Τελευταία ενημέρωση 20:10, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε άριστο κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλη Λώλου με τους Δημάρχους του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Υλοποιώντας τη δέσμευση του ο κ. Λώλος  επισκέφθηκε μάλιστα τους Δημάρχους στα γραφεία τους ως ανταπόδωση των επισκέψεων που είχαν πραγματοποιήσει εκείνοι τις προηγούμενες μέρες στην Υποδιεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής.

«Σε όλες τις επαφές διαπίστωσα τη βούληση των δημάρχων για αμοιβαία συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα χρειαστούν την παρέμβαση – αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, γνωρίζοντας ότι ο Περιφερειάρχης μας Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι πάντα στο πλευρό τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λώλος.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Δημάρχους: Βαγγέλη Σίμο (Πετρούπολη), Ανδριάνα Αλεβίζου (Ίλιον), Σταύρο Τσίρμπα (Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό), Λάμπρο Μίχο (Αγία Βαρβάρα), Λάμπρο Σκλαβούνο (Αιγάλεω), Μιχάλη Σελέκο (Χαϊδάρι).

Ετικέτες

Ήρθε η στιγμή αγαπητοί μου αναγνώστες «να τα ακούσουν» λιγάκι και οι ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας. Σέβομαι καταρχάς απεριόριστα τους κόπους των αθλητών, την προσπάθεια των διοίκησεων γιατί στις εποχές μας η επιβίωση ενός σωματείου είναι δύσκολο πράγμα. Με ξεπερνάει όμως όταν βλέπω τις ομάδες μας να μην υποστηρίζει η μια την άλλη. Που να προσπαθεί η μια να βγάλει τα μάτια της άλλης. Δεν μου άρεσε που η Κηπούπολη έβαλε δέκα γκολ στην Άμιλλα. Δεν μου άρεσε που η Χρυσούπολη πανηγύρισε ανεβάζοντας φωτογραφία στα social τη νίκη της επί του Ηρακλή. Δεν μου αρέσει όταν  περιστεριώτες φίλαθλοι βρίζουν παίκτες περιστεριώτικης ομάδας. Και πολλά ακόμη δεν μου αρέσουν. Να παίρνει μια ομάδα παίκτες από την άλλη για την Ακαδημία της. Και τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν, πολλά μάλιστα. Η Κηπούπολη δεν μπορούσε να σταματήσει στα πέντε; Έπρεπε να βάλει δέκα; Θα χάλαγε ο κόσμος αν η Χρυσούπολη δεν ανέβαζε πανηγυρική φωτό επειδή πήρε μια νίκη, ανευ ουσίας επί του συμπολίτη Ηρακλή; Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και αν τα πράγματα συνέβαιναν αντίστροφα. Παιδιά δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Οι συμπεριφορές επιστρέφονται και κάποια στιγμή θα βρεθείτε κι εσείς στη θέση των άλλων. Γι’ αυτό και να το σκέφτεστε καλά, όταν  έχετε να κάνετε με μια ομάδα του Περιστερίου. Ναι, το καταλαβαίνω θέλετε να νικήσετε είναι θεμιτό και απολύτως λογικό. Δείξτε όμως σεβασμό απέναντι στον συμπολίτη σας, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια του. Ερασιτέχνες είστε το υποδηλώνει η λέξη, δεν είναι επαγγελματίες. Μαζί θα πιείτε καφέ, στα ίδια αποδυτήρια θα αλλάξετε, στο ίδιο γήπεδο προπονείστε και δίνετε τους αγώνες σας. Ήταν κάτι που ήθελα να σας το πω και να το βγάλω από μέσα μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να παραδώσω μαθήματα. Απλά θέλω οι περιστεριώτικες ομάδες να «αλληλουποστηρίζονται» και να «αλληλοσυμπορεύονται». Ακόμη και οι συχνές αλλαγές προπονητών με ενοχλούν. Υπομονή χρειάζεται, ο Ήφαιστος για παράδειγμα έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές, δεν θα κερδίσει κάτι με τόσες αλλαγές να είστε σίγουροι.  Την τράπουλα ανακατεύετε αλλάζοντας προπονητές και περιμένετε να έρθει ο «βαλές» για να σώσετε την παρτίδα. Και αν δεν έρθει; Τέλος πάντως μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, το θέμα που σας έθιξα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Επειδή έχουμε έχουμε να κάνουμε με ένα αθλητικό φύλλο της πόλης έκρινα σωστό να σας πω τη γνώμη μου μέσα από τη δική μου οπτική των πραγμάτων. Καλή Ανάσταση να έχετε!

Ετικέτες

Διαβάστε την συνέντευξη του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Καθημερινότητας Βασίλη Μπέτση.

Ετικέτες

Ο Γιάννης Κόκκινος έχει συνδέσει το όνομα του με την άνοδο του Ατρόμητου στην Α’ Εθνική το 1972 καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές εκείνης της μεγάλης επιτυχίας.

Ετικέτες

Διαβάστε την συνέντευξη του Αμερικανού σέντερ του ΓΣΠ Νέιτ Ρένφρο στην εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος Μαρτίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας