Τελευταία ενημέρωση 13:18, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

 Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) τον αγώνα με την ΑΕΚ Futsal επικρατώντας με σκορ 4-0 και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  η κλήρωση στα γραφεία της ΚΟΕ για την Γ Φάση του Πρωταθλήματος Παίδων στην οποία μετέχει ο ΓΣΠ. Η ημιτελική φάση περιλαμβάνει 4 ομίλους και 24 ομάδες. Ο Γ.Σ.Π. κληρώθηκε στον  2ο  Όμιλο Αττικής. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο από 8/4 -10/4. Τα κολυμβητήρια διεξαγωγής των αγώνων δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. 

Πρώτος Όμιλος Αττικής

 Ολυμπιακός

 Χίος

 Χανιά

 Νηρεας Χαλανδρίου

 Καλαμάκι

 Γλυφαδα

 Δεύτερος όμιλος Αττικής

 Βουλιαγμένη

 Φάληρο

 Ηλιούπολη

 ΠΑΟ

 Περιστέρι

 Ρέθυμνο

 Όμιλος Θεσσαλονίκης

 ΠΑΟΚ

 Φοίβος Συκεών

 Κοζάνη

 Πύρρος Ιωαννίνων

 Νεάπολη

 Καβάλα

 Όμιλος Βόλου

 Νίκη Βόλου

 ΝΟ Λάρισας

 ΟΥΚ Βόλου

 ΝΟ Πατρών

 ΝΕ Πατρών

 Πανιώνιος

  

Καλή επιτυχία από το peristerisports στους νεαρούς του Γ.Σ.Π. που στην φετινή χρονιά κατάφεραν να κάνουν μία πολύ καλή πορεία και με πραγματικά αξιοζήλευτη αγωνιστική προσπάθεια.

 Πάμε Περιστέρι …. Γερά … όπως μας αξίζει!!!

 

Ετικέτες

Καλές παρουσίες, δείγμα της σωστής δουλειάς που πραγματοποιείται έχουν οι μικροί τενίστες και τενίστριες του ΓΟ Παλάσκας. Στην κορυφή των διακρινόντων  είναι βέβαια η 1η  θέση στα δίπλα κατέκτησε η Ζαχαράκη Ιωάννα με τη συμπαίκτριά της Φασουλα Ελένη, στο 1ο Ε2 που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο! Αξίζει να σημειωθεί οτι η Ιωάννα έφτασε και στα ημιτελικά στα μονά.

Επίσης τη 2η θέση κατέκτησε η Καρβουνά Αναστασία (Κ12) στο 1ο Ε2 που ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη (φωτό).

Ετικέτες

Πυρετός για την αυριανή μεγάλη μάχη με τον Πανερυθραϊκό στο κλειστό της Τζον Κέννεντι επικρατεί στο στρατόπεδο της ΓΣΠάρας. Ο Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος και είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να πολεμήσουν μέχρι… τελικής πτώσης για να την κατακτήσουν. Από κοντά και ο κόσμος του Περιστερίου που έχει σημάνει γενικό ξεσηκωμό εν όψει της αναμέτρησης: «Από τη στιγμή που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν πήραμε τις νίκες που έπρεπε και θα θέλαμε, ξέρουμε πως τώρα, ειδικά στο «Α.Παπανδρέου» κάθε ματς θα είναι και μία μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Ο Πανερυθραϊκός είναι δυνατός αντίπαλος αλλά πρέπει να νικήσουμε και θα τον νικήσουμε! Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας περισσότερο από ποτέ…», τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας  ο Αλέκος Πέτρουλας, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες με σπουδαια δουλειά και εκτός παρκέ!.

Ετικέτες

 Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Βασίλης Μπάρκας από την στιγμή που ο Μίκαελ Σκίμπε αποφάσισε για πρώτη φορά στα χρονικά της Ανδρών να καλέσει μόλις δύο γκολκίπερ (Καπίνο και Καρνέζη).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας