Τελευταία ενημέρωση 20:00, 18 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Για τον δικό τους ΓΣΠ που ιδρύθηκε τέτοιες μέρες πριν από 45 χρόνια έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δκτύωσης οι FENTAGIN EST.1980 κάνοντας μια αναδρομή από το ξεκίνημα της ομάδας που έχει κάνει μια πόλη υπερήφανη.

Ετικέτες

«Ναι» στον Ατρόμητο μια μέρα πριν απο την Επέτειο του «ΟΧΙ» είπαν οι μαθητές του 10ου Γυμνασίου στον Άγιο Ιερόθεο οι οποίοι υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά στο σχολείο τους, όπως και οι καθηγητέ την αντιπροσωπεία των παικτών η οποία τους μοίρασε «βραχιολάκια» τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Η μέρα της σχολικής γιορτής για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν επηρέασε το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου μας υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό σήμερα το πρωί και μας έδειξαν τη μεγάλη τους αγάπη για τον Ατρόμητου.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Πλαστουργού ενθάρρυνε τους μαθητές να ενισχύσουν την ομάδα μας στο  ματς του Σαββάτου με τον όμορφο λόγο της.

Τη αντιπροσωπεία μας αποτελούσαν οι Αντρέι Γκορμπούνοφ, Κυριάκος Κιβρακίδης και Αλέξανδρος Κατράνης οι οποίοι έγιναν φυσικά δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μοίρασαν στα παιδιά τα ειδικά «βραχιολάκια» για να έχουν ελεύθερη πρόσβαση μαζί με τους γονείς τους στη Θύρα 5 του γηπέδου Περιστερίου».

Ετικέτες

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους θα έχουν οι ομάδες της πόλης μας που αγωνίζονται στην Γ’ Αθηνών καθώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες τους το τριήμερο της 28Ης Οκτωβρίου έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΑ διεξαχθούν αγώνες των εξής πρωταθλήματων (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29-30/10/2016) : Α΄ΚΑΤ (7η αγων.), Β΄ΚΑΤ (6η αγων.) και οι αγώνες των πρωταθλημάτων των ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (Εκτός απο τον 5ο όμιλο με τις 12 ομάδες).

Ετικέτες

Αν και καλύτερος από τον Ταταύλα ο Ιπποκράτης δεν μπόρεσε να φθάσει στην νίκη στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου και αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (0-0).

Η ομάδα του Κώστα Σουράδου είχε πολλές ευκαιρίες κι ένα χαμένο  πέναλτι που δεν αξιοποίησε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νικήτας Δημητρακόπουλος.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Πετρόπουλος,Καλογεράς, Παπαγεωργίου, Μίχος, Τσιρίκας, Κάππας, Παναγιωτακόπουλος, Καλιάκος, Παπαδόπουλος, Καψάσκης.

Έπαιξαν και οι Γκέκας, Πατσέλης.

Ετικέτες

Δεκατρία παιχνίδια θα δώσουν αύριο τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας