Τελευταία ενημέρωση 14:46, 19 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Τη δυνατότητα ενός δυνατού, ενιαίου, πολυφωνικού και πανίσχυρου διοικητικού συμβουλίου έχει ο ΓΣΠ μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Κυριακής. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από στελέχη της απερχόμενης διοίκησης, εκπροσώπους και από τα τρία τμήματα και νέους ανθρώπους με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Θέση στο νέο ΔΣ διεκδικεί και ο Ανδρέας Πολέμης.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:

Ετικέτες

Ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι το 1-0 επί της Κέρκυρας στο Κύπελλο, με τον Αυστριακό να τονίζει ότι σταδιακά η ομάδα του θα ενσωματώνει τους νέους παίκτες.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Νταμίρ Κάναντι στην κάμερα του Cosmote Sports μετά το Ατρόμητος – Κέρκυρα 1-0:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές μας βελτίωσαν το τέμπο της ομάδας και καταφέραμε έτσι να φτάσουμε στη νίκη. Στο τέλος νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και αυτό που αξίζαμε, έστω και με τον τρόπο που ήρθε. Εμείς παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να συνεχίζουμε με νίκες και σταδιακά να ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα μας».

 

Ετικέτες

Δελτίο τύπου για το 9ο Παπαναστάσιο εξέδωσε ο σκακιστικός όμιλος Περιστερίου:

Στο γνωστό και φιλόξενο ισόγειο χώρο του κτιρίου ΚΥΒΕ από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα για μία ακόμα χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία το 9ο «Παπαναστάσιο» open σκακιστικό τουρνουά η εκδήλωση-θεσμός που ξεκινά κάθε season και τεστάρει τις δυνάμεις του κάθε σκακιστή.

Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου και ο Δήμος Περιστερίου.

Στους αγώνες πήραν μέρος (109) παίκτες που αγωνίστηκαν με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων χωρισμένοι δύο ομίλους δυναμικότητας με τους νεαρούς, εξελίξιμους σκακιστές να αποτελούν την πλειοψηφία στο τουρνουά. Φυσικά τα μάτια όλων μας ήταν στραμμένα στις μάχες του Α' group αλλά το μέλλον έπαιζε στο Β' group!

Στο Α' group οι Κωφίδης Α, Δούνης Α, Καραγιάννης Α, Μαρκαντωνάκη Χ, Γεωργίου Κ. αποτέλεσαν την ατραξιόν του group και αυτοί που αγωνίστηκαν μέχρι τέλους για τις προνομιούχες τρεις πρώτες θέσεις. Τελικός νικητής ο Κωφίδης Α. μετά την ισοπαλία στην 1η σκακιέρα μεταξύ των Καραγιάννη Α. - Δούνη Α. στον 7ο γύρο.

Το Β' group, με την ποικιλομορφία σε ηλικίες και δυναμικότητες, ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για νεαρούς και πολύ νεαρούς παίκτες να πάρουν το «βάπτισμα τους πυρός», να κοντραριστούν με συνομηλίκους τους, να προβληματίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία και δυναμικότητα παίκτες.

Για την πλειοψηφία τους ο σκοπός επετεύχθη, αυτό που μένει είναι να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα και να συνεχίσουν στο σωστό δρόμο της μελέτης και της προσπάθειας.

Ας δούμε λίγο τα αποτελέσματα :

1ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Κωφίδης Α.

2ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Γεωργίου Κ.

3ος νικητής Γενικής Α' ομίλου: Καραγιάννης Α.

1ος νικητής Γενικής Β' ομίλου: Ανύσιος Μ.

2ος νικητής Γενικής Β' ομίλου: Ντελιγιώργης Ε.

3ος νικητής γενικής Β' ομίλου: Χαρτοφύλακας Ν.

1ος νικητής κατηγορίας Νέων Α' ομίλου κάτω των 20: Σπυράτος Ν.

2ος νικητής κατηγορίας Νέων Α' ομίλου κάτω των 20: Καραθανάση Ε.

3ος νικητής κατηγορίας Νέων Α' ομίλου κάτω των 20: Λαδάς Α.

1ος νικητής κατηγορίας Παίδων Α' ομίλου 16: Πραματευτάκη Λ.

2ος νικητής κατηγορίας Παίδων Α' ομίλου 16: Μπαρδής Ν.

3ος νικητής κατηγορίας Παίδων Α' ομίλου 16: Σιμιτζόγλου Π.

1η νικήτρια κατηγορίας Παγκορασίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Κρατημένου Μ.

2η νικήτρια κατηγορίας Παγκορασίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Παρασκευοπούλου.Ζ

3η νικήτρια κατηγορίας Παγκορασίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Κανελλοπούλου Ιουστίνη

1ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων Α' ομίλου: Κορεντίνης Ν.

2ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων Α' ομίλου: Sienczewski Ζ.

3ος νικητής κατηγορίας Βετεράνων Α' ομίλου: Διαμαντής Γ.

1ος νικητής κατηγορίας Παίδων Β' ομίλου κάτω των 14: Σιδηρόπουλος Β.

2ος νικητής κατηγορίας Παίδων Β' ομίλου κάτω των 14: Σταμέλος Γ.

3ος νικητής κατηγορίας Παίδων Β' ομίλου κάτω των 14: Κρασσάς Ν.

1η νικήτρια κατηγορίας κορασίδων κάτω των 14 Β' ομίλου: Κωστελίδου Δ.

2η νικήτρια κατηγορίας κορασίδων κάτω των 14 Β' ομίλου: Τσιρίποβα Ε.

3η νικήτρια κατηγορίας κορασίδων κάτω των 14 Β' ομίλου: Κρατημένου Γ.

1ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Δημανούδης Π.

2ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Προύσαλης Μ.

3ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων κάτω των 12 Β' ομίλου: Ασβεστάς Ε.

1ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων κάτω των 10 Β' ομίλου: Βάσσης Μ.

2ος νικητής κατηγορίας Παμπαίδων κάτω των 10 Β' ομίλου: Κωστελίδης Γ.

3ος νικητής κατηγορίας παμπαίδων κάτω των 10 Β' ομίλου: Βάσσης Α.

1ος νικητής κατηγορίας Junior Β' ομίλου: Γεωργιάδης Α.

2ος νικητής κατηγορίας Junior Β' ομίλου: Λιάπης Κ.

3ος νικητής κατηγορίας Junior Β' ομίλου: Βασιλείου Ε.

Φέτος προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε, με μικροπροβλήματα, να προσφέρουμε ζωντανή μετάδοση των 5 πρώτων αγώνων στο internet και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στο www.chess24.com.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Κώτση Α. για την πολύτιμη βοήθεια του στη διαδικασία της μετάδοσης.

Ιδιαίτερη και σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση εκτός από το Δήμο Περιστερίου πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά:το Παπαχαραλάμπειο εκπαιδευτήριο, η εταιρεία κοσμημάτων fa cadόrο,super market Σκλαβενίτης, ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ skakistikokentro.com και το ζαχαροπλαστείο αρτοποιείο ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο σε αυτή την διοργάνωση και ιδιαίτερα το δήμο Περιστερίου για για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το εργαστήρι φωτογραφίας του Κου Ε.Ταμβάκου και τις γυναίκες φωτογράφους Νίκη Τσιαμούρη,Βίβιαν Λιάτου και Μαρία Κουτσούμπα για τη φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Σας αποχαιρετούμε και δίνουμε ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβριο για το επόμενο 10ο «Παπαναστάσιο»!

Η οργανωτική επιτροπή

Ετικέτες

Επιτυχία σημείωσε το event του γυναικείου Ατρόμητου στο άλσος Περιστερίου. Η υπεύθυνη της ομάδας Στέλλα Μουζάκη δήλωσε τα εξής:

«Παρόλο που ο καιρός ήταν ζεστός κ αρκετοί ήταν αυτοί που κατέκλυσαν τις παραλίες είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου. Όντως υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και γυναικείο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι δοκιμαστικό που το προετοιμάζαμε από καιρό μαζί με τους συνεργάτες μου, τις προπονήτριες και δεν το περιμέναμε ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Πλέον αυτό θα γίνεται πάρα πολύ συχνά για να μπορέσουμε να αναδείξουμε στο κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο... Διότι Θα επεκταθούμε σε διάφορες πόλεις οργανώνοντας διάφορα κ πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα... Έτσι ώστε το γυναικείο ποδόσφαιρο να αναδειχτεί πιο εύκολα και να καταλάβουν και γονείς των μικρών κοριτσιών, αλλά και τα κορίτσια που θέλουν ή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι τα οφέλη είναι πολλά.

Οι γυναίκες διεθνώς, όταν επιλέγουν μέθοδο φυσικής άσκησης, προτιμούν αθλήματα που βοηθάνε στην υγεία κ στα καρδιαγγειακά προβλήματα όπως το τρέξιμο. Με το ποδόσφαιρο όμως συνδυάζεις πολλά αυξημένη λήψη οξυγόνου, αύξηση μυϊκής μάζας και καλύτερη γενική απόδοση του οργανισμού. Η αλήθεια είναι ότι κατά την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί πολύ η προτίμηση των κοριτσιών προς το ποδόσφαιρο άρα τα δείγματα είναι θετικά.»

 

Ετικέτες

Η αποστολή του Ατρομήτου για ΛάρισαΤην προετοιμασία του για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα ολοκλήρωσε εχτές ο Ατρόμητος, με τον Νταμίρ Κάναντι να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας