Τελευταία ενημέρωση 17:52, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Η ΠΑΕ Ατρόμητος & ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης Κύκλος Μάθησης προσφέρουν στους Μαθητές της Πόλης μας έκπτωση 30% στα Ετήσια Δίδακτρα.! Τηλ. Επικοινωνίας : 2105758379.

Ο Κύκλος Μάθησης προσφέρει χωρίς χρέωση την παρακολούθηση της τάξης PRE JUNIOR για εγγραφές μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Η πολύχρονη πείρα μας, η ενημέρωση μας για ό,τι πιο σύγχρονο κι εξειδικευμένο στο χώρο της διδασκαλίας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη σωστή κι υπεύθυνη εκμάθηση της ξένης γλώσσας.
Πληροφορίες- εγγραφές :
καθημερινές 10:00πμ-10:00μμ και Σάββατο 10:00πμ-03:00μμ.

Ο Κύκλος Μάθησης προσφέρει επίσης  χωρίς χρέωση την παρακολούθηση της τάξης PRE JUNIOR για εγγραφές μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γνωρίσει από κοντά τις άρτια παρεχόμενες υπηρεσίες διδασκαλίας, μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς 2016/2017.

Ετικέτες

Αύριο (Τρίτη 23 Αυγούστου)  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Εφηβικού τμήματος του Ηφαίστου για τη νέα χρονιά.

Το ραντεβού είναι στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας και στους παίκτες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον προπονητή του τμήματος.

 
 

 

Ετικέτες

Tην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) ο Φοίνικας Περιστερίου.

Η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα, ξεκίνησε την προετοιμασία της με στόχους και όνειρα.

Οι παίκτες έδειχναν όλοι ευδιάθετοι και έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της.

Ετικέτες

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, συμμετείχε στο Ολυμπιακό Γκαλά της βραζιλιάνικης πόλης την Τετάρτη (18/8) και ανάγκασε ολόκληρο το γήπεδο να σηκωθεί και να τον χειροκροτήσει για τις προσπάθειές του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε τη βοήθεια του Αρτούρ Ζανέτι για να τον ανεβάσει στους κρίκους και μετά αυτοσχεδίασε. Ο Πετρούνιας χαρακτηριστικά χτύπησε παλαμάκια με τις πατούσες του και έκατσε και σταυροπόδι.

Ετικέτες

Αν ο Νίκος Γκάλης έγινε η αφορμή  στη δεκαετία του ΄80 να μπουν χιλιάδες παιδιά στα κλειστά γήπεδα και να μυηθούν στο άθλημα του μπάσκετ έτσι και η χρυσή μας Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θα γίνει η αφορμή για να ακολουθήσουν το δρόμο της πάρα πολλά παιδιά και να μυηθούν στο άθλημα της σκοποβολής.

Τι θέλει ένα παιδί; Ένα ερέθισμα θέλει!. Και το ερέθισμα αυτό το έδωσε η Άννα Κορακάκη. Και στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους.

Ειδικά σε παιδιά που δεν έχουν καταλήξει στον αθλητικό τους προσανατολισμό η σκοποβολή θα γίνει ένα άθλημα στο οποίο θα μπορέσουν να βρουν το δικό τους καταφύγιο και  γιατί όχι να ζήσουν το όνειρο τους, όπως το έζησε και το ζει η Κορακάκη.

Σκοπευτήρια υπάρχουν παντού, οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά αυτή η επιτυχία της Άννας θα γίνει αφορμή για να καλυτερέψουν οι εγκαταστάσεις και να βελτιωθούν οι σύλλογοι.

Οι δε σύλλογοι είναι εκείνοι που πρέπει τώρα να χαίρονται περισσότερο γιατί από τον Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσει η νέα αθλητική χρονιά θα δουν τις εγγραφές νέων μελών να αυξάνονται. Και όλα αυτά τα οφείλουν στην Άννα Κορακάκη.

Σε αυτό το σπουδαίο κορίτσι που μαζί με τον πατέρα της Τάσο δεν το έβαλαν ποτέ κάτω. Άλλοι στη θέση τους να τα είχαν παρατήσει. Γιατί κανείς δεν βρέθηκε να τους βοηθήσει. Ότι πέτυχαν μόνοι τους, δική τους επιτυχία, κανείς άλλο δεν δικαιούται να πάρει μερίδιο.

Γειά σου λοιπόν Άννα Κορακάκη. Ο τίτλος «Ο Γκάλης της Σκοποβολής» σου ανήκει!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας