Δεν είμαι παντρεμένος, είμαι όμως σε σχέση».

ΤΣΙΝΤ: «Κι εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά και εγώ έχω σχέση».

---- Άρα ποιο τραγούδι θα θέλατε να παίξει στο γάμο σας;

ΒΕΡΓ: «Ούτε καν το έχω σκεφθεί  γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα».

ΤΣΙΝΤ: «Κι εγώ θα σας πω ακριβώς το ίδιο».

--- Τα ποδοσφαιρικά σας πρότυπα;

ΒΕΡΓ: «Είμαι φανατικός με τον Μέσι αλλά από επιθετικός εκείνοι που με γοήτευαν ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς  και ο Φερνάντο Τόρες».

ΤΣΙΝΤ: «Ο Μπουφόν χωρίς καμία συζήτηση».

----- Μαθαίνετε από τα λάθη σας;

ΒΕΡΓ: «100% ναι. Όλοι μας κάνουμε λάθη, σημασία έχει να βγαίνεις πιο δυνατός, να καταλάβεις πιο ήταν το σωστό ώστε στην επόμενη φάση της ζωής σου να μην το επαναλάβεις».

ΤΣΙΝΤ: «Εννοείται. Τις περισσότερες φορές προσπαθώ μάλιστα να τα «διαβάσω έτσι ώστε να μην τα ξανακάνω και να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις».

---- Σπουδές κάνατε;

ΒΕΡΓ: «Τελείωσα το Λύκειο αλλά μετά λόγω ποδοσφαίρου δεν σπούδασα κάτι».

ΤΣΙΝΤ: «Πέρασα ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας στη Λαμία αλλά ποτέ δεν παρακολούθησα την σχολή λόγω ποδοσφαίρου».

---- Ποια είναι η αγαπημένη σας διασκέδαση;

ΒΕΡΓ: «Να βγαίνω για φαγητό ή για καφέ με τους φίλους μου και την κοπέλα μου».

ΤΣΙΝΤ: «Για εμάς τους αθλητές η διασκέδαση είναι συγκεκριμένη. Φαγητό, καφές, κανένα θέατρο και καμία συναυλία. Συν το διάβασμα. Τελευταία συναυλία που πήγα ήταν στον Πάριο. Καταπληκτικός».

---- Το Περιστέρι το έχετε επισκεφθεί για φαγητό ή για διασκέδαση;

ΒΕΡΓ: «Είναι αλήθεια ότι είχα καιρό να μείνω στην Αθήνα, δεν μπορώ να πω ότι ερχόμουν συχνά. Ξέρω ότι είναι μια πόλη με καλό φαγητό και μαγαζιά, τώρα που ήρθα εδώ πηγαίνουμε για καφέ με τους συμπαίκτες μου στη Βεάκη. Παλαιότερα είχα πάει για φαγητό σε γνωστό μαγαζί στο Μπουρνάζι».

ΤΣΙΝΤ: «Βέβαια το είχα επισκεφθεί. Ένα φίλος μου έχει μαγαζί στο κέντρο της πόλης, τώρα που είμαστε εδώ πηγαίνουμε με τα υπόλοιπα παιδιά στη Βεάκη για καφέ μετά την προπόνηση»

 

---- Ποια είναι η γνώμη σας για όλα τα τραγικά συμβάντα που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας;

ΒΕΡΓ: «Όλα είναι συγκλονιστικά και είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι περιμένεις την επόμενη φορά. Μια τα Τέμπη, την άλλη μια δολοφονία, την επόμενη οι φωτιές, σταματημό δεν έχει. Αυτό που δεν μου αρέσει και το συζητάμε με την παρέα μου είναι ότι πια δεν μας εκπλήσσει τίποτα. Μας ακούγεται φυσιολογικό και αυτό είναι ότι το χειρότερο να συμβαίνουν τόσα τραγικά γεγονότα και να λες ότι είναι μέσα στην καθημερινότητα σου».

ΤΣΙΝΤ: «Είναι όλα πολύ δυσάρεστα, το κάθε ένα ξεχωριστά και μια τραγωδία που δεν θέλεις όχι μόνο να τα ζεις αλλά ούτε και να τα βλέπεις. Μακάρι να μπει επιτέλους ένα stop και όλοι αυτοί που βάζουν το χεράκι τους να σταματήσουν να τα κάνουν και κάποια στιγμή να τιμωρηθούν».

----- Ποιο ταλέντο πέρα από το ποδόσφαιρο θα θέλατε να είχατε;  

ΒΕΡΓ: «Δεν έχω σκεφθεί τον εαυτό μου μακριά από τον αθλητισμό, γι’ αυτό θα πω το χαντμπολ. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα μες ενδιαφέρει ως άθλημα».

ΤΣΙΝΤ: «Να ήθελα πολύ να είχα ασχοληθεί με την μουσική. Με το μπουζούκι να είναι το αγαπημένο μου, κάποιο διάστημα έκανα κιθάρα αλλά δεν προχώρησα».

---- Ποιος είναι η αγαπημένος σας παιδικός ήρωας

ΒΕΡΓ: «Ο Μπαγκς Μπάνι».

ΤΣΙΝΤ: «Ο Spider-Man».

--- Ζεϊμπέκικο ξέρετε να χορεύετε;

ΒΕΡΓ: «Καθόλου και αυτό είναι ένα θέμα γιατί δεν το έχω με τους χορούς. Ακούω πάντως ελληνική μουσική, Βέρτη Οικονομόπουλο και άλλους».

ΤΣΙΝΤ: «Δεν είμαι και μάστερ αλλά κάτι κάνω. Αγαπημένο μου το «ζεμπέκικο της Ευδοκίας».

---- Με τη μαγειρική έχετε σχέση;

ΒΕΡΓ: «Εγώ τα πηγαίνω καλά μαζί της. Μαγειρεύω κάθε μέρα, θέλω να προσέχω τι τρώω γιατί έχει να κάνει με το σώμα μας. Οι φίλοι μου, μου λένε ότι κάνω καταπλητικές σαλάτες».

ΤΣΙΝΤ: «Κι εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την κουζίνα γιατί όταν είσαι από μικρός μόνος σου πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις, ειδικά εμείς οι αθλητές που πρέπει να ελέγχουμε τη διατροφή μας. Καθημερινά λοιπόν μαγειρεύω. Αγαπημένα μου πιάτα μακαρόνια με πέννες και σολωμό και ψάρι στον ατμό ή σε φούρνο».

--- Σκέψεις για την επόμενη μέρα σας χωρίς το ποδόσφαιρο έχετε αρχίσει να κάνει ή είναι πολύ νωρίς;

ΒΕΡΓ: «Σε γενικό πλαίσιο δεν μπορώ να σκεφθώ όπως σας είπα και πιο πριν τον εαυτό μου μακριά από τον αθλητισμό αλλά τι θα κάνω όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο δεν το ξέρω. Θέλω να είμαι προσηλωμένος και να απολαύσω αυτό που ζω και μου συμβαίνει».

ΤΣΙΝΤ: «Αν και πράγματι είναι σχετικά νωρίς το συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους και το ψάχνω γενικότερα, οι επενδύσεις έχουν πολλά ρίσκα. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να ασχοληθώ ως προπονητής ή ως προπονητής τερματοφυλάκων».

---  Τρεις  λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας.  

ΒΕΡΓ: «Ήρεμος, ευδιάθετος και υπναράς. Μου αρέσει ο ύπνος όπως καταλαβαίνετε».

ΤΣΙΝΤ: «Πεισματάρης, υπομονετικός , πρόσχαρος».

---- Πιστεύετε στη θρησκεία και αν ναι ποιος Άγιος είναι ο προστάτης σας;

ΒΕΡΓ: «Φυσικά και πιστεύω όπως κάθε Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν έχω κάποιον προστάτη, σίγουρα όμως ο Άγιος Νικόλαος λόγω του ονόματος μου είναι πολύ κοντά μου».

ΤΣΙΝΤ: «Βέβαια. Προστάτης μου είναι ο Άγιος Γεώργιος και φυσικά η Παναγία».

---- Ποια υπόσχεση έχετε να δώσετε στους φιλάθλους του Ατρόμητου;

ΒΕΡΓ: «Ό,τι ακόμη και ένα λεπτό αν χρειαστεί να παίξω θα δίνω το 100% της ενέργειας μου για το καλό της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ και περνάει από τα πόδια μου για να βοηθήσω την ομάδα είτε πετυχαίνοντας γκολ, είτε δίνοντας ασίστ, στο τέλος πάντα εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα».

ΤΣΙΝΤ: «Τόσο εγώ όσο και όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον  καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων του συλλόγου».

---- Ποιο μήνυμα θέλετε να τους στείλετε στους φιλάθλους του Ατρόμητου σε μια χρονιά που είναι και ιστορική λόγω των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας;

ΒΕΡΓ: «Θέλω να τους πω τώρα που ξεκινάει η καινούργια χρονιά γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ότι τους θέλουμε πάντα δίπλα μας για να πάμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γιατί το αξίζει το club, το αξίζει η ιστορία του, το αξίζει ο κόσμος του που έχει μια σχέση αγάπης με τον σύλλογο».

ΤΣΙΝΤ: «Να είναι κοντά μας και να γεμίσουν το γήπεδο. Ο Ατρόμητος έγινε 100 ετών και εμείς θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».

Ετικέτες

Το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Ήφαιστος Περιστερίου και Κένταυρος έμειναν στο 1-1, με αποτέλεσμα ο Αστέρας Καισαριανής να βρίσκεται πλέον στην κορυφή με διαφορά 5 βαθμούς από τους νεοφώτιστους του Κώστα Ρούπτσου.

Πηγή Soccerlive.gr

Το ματς ξεκίνησε με τον Κένταυρο να έχει την κατοχή ωστόσο στο 38' ο Φράρος έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 49' κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Αγοραστού με δεύτερη κίτρινη.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αλεξανδράκης που ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν δοκάρι σε ενέργεια του Γεωργουδάκη.

Μαχαίρας, Μαραθωνίτης Ισσα

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιώργος Καρατζάς) Μπότος, Σταύρου, Φράρος (52' Ιατρού), Κύργιας, Αγοραστός, Λιούκας (70 Κέσκος), Βλάχος, Γονής (70' Παπαδόπουλος), Σιδέρης, Λάγγας (59' Σαμαράς (70 Φούφας), Σκούμας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος (64' Γεωργουδάκης), Τούντας (79' Κολιός), Μπούρης, Κεραμάς, Σαχσανίδης, Φελέκης (79' Μανίκας Ν.), Σεκ (81' Σειτάι), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας