Τελευταία ενημέρωση 05:38, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Την   Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού ( bulling) τίμησε ο ΓΣΠ ο οποίος βρέθηκε δίπλα στους μαθητές του Περιστερίου.

Ο  προπονητής της Ανδρικής ομάδας, Νίκος Καραγιάννης  μαζί με τον έμπειρο πλέι μέικερ Άλκη Παππά, τον εκρηκτικό σούτινγκ γκαρντ, Γιώργο Αγγέλου και τον Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Παρδακίδη Γιώργο επισκέφτηκαν το 31o Δημοτικό σχολείο Περιστερίου.

Έτσι, δόθηκε στα παιδιά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα

Έπαιξαν μπάσκετ με τους επίδοξους πρωταθλητές της Α2, συνομίλησαν μαζί τους, άκουσαν τις συμβουλές και τις προτροπές του Νίκου Καραγιάννη, ενώ παρέλαβαν και προσκλήσεις για τον επικείμενο αγώνα (10/3, 17.00) της ομάδας κόντρα στην Δόξα Λευκάδας.

Ετικέτες

To όνομα «Κατσός» στη δική μου γενιά  φιλάθλων που είναι η επόμενη μετά τη δική του φάνταζε ως «μύθος». Δεν πρέπει να με χωρίζουν  πολλά χρόνια από τον Μήτσο αλλά θυμάμαι από τα εφηβικά μου χρόνια να ακούω για «Κατσό», για «Πετρακάκο», «Βάτραχο» και άλλα παιδιά που έγραψαν μεγάλη ιστορία στην κερκίδα του Ατρόμητου πάντα από την πλευρά των οργανωμένων, των φανατικών αν θέλετε.

Πλέον ο Δημήτρης Κατσός είναι πέρα από κάθε αμφιβολία το πιο ιστορικό στέλεχος των φιλάθλων του Ατρόμητου.

Πλέον ο Δημήτρης Κατσός είναι παππούς και ο εγγονός του πρώτα θα πει τη λέξη «Ατρόμητος» και μετά «γάλα».

Πλέον ο Δημήτρης Κατσός συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής κοντά στον Ατρόμητο. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια του, σε ποιο γήπεδο δεν έχει ταξιδέψει, πόσες μάχες σώμα με σώμα έχει δώσει για να υπερασπιστεί τον Περιστέρι και τον Ατρόμητο.

Ο πολύ αγαπητός σε όλους Δημήτρης Κατσός είχε λοιπόν  χθες τα γενέθλια του. Τα κεράκια της γενέθλιας τούρτα του (δεν χρειάζεται να σας πούμε το σχέδιο που είχε πάνω η τούρτα) τα έσβησε στον πεζόδρομο που έχει περπατήσει όσο και τα δωμάτια του σπιτιού του, μαζί με τους φίλους του, τους «αδελφούς» του!.

Πολύχρονος Δημήτρη και όπως πολύ σωστά είπες «άντε τώρα για τα άλλα πενήντα»!

Ετικέτες

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος αποθέωσε τους Ουάρντα και Λιβάγια. Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε πως στόχος της ομάδας του παραμένει η έξοδος στο Europa, ενώ αφού τόνισε πως οι επαφές του με τη διοίκηση γίνονται σε πολύ καλό κλίμα κράτησε κλειστά τα χαρτιά για το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι είναι μια δίκαιη ισοπαλία. Νομίζω ότι ήταν ένα έντονο παιχνίδι και συναρπαστικό. Με πολύ καλή οργάνωση από τις δύο ομάδες, που δεν ήθελαν να τους ξεφύγει το παιχνίδι. Υπήρχαν υψηλές συγκινήσεις. Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί σήμερα. Εμείς θέλαμε το παιχνίδι και δείξαμε αντίδραση, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη ισοπαλία».

Για το αν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος: «Δίκαιο ή άδικο πάντα στο β’ ημίχρονο μπορείς να βρεις ευκαιρίες για ένα γκολ. Χάσαμε εύκολα την μπάλα και δεχθήκαμε το γκολ από την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια με τον Ουάρντα είναι εξαιρετικοί παίκτες και σήμερα έκαναν τη διαφορά. Από εκεί ήρθαν τα γκολ. Αν είχαμε τύχη στη φάση με το δοκάρι ίσως να είχαμε προηγηθεί». 

Για το αν ο Ατρόμητος μπορούσε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, βάσει των διαιτητικών αδικιών που έχει φέτος, από το γεγονός ότι είναι πρώτος στα δοκάρια και ότι είναι αήττητος κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Ναι, κάνατε καλή ανάλυση (σ.σ. γέλια). Έχουν συμβεί αυτά που λέτε και μπορούσαμε να ήμασταν σε μια καλύτερη θέση».


Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να στοχεύσει ψηλότερα από την 4η θέση: «Ο πρώτος στόχος που είναι πολύ σημαντικός είναι το Europa League. Μένουν 7-8 αγωνιστικές και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν έχουμε εξασφαλίσει αυτό το εισιτήριο θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά».

Για το αν θα είναι παρών στην προσπάθεια του Ατρόμητου το καλοκαίρι στο Europa League: «Δεν μπορώ να σας δώσω ακόμα μια απάντηση. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι».

Για το ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: «Και οι τρεις ομάδες είναι φαβορί. Δεν ξεχωρίζω κάποιον».

Για το αν θέλει να σχολιάσει τα όσα είπε ο Χιμένεθ: «Όχι, δεν έχω να πω κάτι για τον Χιμένεθ. Τον σέβομαι. Κάνει τη δική του ανάλυση, εγώ τη δική μου».

Ετικέτες

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Τσαρκάνι θα αγωνιστεί ο Άγιος Ιερόθεος στο πολλύ κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ετικέτες

Με τον αμυντικό της Κ20 του Ατρόμητου Μαρίνο Παπαδογιωργάκη να παίζει ως αλλαγή η Εθνική Νέων Oυκρανίας με  γκολ του Κουλάκοφ στο 77’, νίκησε 1-0 την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη φάση elite του EURO 2018, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο τέλος Μαρτίου.

Ο Παπαδογιωργάκης πέρασε στον αγώνα στο 74’.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Λύρατζης (60’ Σταμούλης), Παπάζογλου, Αντζούλας (74’ Ζήσης), Χατζηδίμπας (74΄Μελιόπουλος), Δουβίκας (78’ Βοΐλης), Καμπετσής (78’ Ξενιτίδης), Γιούσης (60’ Σαρδέλης), Μπούσης (74’ Παπαδογιωργάκης), Αποστολάκης (60’ Νταλακούρας), Εμμανουηλίδης (60’ Δημήτρουλας).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας