Τελευταία ενημέρωση 21:37, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα περίοδο, έπειτα από δύο εβδομάδες σχεδόν προετοιμασίας, θα δώσει το Σάββατο ο Άγιος Ιερόθεος. Αντίπαλος του θα είναι ο Απόλλωνας Κ20 σε ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Ελεούσας και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.

Ετικέτες

Ευτυχώς που ήταν φιλικό παιχνίδι!. Βαριά ήττα  με σκορ 6-1 που την «σώζει» το γεγονος ότι είναι σε περίοδο προετοιμασίας γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος από τον Αστέρα.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έδειξαν τεράστια αποτελεσματικότητα από την άλλη όμως οι παίκτες του Ατρόμητου τους έδωσαν το δικαίωμα καθώς από κάποιο σημείο και μετά «εγκατέλειψαν» τον αγώνα, ίσως γιατί ειχαν κάνει προπόνηση το πρωί στο Περιστέρι και τους «εγκατέλειψαν» οι δυνάμεις τους όμως το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία.

Όταν είσαι  ο Ατρόμητος, είτε παίζεις με βασική ομάδα, είτε με αναπληρωματική, είτε έχει κάνει προπόνηση μερικές ώρες πριν, είτε όχι τα έξι γκολ απαγορεύονται!

Και ας είναι σε φιλικό. Το θέμα βέβαια είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για το πρωτάθλημα γιατί από το σημερινό ματς κανείς δεν πήρε βαθμούς! Και να μάθει από τα λάθη της. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 16' με τον Ντιγκινί από ενέργεια του Γιαννούλη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όμως από ένα τυχερό γκολ του Γκοντό στο 24 που εκτέλεσε φαουλ, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωράκη. Τρία λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Τρινταφυλλόπουλος από εκτέλεση κόρνερ ήρθε σαν τρέιλερ από πίσω και με σουτ έκανε το 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Νάτσο για να ισοφαρίσει. Δεν το έκανε και ο Αστέρας με φοβερό γκολ του Κυριακόπουλου στο 59' πέτυχε το 3-1.Ακολούθησαν δύο γκολ από τον νεαρό Δουβίκα που έκανε ονειρικό ντεμπούτο στο 62' με πλασέ και στο 84' με κεφαλιά για να κλείσει το σκορ ο Στανισάβλεβιτς στο  87' με απευθείας εκτέλεση φαουλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τσανγκ, Ισνάλντο, Γκοντό Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζούμα, Ευαγγέλου, Ρόμπερτ, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγγης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί. Αγωνίστηκαν και οι Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Ετικέτες

Τις δοκιμές και τα περιάματα συνεχίζει ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Αγρίνιο έχει χρησιμοποιήσει σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Συγκεκριμένα ο Θεοδωράκης είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Νάτσος δεξιά και ο Κατράνης αριστερά. Στόπερ οι Στρούγγης, Χατζηϊσαίας, Πολύντορο Τζούνιορ. Αμυντικά χαφ οι Ούμπιντες, Κυριακίδης, στα φτερά οι Βασιλείου, Μανούσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαστακός.

Ετικέτες

Μιλάμε για μια καταπληκτική χρονιά!. Με πανηγυρική άνοδο στο μπάσκετ!. Με επιτυχίες και μετάλλια στη κολύμβηση!. Με το ανδρικό τμήμα του πόλο να χάνει τις λεπτομέρειες την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου και να σώζεται περίπατο!.

Ετικέτες

Ο «μεγάλος» τρόπο τινά στα 18 του, ο «μικρός» στα 16 του!. Η γενιά του 2000 μπήκε κι επίσημα στην επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου καθώς δύο άκρως ταλαντούχοι τερματοφύλακες που αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τον Βασίλη Κίναλη και τον Χρήστο Μανδά.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερα χαρά ότι ο Βασίλης Κίναλης και ο Χρήστος Μανδάς εντάσσονται επίσημα στο roster της επαγγελματικής ομάδας μέχρι το 2020!.

Το «πράσινο φως» έδωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα που τους υπέβαλε σε «εξονυχιστικό crach test» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Πήλιο πριν κάνει την τελική εισήγηση και η οποία έγινε αποδεκτή από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι.

Οι δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες που έχουν αποσπάσει εξαιρετικά επαινετικά σχόλια και συγκαταλέγονται στην «αφρόκρεμα» των «μικρών» Εθνικών Ομάδων καθώς είναι εν ενεργεία διεθνείς, αναδείχθηκαν μέσα από τα τμήματα της Ακαδημίας μας.

Σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν συμβόλαιο για 3 έτη ο καθένας, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Μαζί με τον Νίκολα Μίρκοβιτς και τον Χρήστο Θεοδωράκη που επίσης είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, θα συνθέσουν το «ιπτάμενο κουαρτέτο» της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18.

Ο Βασίλης Κίναλης (γεννηθείς στις 22 Απριλίου 1999) είναι στον Ατρόμητο μας από το 2012! Αποκτήθηκε από τον ΠΟ Σερρών 2000. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές Ομάδες από την Κ15 μέχρι την Κ19. Αναμένεται να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Αυγούστου για φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Κ19 τον Σεπτέμβριο.

Ο Χρήστος Μανδάς (γεννηθείς στις 17 Σεπτεμβρίου 2001) ήρθε στον Ατρόμητο μας το 2013 από τον Αετό Κορυδαλλού!. Τον περασμένο Ιανουάριο με δύο αποκρούσεις πέναλτι οδήγησε την Εθνική Παίδων για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Aegean Cup στον τελικό με την Τουρκία στο Κουσάντασι. Αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας