Τελευταία ενημέρωση 12:17, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Ειλικρινείς πράξεις, χαρακτηρίζουν ειλικρινείς ανθρώπους!. Ξέρετε στις μέρες μας, σε αυτή τη πολύ δύσκολη εποχή έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων και καλό είναι δίπλα στη λέξη «αλληλεγγύη» που είναι πολύ επίκαιρη να προσθέσουμε τις λέξεις «εκτίμηση» και «σεβασμό». Δύσκολα έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τη δουλειά και τον κόπο του άλλου.

Με το  τμήμα Πόλο του ΓΣΠ από την πρώτη στιγμή το peristerisports κι εγώ προσωπικά έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Ίσως γιατί και οι δύο μαζί ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας, αν και σε διαφορετικά μετερίζια. Από βρέφη, γίναμε μωρά και τώρα αρχίζουμε να περπατάμε καλά. Με το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τμήματος Πόλο την «υγεία». Την υγεία στην οργάνωση, στην εκπαίδευση των παιδιών, στη νοοτροπία, στο μεράκι.

«Υγιείς» άνθρωποι σαν τον Γιάννη και τον Μπάμπη στο ανδρικό, την Γεωργία και τον Ανδρέα στο γυναικείο που με κρύα και με ζέστες «τρώνε» τα βράδια τους στο κολυμβητήριο της Χωράφας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν «υγιείς» ομάδες.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το peristerisports, μέσω εμού, παρέλαβε λοιπόν το τιμητικό βραβείο από το τμήμα πόλο της ΓΣΠάρας για «την προσφορά μας στην προώθηση του αθλήματος». Να το ξεκαθαρίσω: Παιδιά τη δουλειά μας κάνουμε.

Απλά εσείς έχετε αυτό που δύσκολα συναντάς στην κοινωνία: Ξέρετε να σέβεστε και να εκτιμάτε μια προσπάθεια, καλή ή μέτρια δεν έχει σημασία.

Το ίδιο κι εγώ, το ίδιο κι εμείς στο peristerisports. Σας ευχαριστώ πολύ, πάντα δίπλα σας γιατί το αξίζετε!. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στο τμήμα και σε λίγα χρόνια να καμαρώσουμε το ανδρικό στην Α1 κατηγορία. Όλα γίνονται να είστε σίγουροι.

Φόρτσα ΓΣΠάρα!

Ετικέτες

Πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λειβαδειάς που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία είναι ο περιστεριώτης τεχνικός Τζίμης Κουστένης μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της ομάδας της Βοιωτίας με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Ετικέτες

Την κατακευράνωσε!

Πολύ βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Κεραυνό Πετρούπολης με σκορ 7-1 γνώρισε η Θύελλα για το πρωτάθλημα της Γ’ Αθηνών.

Ετικέτες

 

Αμιλλα 59
Κούρος 58

Διαιτητές: Κάρδαρης, Ορφανός

Δεκάλεπτα: 22-10, 37-26, 49-33, 59-58.

ΑΜΙΛΛΑ (Μακρής, Μπαλτά): Μαργώνης 7, Βοσκάκης, Παπαγιαννόπουλος 5 (1), Μήλης 6, Λαμπίρης, Σπηλιώτης, Τασούκ 13 (2), Καμπίτης 5 (1), Κουμάρ 3, Χύτας 11, Βοσκάκης 9 (3).

ΚΟΥΡΟΣ (Γεωργαντάς): Φραντζέσκος 8 (2), Παξινός 16, Παχής 2, Μόμτσος 12, Μαρκομιχάλης 6 (1), Κεσκινίδης 6, Αποίκος Α. 2, Θεοφανίδης, Παραδείσης 6 (2).

 

Β’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2ος Ομιλος

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 59-58
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ – ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 58-59
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ – ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 85-63
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 55-60
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 63-70
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ. ΔΑΦΝ. – ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 59-63
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. – ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 86-72

Ετικέτες

 Η κορυφαία ελληνική σφυρίχτρα αυτή την εποχή ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσων ορίστηκε από  την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με την Ξάνθη αύριο στα Πηγάδια. Βοηθοί του θα είναι ο Ευθυμιάδης από την Πιερία και ο Δημητριάδης από τη Μακεδονία. Τέταρτος διαιτητής ο Σέζος από το Κιλκίς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας