Τελευταία ενημέρωση 15:50, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Με ένα υπέροχο γκολ συνδύασε ο Αλέξανδρος Κατράνης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους «μικρούς» του Ατρόμητου, το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τη νέα του ομάδα την

Real Salt Lake στο MLS. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:
Ετικέτες

Άρθρο του περιστεριώτη βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Βορύλλα.

Ετικέτες

Είναι αλήθεια ότι «όταν εμείς παίζαμε Ευρωλίγκα αυτοί δεν ήταν πουθενά» ωστόσο η Τενερίφη δεν παύει να είναι μια σπουδαία ομάδα. Όπως σπουδαία ομάδα είναι και το Περιστέρι μας!

Ετικέτες

Έπεσε στα Βριλήσσια

Αντιδρώντας άμεσα στο γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με 2-1 επί του Ηφαίστου Περιστερίου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη 2η θέση.

Πηγή stoplekto.gr

Εφτασε έτσι τους 52 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το ματς αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι, μένοντας στους 28 βαθμούς και σε επισφαλή θέση.

Στο 20′ ο Σκούμας έκανε το 0-1, αλλά αμέσως μετά στο 21′ ο Καβαλάρης έκανε το 1-1. Στο 38′ ο Τσαντήλας έβαλε μπροστά τον Κένταυρο κ’άνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος, και τελικά και το παιχνίδι. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν το σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια ξατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κεραμά για τον Κένταυρο στο 70′.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Ρούπτσος): Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Λιαπίδης, Καβαλάρης, Φελέκης (15′ λ.τ. Κεραμάς), Μανίκας (68′ Μπούρης), Τσαντήλας (80′ Γκέζος), Γεωργουδάκης, Νιτσάκης (68′ Κουδούνας), Αλεξανδράκης (80′ Γιαννάκου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Τρακόσης (85′ Κέσκος) Γονής (65′ Κολονέρος), Λάγγας, Ράπτης (80′ Ρέτσος).

 
Ετικέτες

Αύριο ( Παρασκευή 1 Μαρτίου) θα γίνει η γιορτή των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και η κοπή της πίτας. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συνεδριακού χώρου στο δημαρχείο Περιστερίου και θα ξεκινήσει στις 19.30.

Μια γιορτή που θα συνδυαστεί με τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας γι' αυτό και θα τιμηθούν πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το όνομα τους στην ομάδα.

Η διοίκηση των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί σε αυτή τη γιορτή που θα ενώσει το χθες με το σήμερα!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας