Τελευταία ενημέρωση 10:05, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Την ήττα (15-6) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 17η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Πάτρα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά υπήρχε σημαντική διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 4 τέρματα (1-5) στο πρώτο 8λεπτο και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το επιμέρους 3-3 στο δεύτερο 8λεπτο δεν διαφοροποίησε τα πράγματα, καθώς ο ΓΣΠ υπολείπονταν τεσσάρων τερμάτων (4-8) στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στην τρίτη περίοδο με το επιμέρους 1-4 οι φιλοξενούμενες απλώς «κλείδωσαν» τη νίκη που ήρθε με τον Γιώργο Μορφέση στον πάγκο, καθώς ο Στέφανος Λέανδρος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το προσεχές Σάββατο (4/3, 16:00) εκτός έδρας η Βουλιαγμένη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα 8ΛΕΠΤΑ: 1-5, 3-3, 1-4, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 1, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου 1, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά, Κοβάσεβιτς, Παπασηφάκη, Κικίδου.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Μορφέσης): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 4, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 5, Μπέτα 1, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 2, Ρακιτζή 1, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Πάτρας: «Το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα αδικεί την απόδοση μας. Θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις και έτσι άνοιξε το σκορ τόσο πολύ».

Ετικέτες

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ανθούπολης αποτελεί ο Αλέξης Γκλεγκλές. Μετά την ήττα από τον Ατταλο που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τους Περιστεριώτες, οι δύο πλευρές αποφάσισαν κοινή συναινέσει να λύσουν τη συνεργασία τους σε απόλυτα φιλικό κλίμα.

Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση, το τιμόνι της ομάδας αναλαμβάνει ο επί πολλά χρόνια προπονητής των υποδομών Πολύδωρος Τσίγκος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ετικέτες

Ο δικέφαλος του βορρά υποκλίθηκε στο Περιστέρι σειρά έχειν να υποκλιθεί το Σάββατο ο δικέφαλος του Νότου.

Το Περιστέρι έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 77-64, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό (18/2, 15:45).

Η ομάδα του Σπανούλη μετά τη μέτρια πρώτη περίοδο κυριάρχησε μέσω της εξαιρετικής του αμυντικής λειτουργίας σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να μην φτάνει ποτέ σε σημείο να διεκδικήσει τη νίκη. Τα 3 φάουλ που είχε από νωρίς ο Ράιλι μόνο επιδείνωσαν την κατάσταση για τους Θεσσαλονικείς, που αποχαιρέτησαν με αυτόν τον τρόπο τη διοργάνωση.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Μάρκους Ντένμον, που πέτυχε 23 πόντους και διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα του «δικεφάλου του βορρά». Από κοντά και ο Δημήτρης Μωραΐτης (16π.) που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ κομβικός ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν ο Μίρο Μπίλαν με 8 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από τον ΠΑΟΚ, μοναδικός διακριθέντας ήταν ο Τζέιλεν Ράιλι, που είχε 19 πόντους, ενώ πολύ καλή προσπάθεια έκανε και ο Νέιτ Ρένφρο με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 τάπες.

Το ματς
Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του Περιστερίου για να ξεφύγει με δύο τρίποντα του Ράιλι με +6 (2-8), πριν ο Ρένφρο γράψει το 2-10. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να μην βρίσκουν λύσεις, με τον Ράιλι να πετυχαίνει το τρίτο του σουτ από τα 6.75 για το 4-13. Το Περιστέρι bwin άρχισε να βρίσκει ρυθμό με πρωτοστάτη του Μωραΐτη, που πέτυχε 9 πόντους σε λίγα λεπτά και με τη βοήθεια του Χάμερ έβαλε μπροστά την ομάδα των δυτικών προαστίων με 17-15 στην πρώτη περίοδο.

Το Περιστέρι μπήκε καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Χάμερ και τον Μωραΐτη να συνεχίζουν το εξαιρετικό τους παιχνίδι ξέφυγε με +6 (23-17). Ο Ντένμον με τρίποντο έγραψε το 26-17, όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με Μαργαρίτη και Ρένφρο, μειώνοντας στους 4 (26-22). Το Περιστέρι bwin, ωστόσο, είχε και πάλι απάντηση, με τον Ντένμον να πετυχαίνει άλλους 7 σερί πόντους για το 35-25. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 38-29.

Ο ΠΑΟΚ με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου μείωσε σε 38-31, με τον Ντένμον να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε για το 41-31. Η διαφορά ανέβηκε και στο +13 (44-31), με τον ΠΑΟΚ χάρη σε Ρένφρο και Ράιλι να μειώνει σε 44-36. Ο Ντένμον ήταν ασταμάτητος και έκανε το 46-36. Κάθε προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μειώσει έβρισκε σε «τοίχο», καθώς ο Μωραΐτης ξανά είχε απάντηση με τρίποντο (51-41). Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 53-43.

Η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο στις αρχές της τέταρτης περίοδου, με τον Κόουλμαν να υπογράφει το +13 του Περιστερίου bwin (60-47). Ο Μαργαρίτης με τρίποντο μείωσε σε 60-50, όμως ο Φρανσίσκο έκανε το 62-50. Ο ΠΑΟΚ και πάλι έβγαλε αντίδραση με τον Μαργαρίτη, μειώνοντας σε 62-54, όμως ο Μπίλαν έκανε το 64-54 και αργότερα το 68-55, βάζοντας ουσιαστικά πρόωρο τέλος στο ματς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 38-29, 53-43, 77-64

Ετικέτες

Τον 5ο προπονητή για τη φετινή χρονιά ψάχνει ο Άγιος Ιερόθεος αυτή τη φορά γιατί αποχώρησε ο Νίκος ίσσαρος. Προφανώς η συμφωνία που είχε κάνει όταν προσλήφθηκε είχε ημερομηνία λήξης καθώς ο νεαρός προπονητής είναι συνεργάτης του Λεωνίδα Βόκολου και από την στιγμή που ο τελευταίος ανέλαβε τη Λαμία τον ακολούθησε.

Βόκολος και Ίσσαρης είχαν συνεργαστεί σε Κέρκυρα (Superleague 2), Ολυμπιακό Βόλου (Football League), Πανιώνιο (SuperLeague), Ολυμπιακό Λευκωσίας (Α' Εθνική Κύπρου) και Athens Kallithea (Superleague). Μαζί με τον Ίσσαρη αποχώρησαν ο Αργεντινός γυμναστής Πατρίτσιο Ετσεμέντι και ο αναλυτής Δημήτρης Νταμάκας, που επίσης συνοδεύουν τον Βόκολο στη Λαμία.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα της βαθμολογικής του θέσης, οι καταστάσεις αυτές δεν «βοηθούν» το σήμερα ούτε το αύριο μιας ιστορικής ομάδας σαν τον Ιερόθεο που πρέπει από τώρα να λύσει τα προβλήματα του έτσι ώστε το καλοκαίρι απερίσπαστος να προετοιμαστεί σωστά για την Α ' ΕΠΣΑ και την άμεση επιστροφή στη Γ' Εθνική.

Ετικέτες

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αθλητή Ματ Κόλεμαν (25χρ., 1.88), ο οποίος θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την παρουσία του θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στη συνέχεια των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το βιογραφικό του

Ο Ματ Κόλεμαν γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1998 στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια και έχει ύψος 1.88. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας έχοντας 11.31 πόντους μέσο όρο καριέρας στις τέσσερις σεζόν, 2.72 ριμπάουντ, 3.72 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 33 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

Την φετινή σεζόν (2022-2023), που ήταν και η πρώτη του μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίστηκε στην Τουρκία στην Μπεσίκτας και μετά από 6 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι στο Europe Cup, μετακινήθηκε στην Κόνιασπορ, όπου έπαιξε 5 παιχνίδια.

Στα 12 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Τουρκία έχει 8.42 πόντους μέσο όρο, 2.83 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26.2 λεπτά συμμετοχής.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας