Τελευταία ενημέρωση 09:42, 29 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Τον ακραίο αμυντικό Γιώργο Χαραλαμπόπουλο απέκτησε ο ΑΟ Περιστερίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Αυτό κι αν ήταν μεταγραφικό Buzzerbeater. Θέλαμε ένα μηχανάκι για τα πλάγια, ψάχναμε καιρό τώρα έναν παίκτη που να μπορεί να μπει απ’ ευθείας στη φιλοσοφία της νέας ομάδας που δημιουργείται. Τον βρήκαμε, έστω την τελευταία στιγμή. Είναι ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, (26/2/1999) με πλούσιες εμπειρίες από τον Πάμισο και τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, καλύπτοντας όλη την πλευρά, μέχρι την επίθεση. Προστέθηκε στο ρόστερ του Ομίλου, κλείνοντας θεαματικά τις μεταγραφές μας».

Ετικέτες

Την 8η θέση ανάμεσα σε 58 σωματεία και την 2η θέση στη Δυτική Αθήνα κατέκτησε ο ΓΟΠ «Γιάννης Παλάσκας» στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών & Γυναικών επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά που συντελείται στον σύλλογο. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι έγινε ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών. Συγκεκριμένα τη 2η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης στα100 μέτρα με 10.75 και στα 200 μέτρα με 21.53 καθώς και η Αναστασία Καρβουνά στα 400μ εμπόδια  με 1:03.88. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν: Ο Γιώργος Μητσάκηςστα 800 μέτρα με 2:09.50, η Δήμητρα Φραγκοπανάγου στα 400μ Εμπόδια  1:15.46, η σκυταλοδρομία 4 x 400μ Σκυταλοδρομία Γυναικών  με 4:11.24 από τις Πουρλιάκα, Σερεμέτη, Φραγκοπανάγου, Καρβουνά, η σκυταλοδρομία 4 x 400μ Ανδρών με 3:28.99 που είναι  νέο ρεκόρ συλλόγου από τους Παπαγιαννόπουλο, Ξηντάρα, Τορκόβσκι, Γρανιτσιώτη.
Ατομικά ρεκόρ πέτυχαν : Στα 100 μέτρα οι: Νίκος Ζέκης με 11.94, Ευαγγελία Πουρλιάκα με 13.41, στα 400 μέτρα οι: Μάριους Τορκόβσκι με 52.73, Τρύφωνας Παπαγιαννόπουλος με 54.21, Νίκος Ξηντάρας με 52.80, Κώστας Κοσμάς με 54.04, Δέσποινα Αλεξογιάννη με 1:06.12, Ζωή Τασσία με 1:09.04., στα 200 μέτρα οι Νίκος Ζέκης με 24.33,  Κώστας Κοσμάς με 24.49, Ευαγγελία Πουρλιάκα με 28.14. Πολύ καλές επιδόσεις κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ σημείωσαν: Στα
200 μέτρα οι: Τορκόβσκι  με 23.23, Κονιαβίτης με
25.97, Χριστόπουλος με 28.83, Δημήτσα με 32.76, στα 400 μέτρα οι Κονιαβίτης με 57.79, Σερεμέτη με 1:02.28
 και στα 800 μέτρα οι: Παπαγιαννόπουλος με 2:05.43, Χαβαλές με 2:09.71.

Ετικέτες

«Συσπείρωση». Μια λέξη που την συναντήσαμε στις πρόσφατες διπλές εκλογές, που θα την συναντήσουμε και πάντα θα την συναντάμε όταν θέλουμε να αναδείξουμε  την ένωση μιας ομάδας ανθρώπων γύρω από ένα ιδεολογικό ή πολιτικό φορέα για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Αυτή τη λέξη την χρειαζόμαστε όμως και στις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης μας τον Ατρόμητο και τον ΓΣ Περιστερίου που έπειτα από την περσινή καλή τους χρονιά χρειάζονται πλέον τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των φιλάθλων για να πετύχουν ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα. Για τον Ατρόμητο γνωρίζουμε όλοι ότι το 2023 είναι «σημαδιακό» λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του. Είναι αλήθεια ότι αυτή η πολυπόθητη συσπείρωση δεν έχει επιτευχθεί και πολλοί παράγοντες έχουν συμβάλει προς σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι ώρες για μοιρολατρία αλλά για να κοιτάξουμε επιτέλους μπροστά. Καμιά φορά λοιπόν       δεν είναι το οικονομικό σκέλος αλλά η πρόθεση πίσω από κάθε απόφαση. Για πολλοστή φορά ο Ατρόμητος διατηρεί ας πούμε τις ίδιες τιμές στα Εισιτήρια Διαρκείας χωρίς την παραμικρή αύξηση εδώ και χρόνια. Τι δείχνει με την ενέργεια αυτή; Δείχνει την επιθυμία όλου του «οργανισμού» να ενώσει και να συσπειρώσει τους φιλάθλους της πόλης γύρω από την ομάδα. Μόνο οικονομικό δεν είναι το ζήτημα και νομίζω ότι αυτό το ξέρετε και το ξέρουμε. Και έτσι όπως οδηγούμαστε στο φετινό καλοκαίρι ο κόσμος του Περιστερίου πρέπει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα , η ομάδα έχει δείξει το δρόμο, έχει ανοίξει το πεδίο της συσπείρωσης για μια ακόμη φορά. Και μην σας φταίει το ένα και το άλλο, πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε την υπόθεση «Ατρόμητος» με μεγαλύτερη φροντίδα και αγάπη. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της μεγαλύτερης συσπείρωσης. Η ομάδα κάνει μια ανανέωση, το δείχνει και έχει ανάγκη ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους της. Καλοί οιωνοί υπάρχουν και για τον Γ.Σ. Περιστερίου αλλά επειδή η χρονιά αργεί να ξεκινήσει θα τα πούμε εν καιρώ….

Ετικέτες

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη Προέδρου και Δ.Σ στον Ηρακλή έγινε και η συγκρότηση σε σώμα με τις θέσεις να ορίζονται ως εξής: Πρόεδρος : Καλαντζής Γρηγόρης Αντιπρόεδρος : Τασιούλης Ιωάννης Γεν. Αρχηγός: Κολώτσης Παναγιώτης Γεν. Αρχηγός Β : Τσιριμιάγκος Γιώργος Γεν. Γραμματέας : Καλαντζής Βασίλης Ταμίας: Κούτρης Αλέξανδρος Μέλος: Κωτσόπουλος Θεόδωρος,

Επίσης συμφωνήθηκε εκτός από Προπονητής της Αντρικής ομάδας Γιάννης Νενεκούμης να έχει και τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, με άμεσο συνεργάτη και Υπεύθυνο για την λειτουργία της Ακαδημίας τον επίσης προπονητή Ζησόπουλο Σπύρο.

Οι δυο τους έχουν αναλάβει μαζί όλα τα θέματα που αφορούν την στελέχωση του τιμ προπονητών και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μας.

Ετικέτες

Θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον άφησε ο Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό της σεζόν 2023/24 κόντρα στον Βόλο, καθώς επικράτησε 1-0 στο Πανθεσσαλικό, με τα δείγματα γράφής να είναι ενθαρρυντικά.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33’ ο Ρομπάιγ, που ολοκλήρωσε υποδειγματικά μια ομαδική προσπάθεια, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας  απέκρουσε ένα (πάρα πολύ αυστηρό) πέναλτι του Μραζ στο 45’+1’, ενώ στο 53’ κατάφερε και πάλι να αποκρούσει πέναλτι, αυτή τη φορά του Ντέλετιτς, κρατώντας το «μηδέν» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Παράλληλα, στο 85’ ο  Κούεν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Βόλου, χωρίς όμως να υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

*Έντερ Γκονθάλεθ, Μάριος Τζαβίδας και Ντένζελ Γιουμπιτάνα έμειναν εκτός επιλογών λόγω ενοχλήσεων.

Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου:

Τσιντώτας, Πομόνης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Αμπαρτζίδης, Βέργος, Ρομπάιγ

Στο δεύτερο ημίχρονο:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου (65’ Πομόνης), Μουντές, Έρλινγκμαρκ (65’ Φριντζόνσον), Κούεν, Τριμμάτης, Τσαντίλας, Τζοβάρας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας