Τελευταία ενημέρωση 15:32, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη Προέδρου και Δ.Σ στον Ηρακλή έγινε και η συγκρότηση σε σώμα με τις θέσεις να ορίζονται ως εξής: Πρόεδρος : Καλαντζής Γρηγόρης Αντιπρόεδρος : Τασιούλης Ιωάννης Γεν. Αρχηγός: Κολώτσης Παναγιώτης Γεν. Αρχηγός Β : Τσιριμιάγκος Γιώργος Γεν. Γραμματέας : Καλαντζής Βασίλης Ταμίας: Κούτρης Αλέξανδρος Μέλος: Κωτσόπουλος Θεόδωρος,

Επίσης συμφωνήθηκε εκτός από Προπονητής της Αντρικής ομάδας Γιάννης Νενεκούμης να έχει και τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, με άμεσο συνεργάτη και Υπεύθυνο για την λειτουργία της Ακαδημίας τον επίσης προπονητή Ζησόπουλο Σπύρο.

Οι δυο τους έχουν αναλάβει μαζί όλα τα θέματα που αφορούν την στελέχωση του τιμ προπονητών και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μας.

Ετικέτες

Θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον άφησε ο Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό της σεζόν 2023/24 κόντρα στον Βόλο, καθώς επικράτησε 1-0 στο Πανθεσσαλικό, με τα δείγματα γράφής να είναι ενθαρρυντικά.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33’ ο Ρομπάιγ, που ολοκλήρωσε υποδειγματικά μια ομαδική προσπάθεια, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας  απέκρουσε ένα (πάρα πολύ αυστηρό) πέναλτι του Μραζ στο 45’+1’, ενώ στο 53’ κατάφερε και πάλι να αποκρούσει πέναλτι, αυτή τη φορά του Ντέλετιτς, κρατώντας το «μηδέν» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Παράλληλα, στο 85’ ο  Κούεν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Βόλου, χωρίς όμως να υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

*Έντερ Γκονθάλεθ, Μάριος Τζαβίδας και Ντένζελ Γιουμπιτάνα έμειναν εκτός επιλογών λόγω ενοχλήσεων.

Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου:

Τσιντώτας, Πομόνης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Αμπαρτζίδης, Βέργος, Ρομπάιγ

Στο δεύτερο ημίχρονο:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου (65’ Πομόνης), Μουντές, Έρλινγκμαρκ (65’ Φριντζόνσον), Κούεν, Τριμμάτης, Τσαντίλας, Τζοβάρας.

Ετικέτες

Απώλεια στο τεχνικό επιτελείο του Βασίλη Σπανούλη που θα καλυφθεί τις επόμενες μέρες.

Ετικέτες
Σε νέα εποχή μπαίνει το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με ένα ολοκληρωμένο «πράσινο» έργο, τη βιοκλιματική ανάπλαση έξυπνης διαδρομής.
Ετικέτες

Στο Basketball Champions League θα βρίσκεται γι’ ακόμη μια σεζόν, την επόμενη, το Περιστέρι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αποφάσισε να παραμείνει στην “αγκαλιά” της FIBA σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλοντας να κυνηγήσει εκεί τη διάκριση εκτός των ελληνικών συνόρων για το 2023/24.

Πρόσφατα ο Προμηθέας μετακόμισε από το EuroCup στο Basketball Champions League, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την -ήδη δυναμική- ελληνική παρουσία στη διοργάνωση της FIBA.

Ο Πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για την επόμενη χρονιά της ομάδας, που θα βρεθεί στο Basketball Champions League και όχι στο EuroCup, ενώ ξεκαθάρισε και το θέμα του Βασίλη Σπανούλη.

Για το στοίχημα με τον Σπανούλη: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής, όσο μεγάλο ρίσκο είχε αν γνωρίζεις τον Σπανούλη καταλαβαίνεις γρήγορα ότι είναι μικρό το ρίσκο. Είναι εργατικός, μεθοδικός, δε χρειάζεται να πούμε πόσο ξέρει το μπάσκετ. Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει μου είπε ότι γνώριζε τη διαχείριση ως παίκτης και για εμένα ήταν αναμενόμενο να βγει».

Για το συμβόλαιο του Σπανούλη: «Το συμβόλαιό του είναι διετές, δεν υπάρχει θέμα Σπανούλη, υπήρχε ένα πλάνο διετίας και ο στόχος ήταν να είμαστε καλά ως ομάδα για να κάνουμε ξανά ένα νέο διετές».

«Στόχος είναι να φτάσουμε όπου και φέτος, το δύσκολο είναι να καθιερωθείς. Πρέπει να φτιάξουμε ένα πλάνο για το Περιστέρι ώστε να καθιερωθεί στην τετράδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και τα αναπτυξιακά τμήματα και όλο αυτό το πλάνο ελπίζουμε να φέρουμε παιδιά στη μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να κλείσουμε τη συμφωνία με τον Μήτρου-Λονγκ, πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας