Τελευταία ενημέρωση 04:48, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Να  είναι σημάδι έπαρσης; Αποκλείεται!. Να είναι μεγαλομανία;. Επίσης αποκλείεται!. Τότε τι στο καλό είναι; Μόνο απορία και ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση από τον ΓΣΠ ότι η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας!.

Ετικέτες

Δύο ταλαντούχους αθλητές απέκτησε ο  ΓΣΠ δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει μόνο το παρών αλλά και το μέλλον της ομάδας!.

Ετικέτες

 Το ερώτημα είναι απλό:«Μπορεί όλο το Περιστέρι να γεμίσει με τέτοια γκράφιτι;». Μια πολύ ωραία δουλειά έκαναν φίλαθλοι του Ατρόμητου στον παλιό μαντρότοιχο του γηπέδου Αγίου Ιεροθέου στην οδό Αναπαύσεως και στο σημείο από το οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας ομόρφυναν το σημείο αυτό με τρία γκράφιτι που τα λένε όλα: Ατρόμητος-Περιστέρι-Fentagi.

Ένα μήνυμα που πρέπει να φθάσει σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου από την πιο κεντρική μέχρι την πιο απόμακρη. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσα παιδιά ξόδεψαν το χρόνο τους, τα χρήματα τους για να προβάλουν τη μια και μεγάλη τους αγάπη στο ποδόσφαιρο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης τους.

Κάτι που επιτέλους πρέπει να γίνει συνείδηση στις νέες γενιές φιλάθλων οι οποίες λαμβάνοντας τέτοια μηνύματα θα έρθουν πιο κοντά και θα υποστηρίζουν μόνο την ομάδα της πόλης που ζουν, που περπατούν, που ερωτεύονται, που ονειρεύονται!

 

Ετικέτες

Σε δύο μεταγραφικές ενισχύσεις προχώρησε η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η έμπειρη και ποιοτική Μαριτίνα Λαδά που αγωνίζεται ως αριστερή μεσοαμυντικός επέστρεψε στην ομάδα ενώ αποκτήθηκε από την Σπάρτη η νεαρή και ταλαντούχα Νανά Αλεξία Χατζηδάκη.

Η Λαδά (δεξιά στη φωτό) έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα και φόρεσε τη φανέλα ιστορικών ομάδων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στο παρελθόν όπως η Αίγινα και ο Ήφαιστος. Επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της Γυναικείας Ομάδας με κριτήριο την αγωνιστική της ποιότητα και τον άριστο χαρακτήρα της προσδίδοντας εμπειρία στην ομάδα.

Σε αντίστοιχη κατεύθυνση η νεαρή Χατζηδάκη (αριστερά στη φωτό) που έχει γεννηθεί στην Ιαπωνία είναι μια επένδυση για το μέλλον. Αποκτήθηκε από τις Καρυάτιδες Σπάρτης, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής σε χαμηλότερες κατηγορίες. Έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να δουλέψει και να ανέβει επίπεδο.

Η οικογένεια του Ατρόμητου καλωσορίζει τα δύο κορίτσια και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου θα δώσει αύριο (Σάββατο) η νέα Κ16 του Ατρόμητου που αποτελείται από παιδιά που γεννήθηκαν το 2002.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας