Τελευταία ενημέρωση 18:09, 16 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για το NBA ALL STAR GAME οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και τα παιδιά των Ακαδημιών στηρίζουν με την ψήφο τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, όπου η ομάδα  επικράτησε με 87-74, οι αθλητές του Συλλόγου εξέφρασαν έμπρακτα την στήριξη τους στον Έλληνα που κάνει περήφανη την χώρα μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! 

Ετικέτες

 Bασικός και στο τρίτο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική Νέων στην Αγία Πετρούπολη ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ20 Μαρίνος Παπαδογιωργάκης.

Ετικέτες

Tην πρόκριση του στον τελικό του «Novus Cup» που διεξάγεται στη Βούλα θα διεκδικήσει σήμερτα μέσα σε δύσκολες  συνθήκες ο Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) καθώς στις 12.45 θα αντιμετωπίσιε την ΑΕΚ στη Βούλα καιρού επιτρέποντος βέβαια.

Ετικέτες

Πρόωρο τέλος στο γερμανικό όνειρο έβαλε ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Ετικέτες

Κρίμα και άδικο για τον Άγιο Ιερόθεο. Μπορει να ήταν καλύτερος από την Κηφισιά αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει στην κανονική διάρκεια και στην παράταση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στη διαδικασία των πέναλτι από την συνέχεια του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Μετά από 120λεπτά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 29’ με τον Κυριαζή και απάντησε αμέσως ο Σαγανάς. Στο υπόλοιπο διάστημα ο Άγιος Ιερόθεος έπαιζε την αντίπαλο του σαν τη γάτα με το ποντίκι αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Κηφισιάς ευστόχησαν σε τέσσερις εκτελέσεις ενώ ο Άγιος Ιερόθεος έχασε πέναλτι με τους Σαγανά (ψηλά άουτ) και Μπιρμπίλι (απόκρουση).

Πλέον η Κηφισιά πέρασε στο τελικό Κυπέλλου στον όμιλο της  και θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Ατσαλένιος – Ρόδος.

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης, Μιχαλοπουλος, Κωστουλας, Μπιρμπιλι, Καραμερης, Γκουτσουλας,Σούφλας (761' Κετσετζογλου), Σαγανας, Πανουσης (76' Γουλας), Νιζαμης (99' Θανοπουλος).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Λευτερης Μυλωνης) Καλδέλης, Χαλκιας, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφιδης, Ρεντζής, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής (65' Φαρινολα), Παναγιωτόπουλος (99' Καρβουνιδης), Χαϊκάλης (72' Σάμιος).
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας